Összesen: 0.00 Ft

Gold Line - Bonell boxspring hotel ágy szálodai ágy gurulós lábbal Gold Line - Bonell boxspring hotel ágy szálodai ágy gurulós lábbal Gold Line - Bonell boxspring hotel ágy szálodai ágy gurulós lábbal Gold Line - Bonell boxspring hotel ágy szálodai ágy gurulós lábbal Gold Line - Bonell boxspring hotel ágy szálodai ágy gurulós lábbal Gold Line - Bonell boxspring hotel ágy szálodai ágy gurulós lábbal Gold Line - Bonell boxspring hotel ágy szálodai ágy gurulós lábbal

GoldLine Boxspring ágyakhoz és fejvégekhez választható szövetkollekció! Amennyiben a szövetek számozása alapján nem található ár a felkínált szövetkategóriákon belül, ebben az esetben árajánlatot kell kérni a szövetszámozások alapján. A képek nagyíthatók!
Választható szövetek
Választható fejtámla
Garancia
Országos szállítás
Fóliázott csomagolás
Választható lábak

Elérhetőség: Rendelhető

Származási hely: Magyarország

Kizárólagos forgalmazó: MatracOrszág Kft

Minőségi megbízható termék

Egészségpénzárra nem elszámolható!

Több méret rendelése esetén külön - külön kell a kosárba tenni minden rendelni kívánt méretet és mennyiséggel.
Akció: -10 %
nap
óra
perc
s
A megrendelt termékek tárolását maximum 1 hétig vállaljuk ingyenesen, ezt követően tárolási díjat számolunk fel !

Választható standard és egyedi méretek *Az ár a kiválasztott méretre értendő: 60,413 Ft

Válasszon ágy oldalmagasságot *


Válasszon ágylábat hotel ágyhoz *


Válasszon ágy összerögzítést *


Válasszon hotel szövetet *


Válasszon hotel szövetet *


Válasszon hotel szövetet *


Válasszon hotel szövetet *


Áraink 27% áfát tartalmaznak, az árváltozás jogát fenntartjuk!

Amennyiben a terméken akciós engedmény van feltüntetve, ebben az esetben az árlistában szereplő árak is tartalmazzák már a mindenkori akció mértékét.

Fontos tudnivaló Az árlistában található árak, mindig alapárat tartalmaznak. Amennyiben bármelyik termékünknél bármilyen választási lehetőséget kínálunk pluszban, ( Pl: matrac huzatok, szövet színek, magasságok, fejvég típusok, pácszínek …. stb ) ott felárat számolunk az alapárra. A módisításra kattintva a kiválasztott méret ára az aktuális felárral változik!


Plusz információ ehhez a termékhez

Szállítás

A hotel termékek ára nem tartalmazza a szállítást, de igény szerint országos kiszállítást is biztosítunk ! A szállítás díjáról minden esetben előre pontosítani kell, de nagyobb mennyiség esetén akár ingyenes is lehet.

Description

Hotel bonell Boxspring ágytest egy nagyon praktikus matractartó, főképen hoteleknek illetve szállodáknak ajánljuk. Az ágyláb színe választható, lábformája: hengeres vagy szögletes magassága 15 cm.  ( Igény szerint 6 db lábbal, akár más oldalmagassággal is rendelhető ez a hotel ágy illetve szállodai ágy ) A gurulós lábak rögzíthetőek és egyben könnyebb mozgatást is biztosítanak az ágy helyének változtatásához.  A Hotel ágy ára a matracot NEM tartalmazza !

Garancia: 270/2020 (VI.12.) Kormány rendelet szerint https://matracorszag.hu/Garanciaismerteto#

Gerinckímélő Hotel ágy - Szállodai ágy - Boxspring ágy  

GoldLine - Hotel Bonell Boxspring ágytest gurulós lábbal
- oldalmagasság 20 cm ( fel ár ellenében 25 - 30 cm oldalmagassággal is rendelhető az ágy )
- hengeres vagy hasáb lábmagasság 15 cm 
- lábak alatt bükkfa betét
- rugóváz alatt fenyő merevítőkkel,
- rugóváz alatt textil zajcsökkentő
- bonellrugó váz 2.2 mm vastag és 11 cm magas
- rugóvázon 800 gr/ m2 filc
- választható bútorszövet, antislip csúszásgátló fehér színű betéttel ( igény szerint hozott szövettel is elkészítjük az ágyat) 
- fel ár ellenében 6 db lábbal is rendelhető a gurulós lábas Hotel Boxspring ágy
- egyedi méretben is rendelhető a Hotel ágy

- ágytest kész magassága lábbal együtt 35 cm 
- teljesítési idő: gyártás a rendeléstől számított 5 - 6 hét + szállítás idő, kivétel a nyári szabadságok,leállások és a karácsonyi, év végi időszakok amikor az említett időpontok változhatnak. 
- képeken látható színek és a valós színárnyalatok esetleges eltérésére felelősséget nem tudunk vállalni

GoldLine Boxspring ágyaink minőségi alkotóelemekből készülnek. A modern belsőszerkezet és magas gyártási technológia hozzáadásával lesznek igazán, luxus-komfortérzetű Boxspring ágyak. Előfordult már Önnel, hogy egy hotelszobába belépve kipróbálta az ágyat, és azt érezte, hogy innen többet fel sem akar kelni? A minőségi szállodák nagy gonddal választják ki a fekvőhelyeket, hogy a vendégeik igazán kényelmes környezetben érezzék magukat.  A legtöbb szállodában kizárólag Boxspring ágyat találni, mivel ennek edzett acélrugói ideálisan biztosítják a matrac alátámasztását, ezzel garantálva a tökéletesen pihentető alvást. Egy szállodai ágynak sok mindent ki kell bírnia, ezért kizárólag a legjobb minőségű, legtartósabb anyagokból készülnek a Boxspring ágyak. A tökéletes kényelem érdekében kombinálja a Boxspring ágyat egy rugós matraccal, de leginkább egy táskarugós matraccal, és a dupla rugózásnak köszönhetően fejedelmi módon alszik majd minden éjszaka, mintha egy luxusszálloda lakosztályában pihenné ki a napi fáradalmakat. 

 

Hotel Boxspring ágyainkat minden kényelmet és minőséget kedvelő Hoteleknek, Szállodáknak és privát vásárlónak ajánljuk  

 

A Boxspring ágyak az alváskultúra magas szintjét képviselik. Modern technikával  készülő ágyaink  megfelelő komfortot nyújtanak az alváshoz,ezzel javítva életünk minőségét. Nem csak hazákban,de az egész világban kiemelt népszerűségnek örvendenek. A Boxspring ágyak esztétikus kivitelezése miatt kiemelkedő pontjai a hálószobának,ahol a kényelem és a luxus ötvözi egymást és bármilyen fekvő helyzetben hozzájárulnak a pihentető alváshoz.  

 

Hotel Bonell Boxspring  ágyakhoz a RelaxDream matracok széles választékát ajánljuk.