Logo

Összesen: 0.00 Ft


GoldLine Boxspring ágyakhoz és fejvégekhez választható szövetkollekció! Amennyiben a szövetek számozása alapján nem található ár a felkínált szövetkategóriákon belül, ebben az esetben árajánlatot kell kérni a szövetszámozások alapján. A képek nagyíthatók!
Akció: -30 %
nap
óra
perc
s
Megnézem másik pénznemben:   » EUR

Választható standard és egyedi méretek *Az ár a kiválasztott méretre értendő: 79,157 Ft 113,081 Ft

Válasszon ágyfejvég magasságot *


Válasszon ágyfejvég vastagságot *


Válasszon alapáras szövetet *


Válasszon bútorszövetet *


Válasszon műbőrhuzatot *


Válasszon plüshatású szövetet *


Válasszon aquaclean szövetek *


Áraink 27% áfát tartalmaznak, az árváltozás jogát fenntartjuk!

Amennyiben a terméken akciós engedmény van feltüntetve, ebben az esetben az árlistában szereplő árak is tartalmazzák már a mindenkori akció mértékét.

Fontos tudnivaló Az árlistában található árak, mindig alapárat tartalmaznak. Amennyiben bármelyik termékünknél bármilyen választási lehetőséget kínálunk pluszban, ( Pl: matrac huzatok, szövet színek, magasságok, fejvég típusok, pácszínek …. stb ) ott felárat számolunk az alapárra. A módisításra kattintva a kiválasztott méret ára az aktuális felárral változik !

Garancia 1 év
Választható szövetek

Plusz információ ehhez a termékhez


Országos szállítás ! Külön díj ellenében emeletre történő felvitel !

Elérhetőség: Rendelhető

Származási hely: Magyarország

Kizárólagos forgalmazó: MatracOrszág Kft

Minőségi megbízható termék

Egészségpénzárra nem elszámolható!

Description

GoldLine – Standard Boxspring ágyakhoz külön is rendelhetőek fejvégek.  Az ágy fejvégek egyedi méretben és akár előre egyeztetett formában saját elképzelés szerint  is gyárthatóak. Az egyedileg gyártott kárpitos ágy fejvégekre egyedi árajánlatot fogunk adni.  A MatracOrszág Webáruház kínálatában szereplő fejvégekre illetve az egyedileg elképzelt ágy fejvégekre az oldalunkon szereplő  szövetekből lehet választani, ezek alapárait az árlista is tartalmazza. Plusz szolgáltatásképp hozott szövetanyagból is rendelhető minden ágy fejvég, de ebben az esetben az ár továbbra is az árlista szerinti alapár marad. 

GoldLine - Három sorban osztott Boxspring ágy fejvég
- garancia: 1 év
- vastagság: 7 cm - 12 cm 

- teljesítési idő: a rendeléstől számított 4-6 hét, kivétel a nyári szabadságok, leállások és a karácsonyi, év végi időszakok, amikor az említett időpontok változhatnak  
- képeken látható színek és a valós színárnyalatok esetleges eltérésére felelősséget nem tudunk vállalni

A Boxspring ágyak az alváskultúra magas szintjét képviselik. Modern technikával  készülő ágyaink  megfelelő komfortot  nyújtanak az alváshoz,ezzel javítva életünk minőségét. Nem csak hazákban,de az egész világban kiemelt népszerűségnek örvendenek. A Boxspring ágyak esztétikus kivitelezése miatt kiemelkedő pontjai a hálószobának,ahol a kényelem és a luxus ötvözi egymást és bármilyen fekvő helyzetben hozzájárulnak a pihentető alváshoz.