GoldLine Boxspring ágyakhoz és fejvégekhez választható szövetkollekció! Amennyiben a szövetek számozása alapján nem található ár a felkínált szövetkategóriákon belül, ebben az esetben árajánlatot kell kérni a szövetszámozások alapján. A képek nagyíthatók!
Akció: -10 %

112,094 Ft -tól 124,549 Ft 358.33 Eur

Aktuális kuponkód:

MO201902210331 2019-02-20 - 2019-03-31 között.

Megnézem másik pénznemben:   » EUR

Választható standard és egyedi méretek *Az ár a kiválasztott méretre és opcióra értendő: 112,094 Ft

Válasszon ágyfejvég magasságot *


Válasszon ágyfejvég vastagságot *


Válasszon alapáras szövetet *


Válasszon bútorszövetet *


Válasszon plüshatású szövetet *


Válasszon műbőrhuzatot *


Válasszon aquaclean szövetek *


Áraink 27% áfát tartalmaznak, az árváltozás jogát fenntartjuk!

Amennyiben a terméken akciós engedmény van feltüntetve, ebben az esetben az árlistában szereplő árak is tartalmazzák már a mindenkori akció mértékét.

Fontos tudnivaló Az árlistában található árak, mindig alapárat tartalmaznak. Amennyiben bármelyik termékünknél bármilyen választási lehetőséget kínálunk pluszban, ( Pl: matrac huzatok, szövet színek, magasságok, fejvég típusok, pácszínek …. stb ) ott felárat számolunk az alapárra. A módisításra kattintva a kiválasztott méret ára az aktuális felárral változik !

Garancia 1 év
Választható szövetek

Plusz információ ehhez a termékhez

ingyenes szállítás

A csomag nagy mérete végett szállítási díjat számolunk fel, előreutalásos fizetés esetén ez a díj kedvezőbb !

Elérhetőség: Rendelhető

Származási hely: Magyarország

Kizárólagos forgalmazó: MatracOrszág Kft

Minőségi megbízható termék

Egészségpénzárra nem elszámolható!

Description

GoldLine – Standard Boxspring ágyakhoz külön is rendelhetőek fejvégek.
Az ágy fejvégek egyedi méretben és akár előre egyeztetett formában saját elképzelés szerint  is gyárthatóak.  Az egyedileg gyártott kárpitos ágy fejvégekre egyedi árajánlatot fogunk adni.

A MatracOrszág Webáruház kínálatában szereplő fejvégekre illetve az egyedileg elképzelt ágy fejvégekre az oldalunkon szereplő  szövetekből lehet választani, ezek alapárait az árlista is tartalmazza. Plusz szolgáltatásképp hozott szövetanyagból is rendelhető minden ágy fejvég, de ebben az esetben az ár továbbra is az árlista szerinti alapár marad. 
2017.01.01-től 100% valódi bőrrel és lemosható AQUACELEAN bútorszövetekkel rendelhető az ágy, de Jelenleg ezek az anyagok csak személyesen találkozó alkalmából tekinthetők meg ! 
Az árlistában szereplő árak a normál szövetekre  érvényes.

- garancia: 1 év
- vastagság 11 cm

- teljesítési idő: a rendeléstől számított 4-6 hét, kivétel a nyári szabadságok, leállások és a karácsonyi, év végi időszakok, amikor az említett időpontok változhatnak  
- képeken látható színek és a valós színárnyalatok esetleges eltérésére felelősséget nem tudunk vállalni

bizalom

A Boxspring ágyak az alváskultúra magas szintjét képviselik. Modern technikával  készülő ágyaink  megfelelő komfortot  nyújtanak az alváshoz,ezzel javítva életünk minőségét. Nem csak hazákban,de az egész világban kiemelt népszerűségnek örvendenek. A Boxspring ágyak esztétikus kivitelezése miatt kiemelkedő pontjai a hálószobának,ahol a kényelem és a luxus ötvözi egymást és bármilyen fekvő helyzetben hozzájárulnak a pihentető alváshoz. 

Logo