Logo

Összesen: 0.00 Ft

Felső oldal keménységi szintje:

Alsó oldal keménységi szintje:


Akció: -27 %
nap
óra
perc
s
Megnézem másik pénznemben:   » EUR

Választható standard és egyedi méretek *Az ár a kiválasztott méretre értendő: 124,315 Ft 170,294 Ft

Válasszon matrac szövetet *


Áraink 27% áfát tartalmaznak, az árváltozás jogát fenntartjuk!

Amennyiben a terméken akciós engedmény van feltüntetve, ebben az esetben az árlistában szereplő árak is tartalmazzák már a mindenkori akció mértékét.

Fontos tudnivaló Az árlistában található árak, mindig alapárat tartalmaznak. Amennyiben bármelyik termékünknél bármilyen választási lehetőséget kínálunk pluszban, ( Pl: matrac huzatok, szövet színek, magasságok, fejvég típusok, pácszínek …. stb ) ott felárat számolunk az alapárra. A módisításra kattintva a kiválasztott méret ára az aktuális felárral változik !

Garancia 10 év
3D oldalszellőző
Antiallergén szövet
BioLatex
CFC származék mentes
Fix matrachuzat
Nedvesség szabályzó
Jól szellőző szövet
Téli - nyári szövet
HR hideghab
Zónás fekvőfelület
Erősített Bonellrugó
Magasság 30
Terhelhetőség 140

Plusz információ ehhez a termékhez

ajándék

Országos szállítás + minden matrachoz ajándék párna ! Külön díj ellenében emeletre történő felvitel !

Elérhetőség: Rendelhető

Származási hely: Magyarország

Kizárólagos forgalmazó: MatracOrszág Kft

Minőségi megbízható termék

Egészségpénzárra elszámolható!

Description

RelaxDream - WarioPerfect Luxury zónás bonellrugós és táskarugós ortopéd matrac illetve bonellrugós és zsákrugós ortopédikus matrac saját igények alapján variálható kényelmet nyújtó ágybetét.  A WarioPerfedt Luxury rugós matrac különlegessége, hogy egyik oldalt a testkövető zónás latex kényelmi réteg alatt egy 7 zónás mini táskarugó rendszer található, majd a másik oldalt szintén zónás kialakítású nagy rugalmasságú masszírozós comforthab ad igazán pihentető kényelmet, amely alatt egy extra derékzónával kombinált bonellrugózat egy tökéletes rugózást tesz lehetővé. A WarioPerfect Luxury rugós matrac mindegyik oldala használható , így két eltérő kényelmi adottságokat érezhetünk a használat során. A modern technológiával készülő alapanyagoknak köszönhetően a matrac testkövető, enyhén illetve közepesen kemény, rugalmas fekvőfelülettel rendelkezik. A WarioPerfect Luxury rugós matrac vastagsága nagy masszívitást a speciális rugórétegek pedig a kényelmes rugózást biztosítják. Az ízületek védelmét a testkövető anyagoknak, az alváskomfortot pedig a steppelt matrachuzatoknak köszönhetjük. A WarioPerfect matrac az enyhén és közepesen kemény fekhelyet, a kényelmes, masszív, vastag rugós matracot kedvelők, de akár szállodáknak is ajánlott. 

Gerinckímélő  Táskarugós matrac - Zsákrugós matrac    

 WarioPerfect ( latex - hideghab ) bonellrugós és táskarugós matrac összetétele:
- fix, szegett, steppelt antiallergén választható, matracszövet dupla soros 3D szellőzővel 
- 4 cm testforma követő BioLatex 65 kg/m3
- Tűzött nemez
- 5 cm magas 7 zónás táskarugó magrész ( rugóátmérője 5 cm - rugóvastagság 2 mm - rugómennyiség 256 db rugó/m2 )
- Tűzött nemez
- 2 cm pontrugalmas HARD hideghab darálék 90 kg/m3
- Tűzött nemez
- 11 cm magas bonellrugó 2,2 mm-es acél huzalból (rugóátmérője  9 cm - rugómennyiség 128 db rugó/m2)
- extra derékrész erősítés
- Tűzött nemez
- 4 cm pontrugalmas ortopédikus hideghab 40 kg/m3
- 3 cm zónás, masszírozós, ortopédikus komforthab 40 kg/m3
WarioPerfect ( latex - hideghab ) bonellrugós és táskarugós matrac garancia:  12 
év (azaz 2 év teljes körű jótállás + 10 év szavatosság a huzat alatti anyagokra) 
- kész magasság huzattal együtt: 30 cm 
- maximális terhelhetőség: 140 kg/fő 
- ajánlott alváspozíció: hason alvóknak, háton alvóknak
- mindkét oldalon használható matrac 
- enyhén illetve közepesen kemény fekvőfelület 
WarioPerfect ( latex - hideghab ) bonellrugós és táskarugós matrac teljesítési ideje: 
- teljesítési idő: gyártás a rendeléstől számított 12 - 15 nap + szállítási idő, kivétel a nyári szabadságok,leállások és a karácsonyi, év végi időszakok amikor az említett időpontok változhatnak  

A MatracOrszág Webáruház kínálatából a RelaxDream Wario táskarugós matracokat azoknak ajánljuk akiknek fontos a kényelmes pihentető alvás és akik megbízható felsőkategóriás rugós matracot keresnek. A táskarugós matrac vagy más néven zsákrugós matrac a hagyományos bonellrugós matrac továbbfejlesztett változata. Jobban követik a test vonalait, hiszen itt a belső részben dupla mennyiségű rugótest van négyzetméterenként. A táskarugók kisebbek ezért hatékonyabban osztják el a súlyt, minden rugótest egy különálló zsákba van bevarrva. Így egymástól függetlenül is mozoghatnak, gondoskodva az optimális alátámasztásról. Ennek az úgynevezett pontrugalmasságnak köszönhetően a fekvőfelület nem tud áthullámozni a dupla méretű matracon sem.

WarioPerfect Luxury matrac főképpen hátfájósoknak,akár szállodáknak is ajánlott ágymatrac,egyedi méretben is rendelhető és minden egészségpénztárnál elszámolható, kivétel az MKB egészségpénztár !

Matrachuzat ismertető:
- Tencel téli - nyári matrachuzat:- Rendkívül puha és kellemes tapintású matrachuzat, amely nanotechnológiás szálszerkezetének köszönhetően nyáron biztosítja a felesleges hő eltávozását, télen viszont magába zárja azt, így remek alvásklímát nyújt. Kiváló antibakteriális hatású matrachuzat 
- Silver Protect matrachuzat:- kimagaslóan jó antibakteriális hatása miatt előszeretettel alkalmazott silver protect huzat védelmet nyújt az allergénekkel szemben. A rendkívül finom tapintású, kiváló minőségű, jó hő és nedvesség elvezető tulajdonságokkal bíró matrachuzatot.