Logo

Összesen: 0.00 Ft

Felső oldal keménységi szintje:

GoldLine Boxspring ágyakhoz és fejvégekhez választható szövetkollekció! Amennyiben a szövetek számozása alapján nem található ár a felkínált szövetkategóriákon belül, ebben az esetben árajánlatot kell kérni a szövetszámozások alapján. A képek nagyíthatók!
Akció: -35 %
nap
óra
perc
s
Megnézem másik pénznemben:   » EUR

Választható standard és egyedi méretek *Az ár a kiválasztott méretre értendő: 309,827 Ft 476,656 Ft

Válasszon ágy lábat *


Válasszon alapáras szövetet *


Válasszon bútorszövetet *


Válasszon műbőrhuzatot *


Válasszon plüshatású szövetet *


Válasszon aquaclean szövetek *


Áraink 27% áfát tartalmaznak, az árváltozás jogát fenntartjuk!

Amennyiben a terméken akciós engedmény van feltüntetve, ebben az esetben az árlistában szereplő árak is tartalmazzák már a mindenkori akció mértékét.

Fontos tudnivaló Az árlistában található árak, mindig alapárat tartalmaznak. Amennyiben bármelyik termékünknél bármilyen választási lehetőséget kínálunk pluszban, ( Pl: matrac huzatok, szövet színek, magasságok, fejvég típusok, pácszínek …. stb ) ott felárat számolunk az alapárra. A módisításra kattintva a kiválasztott méret ára az aktuális felárral változik !

Garancia 1 év
Antiallergén szövet
Választható fejtámla
Választható szövetek
Választható lábak
Jól szellőző szövet
7 zónás Táskarugó

Plusz információ ehhez a termékhez


Országos szállítás ! Külön díj ellenében emeletre történő felvitel illetve összeszerelés !

Elérhetőség: Rendelhető

Származási hely: Magyarország

Kizárólagos forgalmazó: MatracOrszág Kft

Minőségi megbízható termék

Egészségpénzárra nem elszámolható!

Description

GoldLine motoros Boxspring ágy egy igazán királyi kényelmet kínál.  Az ágytest anyaga tömörfa amely egy minőségi táskarugós matraccal és egy fej és láb résznél emelhető motoros emelő szerkezettel vagy egybeépítve.  Az elektromos vezérlés egy vezetékes távkapcsolóval működik. Rendelhető méreteket tekintve maximum 80/90/100/120/140 cm szélességig és 190 cm/ 200 cm/ 210 cm hosszúságig gyártható a motoros Boxspring ágy.  Az ágytest magassága matraccal együtt 37 cm + a választott láb magassága. 

Gerinckímélő motoros Boxspring ágy - Luxus Boxspring ágy 

GoldLine motoros Boxspring ágy rendelésénél igény szerint választható : 
- lábak formája 
- lábak magassága 
- lábak pácolási színe
- szövettípus
- szövetszín 
- egyedi igényre fémlábbal is gyártható az ágy, de ebben az esetben pontosítani kell az árat. 
- garancia: 1 év
- teljesítési idő: gyártás a rendeléstől számított 4 - 6 hét + szállítás idő, kivétel a nyári szabadságok,leállások és a karácsonyi, év végi időszakok amikor az említett időpontok változhatnak

A GoldLine motoros Boxspring ágy maximális kényelmet és luxust garantál Önnek. ágyanként külön vezérelhető, fej- és lábemelő funkcióval rendelkezik. Gombnyomásra be tudja állítani a kívánt dőlésszöget, ami az ideális testhelyzetet biztosítja alvás, pihenés, olvasás vagy bármely más tevékenység közben. Megkönnyíti a kiszállást az ágyból - Visszér problémák vagy lábsérülések esetén könnyedén megemelheti éjjelre lábait - Jótékony hatással lehet asztmás tünetek csökkentésére is, amennyiben felsőtestét kissé megemeli. Az Boxspring ágy magját 5 ergonómiai zónás azonos kárpitozású minőségi táskarugós matrac képezi.  A matrac zónának köszönhetően minden testrész megkülönböztetett figyelmet kap, az általa megkívánt alátámasztásban részesül. Így a gerincoszlop megtartja alvás közben is az ideális formáját  

Boxspring ágyak az alváskultúra magas szintjét képviselik. Modern technikával  készülő ágyaink  megfelelő komfortot nyújtanak az alváshoz,ezzel javítva életünk minőségét. Nem csak hazákban,de az egész világban kiemelt népszerűségnek örvendenek. A Boxspring ágyak esztétikus kivitelezése miatt kiemelkedő pontjai a hálószobának,ahol a kényelem és a luxus ötvözi egymást és bármilyen fekvő helyzetben hozzájárulnak a pihentető alváshoz.