Logo

Összesen: 0.00 Ft

Felső oldal keménységi szintje:

Alsó oldal keménységi szintje:


Akció: -25 %
nap
óra
perc
s
Megnézem másik pénznemben:   » EUR

Választható standard és egyedi méretek *Az ár a kiválasztott méretre értendő: 131,283 Ft 175,044 Ft

Áraink 27% áfát tartalmaznak, az árváltozás jogát fenntartjuk!

Amennyiben a terméken akciós engedmény van feltüntetve, ebben az esetben az árlistában szereplő árak is tartalmazzák már a mindenkori akció mértékét.

Fontos tudnivaló Az árlistában található árak, mindig alapárat tartalmaznak. Amennyiben bármelyik termékünknél bármilyen választási lehetőséget kínálunk pluszban, ( Pl: matrac huzatok, szövet színek, magasságok, fejvég típusok, pácszínek …. stb ) ott felárat számolunk az alapárra. A módisításra kattintva a kiválasztott méret ára az aktuális felárral változik !

Cipzáras huzat
Jól szellőző szövet
Nedvesség szabályzó
Antiallergén szövet
CFC származék mentes
HR hideghab
Hard hideghab
3D oldalszellőző
Magasság 28
Terhelhetőség 145
Garancia 5 év

Plusz információ ehhez a termékhez

ajándék

Országos szállítás + minden matrachoz ajándék párna ! Külön díj ellenében emeletre történő felvitel !

Elérhetőség: Rendelhető

Származási hely: EU

Kizárólagos forgalmazó: EU

Minőségi megbízható termék

Egészségpénzárra nem elszámolható!

Description

A Tropico matracok teljes tartószerkezetét az Ergo Check elemző eszköz segítségével megvizsgáltuk.
Minden általunk kínált Tropico matrac hosszú távú fejlesztésen ment keresztül a megfelelő anyagkombinációk kiválasztásában. Minden úgy van optimalizálva, hogy megfeleljen a legigényesebb követelményeknek. 

Visco memory matrac, maximális kényelmet és levegőáramlást biztosítva. Az AirForce technológia - a matrac mindkét oldala minden irányba lehetővé teszi a levegő áramlását. Ez a megoldás a matracok tökéletes  szellőztetésére.

VISCO AIR | vagyis a memóriahab megfelelő pihenést nyújt a fáradt testnek, enyhíti az ízületeket és ellazítja az izmokat. Kiváló képessége a test kontúrjainak másolására támogatja és segíti a gerinc optimális helyzetben tartását. Nem tapadó réteg, amely a test minden mozgatásával szellőzi az egész matracot.

FLEXI AIR | Kemény, tartós és rugalmas hideg hab amely páratlan légáteresztést biztosít a háromtengelyes szellőzőcsatornáknak köszönhetően. Maximálisan eltávolítja az izzadságot a matracból, az ágy friss és tiszta marad. A kemény matracot kedvelőknek ajánlott.

Az ortopédiai 7-zónás AirForce konstrukció nem tapadó memóriahabbal és lélegző hideghabból és megfelelő alátámasztással készül. A rétegek sűrűsége 28-50 kg / m 3.

vállrészeknél (lágyuló profilozás) finoman követi a testformát. A matrac forgatásával választható meg a különböző keménység.

A matrac huzata 49% Tencel® / viszkóz, Aegis TM anyaga antibakteriális és atkamentes tulajdonságai  megakadályozzák az atka szaporodását és a gombák fejlődését. Az Aegis bevonat révén a matrac a legjobb választás az allergiások és az asztmások számára, üreges rostos klímarétegekkel, körbecipáras, mosható (60 ° C)

Thermo & Air Control technológia a matrac magját egy speciális szellőztető rendszer fedezi. Hőszabályozást, azaz alvásklímát biztosít túlmelegedés és izzadás ellen. Segíti a matrac száraz és higiénikusan tiszta állapotának megtartásában.  

Műszaki tartalom: 
normál és egyedi méret 
ágyrácson használva ajánlott 
maximális terhelhetőség 145 kg-ig 
magassága kb. 28 cm 
garancia. 5 év (azaz 1 év teljes körű jótállás + 4 év szavatosság a huzat alatti anyagokra) 

Várható teljesítés kb 25 - 30 nap

TROPICO FOREST MATRAC ISMERTETŐ VIDEÓ: https://www.youtube.com/watch?v=YbZMsvBd2U0

A Tropico matracoknál számos kategória közül választhat, beleértve a legújabb anyagokat felhasználásáig. 
Az összes felhasznált anyagot szigorú egészségügyi tesztelésen estek át , ezt az Öko-Tex Standard tanúsítványok igazolják .

A matrac élettartamát gördülő készülékkel teszteltük, és minden matrac több tízezer tesztcikluson ment keresztül . Olyan igazán bevált terméket vásárol, amely hosszú távon szolgálni fog Önnek.