Összesen: 0.00 Ft

Forest hideghab matrac Forest hideghab matrac Forest hideghab matrac

Európai unióban készült hideghab matrac
Felső oldal keménységi szintje:

Alsó oldal keménységi szintje:

Cipzáras huzat
Jól szellőző szövet
Nedvesség szabályzó
Antiallergén szövet
CFC mentes
HR hideghab
Hard hideghab
3D oldalszellőző
Magasság 28 cm
Terhelhetőség 135 km
Garancia
Országos szállítás
Fóliázott csomagolás
200 cm feletti méretek teljesítése akár 10 - 15 nappal is hosszabb lehet a normál méretek teljesítéséhez képest.
Akció: -27 %
nap
óra
perc
s
Euroban történő fizetés esetén ingyenes szállítást biztosítunk Magyarország egész területére.

Választható standard és egyedi méretek *Az ár a kiválasztott méretre értendő: 153,339 Ft 210,053 Ft

Áraink 27% áfát tartalmaznak, az árváltozás jogát fenntartjuk!

Amennyiben a terméken akciós engedmény van feltüntetve, ebben az esetben az árlistában szereplő árak is tartalmazzák már a mindenkori akció mértékét.

Fontos tudnivaló Az árlistában található árak, mindig alapárat tartalmaznak. Amennyiben bármelyik termékünknél bármilyen választási lehetőséget kínálunk pluszban, ( Pl: matrac huzatok, szövet színek, magasságok, fejvég típusok, pácszínek …. stb ) ott felárat számolunk az alapárra. A módisításra kattintva a kiválasztott méret ára az aktuális felárral változik!


Plusz információ ehhez a termékhez

Szállítás

Országos szállítás! Az emeleti szállításhoz amennyiben a lift igénybe vehető, ebben az esetben nincs külön emeleti díj, a lépcsőn keresztüli szállításnál emeleti díjat számol fel a szállító.

Elérhetőség: Rendelhető

Származási hely: EU

Kizárólagos forgalmazó: EU

Minőségi megbízható termék

Egészségpénzárra nem elszámolható!

Description

A Tropico matracok teljes tartószerkezetét az Ergo Check elemző eszköz segítségével megvizsgáltuk.
Minden általunk kínált Tropico matrac hosszú távú fejlesztésen ment keresztül a megfelelő anyagkombinációk kiválasztásában. Minden úgy van optimalizálva, hogy megfeleljen a legigényesebb követelményeknek. 

Visco memory matrac, maximális kényelmet és levegőáramlást biztosítva. Az AirForce technológia - a matrac mindkét oldala minden irányba lehetővé teszi a levegő áramlását. Ez a megoldás a matracok tökéletes  szellőztetésére.

VISCO AIR | vagyis a memóriahab megfelelő pihenést nyújt a fáradt testnek, enyhíti az ízületeket és ellazítja az izmokat. Kiváló képessége a test kontúrjainak másolására támogatja és segíti a gerinc optimális helyzetben tartását. Nem tapadó réteg, amely a test minden mozgatásával szellőzi az egész matracot.

FLEXI AIR | Kemény, tartós és rugalmas hideg hab amely páratlan légáteresztést biztosít a háromtengelyes szellőzőcsatornáknak köszönhetően. Maximálisan eltávolítja az izzadságot a matracból, az ágy friss és tiszta marad. A kemény matracot kedvelőknek ajánlott.

Az ortopédiai 7-zónás AirForce konstrukció nem tapadó memóriahabbal és lélegző hideghabból és megfelelő alátámasztással készül. A rétegek sűrűsége 28-50 kg / m 3.

vállrészeknél (lágyuló profilozás) finoman követi a testformát. A matrac forgatásával választható meg a különböző keménység.

A matrac huzata 49% Tencel® / viszkóz, Aegis TM anyaga antibakteriális és atkamentes tulajdonságai  megakadályozzák az atka szaporodását és a gombák fejlődését. Az Aegis bevonat révén a matrac a legjobb választás az allergiások és az asztmások számára, üreges rostos klímarétegekkel, körbecipáras, mosható (60 ° C)

Thermo & Air Control technológia a matrac magját egy speciális szellőztető rendszer fedezi. Hőszabályozást, azaz alvásklímát biztosít túlmelegedés és izzadás ellen. Segíti a matrac száraz és higiénikusan tiszta állapotának megtartásában.  

Műszaki tartalom: 
normál és egyedi méret 
ágyrácson használva ajánlott 
maximális terhelhetőség 145 kg-ig 
magassága kb. 28 cm 

Garancia: 270/2020 (VI.12.) Kormány rendelet szerint https://matracorszag.hu/Garanciaismerteto# 

Várható teljesítés kb 25 - 30 nap

TROPICO FOREST MATRAC ISMERTETŐ VIDEÓ: https://www.youtube.com/watch?v=YbZMsvBd2U0

A Tropico matracoknál számos kategória közül választhat, beleértve a legújabb anyagokat felhasználásáig. 
Az összes felhasznált anyagot szigorú egészségügyi tesztelésen estek át , ezt az Öko-Tex Standard tanúsítványok igazolják .

A matrac élettartamát gördülő készülékkel teszteltük, és minden matrac több tízezer tesztcikluson ment keresztül . Olyan igazán bevált terméket vásárol, amely hosszú távon szolgálni fog Önnek.