Összesen: 0.00 Ft

Tropico - Austin gél táskarugós matrac Tropico - Austin gél táskarugós matrac Tropico - Austin gél táskarugós matrac Tropico - Austin gél táskarugós matrac

Európai unióban készült táskarugós matrac
Felső oldal keménységi szintje:

Cipzáras huzat
Jól szellőző szövet
Nedvesség szabályzó
Antiallergén szövet
CFC mentes
HR hideghab
Latexált kókusz
BioLatex
Magasság 26 cm
3D oldalszellőző
Terhelhetőség 135 km
Garancia
Országos szállítás
Fóliázott csomagolás

Elérhetőség: Rendelhető

Származási hely: EU

Kizárólagos forgalmazó: MatracOrszág Kft

Minőségi megbízható termék

Egészségpénzárra nem elszámolható!

Az egyedi méretek illetve 200 cm feletti méretek teljesítése akár 10 - 20 nappal is hosszabb lehet a normál méretek teljesítéséhez képest.
Akció: - %
A megrendelt termékek tárolását maximum 1 hétig vállaljuk ingyenesen, ezt követően tárolási díjat számolunk fel !

Választható standard és egyedi méretek *Az ár a kiválasztott méretre értendő: 244,084 Ft

Áraink 27% áfát tartalmaznak, az árváltozás jogát fenntartjuk!

Amennyiben a terméken akciós engedmény van feltüntetve, ebben az esetben az árlistában szereplő árak is tartalmazzák már a mindenkori akció mértékét.

Fontos tudnivaló Az árlistában található árak, mindig alapárat tartalmaznak. Amennyiben bármelyik termékünknél bármilyen választási lehetőséget kínálunk pluszban, ( Pl: matrac huzatok, szövet színek, magasságok, fejvég típusok, pácszínek …. stb ) ott felárat számolunk az alapárra. A módisításra kattintva a kiválasztott méret ára az aktuális felárral változik!


Plusz információ ehhez a termékhez

Szállítás ajándék

Országos szállítás! Az emeleti szállításhoz amennyiben a lift igénybe vehető, ebben az esetben nincs külön emeleti díj, a lépcsőn keresztüli szállításnál emeleti díjat számol fel a szállító.

Description

A Tropico matracok teljes tartószerkezetét az Ergo Check elemző eszköz segítségével megvizsgáltuk.
Minden általunk kínált Tropico matrac hosszú távú fejlesztésen ment keresztül a megfelelő anyagkombinációk kiválasztásában. Minden úgy van optimalizálva, hogy megfeleljen a legigényesebb követelményeknek. 

Az Austin Air matrac családjától származó matrac, amely az egészséges alvás legjobb anyagait ötvözi. Az azonos magasságú Austin Air matracok kényelmesen kombinálhatók. A mag nagy számú zsákrugóval van ellátva, a MultiPocket kitűnő ortopédiai tulajdonságokkal, magas alvási kényelemmel és tartóssággal rendelkezik. A  matrac huzata Tencel® Lyocell® természetes szálakkal szőve.

Rendkívül rugalmas 7 zónás MultiPocket matrac mag, kb. 555 zsákrugóval . 
A testvonulat minden pontján reagál.

3 cm vastag gélhab, amely milliméter pontosan követi az emberi testet és hűsítő hatást nyúlt.

A puhább oldalon (a latexréteg alatt) nagyon rugalmas hideghab réteg helyezkedik el (45 kg / m 3 ) amely nagy rugalmasságot és megfelelő tartást ad a matracnak.

A matrac keményebb oldalán két, különféle merevségű hideghab szendvics van  Megerősítve egy természetes kókuszrost réteggel, hogy a teljes konstrukció maximális tartósságot és rugalmasságot biztosítson.

A matrac huzata 60 C -ig mosható, 4 oldala cipzáras, steppelt, természetes szálakkal és Thermo Air Control technológiával készül. Tencel® Lyocel® matracszövet kiváló hőszabályozással biztosít.

Thermo & Air Control technológia a matrac magját egy speciális szellőztető rendszer fedezi. Hőszabályozást, azaz alvásklímát biztosít túlmelegedés és izzadás ellen. Segíti a matrac száraz és higiénikusan tiszta állapotának megtartásában.  

Műszaki tartalom:  
normál és egyedi méret
ágyrácson használva ajánlott
maximális terhelhetőség 140 kg-ig
magassága kb. 26 cm

Garancia: 270/2020 (VI.12.) Kormány rendelet szerint https://matracorszag.hu/Garanciaismerteto#

Várható teljesítés kb 25 - 30 nap

A Tropico matracoknál számos kategória közül választhat, beleértve a legújabb anyagokat felhasználásáig. 
Az összes felhasznált anyagot szigorú egészségügyi tesztelésen estek át , ezt az Öko-Tex Standard tanúsítványok igazolják .

A matrac élettartamát gördülő készülékkel teszteltük, és minden matrac több tízezer tesztcikluson ment keresztül . Olyan igazán bevált terméket vásárol, amely hosszú távon szolgálni fog Önnek.

 

 

 

    Amennyiben más matracot, pl: vákummatracot, memory, latex , táskarugós matracot, illetve fedőmatracot vagy épp gyapjú takarót,
    altakarót - derékaljat, párnát vagy garnitúrát keres, ebben az esetben kérem látogasson el a másik áruházunkba
    a Matracok Boltja Webáruházba és nézze meg egyedi kínálatunkat.
    Tovább a webshopra!
    Logo