Összesen: 0.00 Ft

Tropico - Stream kokos táskarugós matrac Tropico - Stream kokos táskarugós matrac Tropico - Stream kokos táskarugós matrac Tropico - Stream kokos táskarugós matrac

Európai unióban készült táskarugós matrac
Felső oldal keménységi szintje:

Alsó oldal keménységi szintje:

Cipzáras huzat
Jól szellőző szövet
Nedvesség szabályzó
Antiallergén szövet
CFC mentes
HR hideghab
Latexált kókusz
Magasság 22 cm
Terhelhetőség 130 kg
Garancia
Országos szállítás
Fóliázott csomagolás

Elérhetőség: Rendelhető

Származási hely: EU

Kizárólagos forgalmazó: MatracOrszág Kft

Minőségi megbízható termék

Egészségpénzárra nem elszámolható!

Az egyedi méretek illetve 200 cm feletti méretek teljesítése akár 10 - 20 nappal is hosszabb lehet a normál méretek teljesítéséhez képest.
Akció: - %
A megrendelt termékek tárolását maximum 1 hétig vállaljuk ingyenesen, ezt követően tárolási díjat számolunk fel !

Választható standard és egyedi méretek *Az ár a kiválasztott méretre értendő: 170,322 Ft

Áraink 27% áfát tartalmaznak, az árváltozás jogát fenntartjuk!

Amennyiben a terméken akciós engedmény van feltüntetve, ebben az esetben az árlistában szereplő árak is tartalmazzák már a mindenkori akció mértékét.

Fontos tudnivaló Az árlistában található árak, mindig alapárat tartalmaznak. Amennyiben bármelyik termékünknél bármilyen választási lehetőséget kínálunk pluszban, ( Pl: matrac huzatok, szövet színek, magasságok, fejvég típusok, pácszínek …. stb ) ott felárat számolunk az alapárra. A módisításra kattintva a kiválasztott méret ára az aktuális felárral változik!


Plusz információ ehhez a termékhez

Szállítás ajándék

Országos szállítás! Az emeleti szállításhoz amennyiben a lift igénybe vehető, ebben az esetben nincs külön emeleti díj, a lépcsőn keresztüli szállításnál emeleti díjat számol fel a szállító.

Description

A Tropico matracok teljes tartószerkezetét az Ergo Check elemző eszköz segítségével megvizsgáltuk.
Minden általunk kínált Tropico matrac hosszú távú fejlesztésen ment keresztül a megfelelő anyagkombinációk kiválasztásában. Minden úgy van optimalizálva, hogy megfeleljen a legigényesebb követelményeknek. 

Kényelmes, közepes keménységű, magas pont rugalmasságú táskarugós matrac a gerinc tökéletes támogatásához mind a 7 ortopédiai zónában. A matrac magrészében a tökéletes levegőáramlás zsákrugóknak köszönhető.  

3D szivárványos technológia (Party Relax). Egyesíti a hideg hab és a Flexifoam ® hab különböző sűrűségét. Minden testformához tökéletesen tud alkalmazkodni. A masszírozó hab profilozása enyhíti a streszt, ellazítja az izmokat és elősegíti a bőr vérkeringését.

Flexifoam ® hab (klasszikus oldal). Rugalmas, tartós és jól lélegző, nagy sűrűségű hab profilozás nélkül.

Kókusz lemez, egy 0,5 cm magas préselt kókuszrost (100%) magasságú réteg biztosítja a matrac merevségét és tartósságát.

Zsákrugó 7 anatómiai zónából felépített rugómag, amely minden helyzetben alátámasztja és leköveti a testet. A matrac mag az erős habkeretnek köszönhetően stabil, amely elősegíti a kényelmes felállást.

Matrachuzat 60 ° C ig mosható, tartós és rugalmas. A viszkóz természetes szálainak (25%) köszönhetően tökéletesen eltávolítja az izzadságot és könnyen kiszellőzi a nedvességet. A steppelt matrachuzat  növeli a légáteresztést, szigeteli és csökkenti az izzadást, 4 oldalra bontható cipzáras. 

Műszaki tartalom: 
normál és egyedi méret
merev ágyrácson használva ajánlott
maximális terhelhetőség 140 kg-ig
magassága kb. 22 cm

Garancia: 270/2020 (VI.12.) Kormány rendelet szerint https://matracorszag.hu/Garanciaismerteto#

Várható teljesítés kb 25 - 30 nap

A Tropico matracoknál számos kategória közül választhat, beleértve a legújabb anyagokat felhasználásáig. 
Az összes felhasznált anyagot szigorú egészségügyi tesztelésen estek át , ezt az Öko-Tex Standard tanúsítványok igazolják .

A matrac élettartamát gördülő készülékkel teszteltük, és minden matrac több tízezer tesztcikluson ment keresztül . Olyan igazán bevált terméket vásárol, amely hosszú távon szolgálni fog Önnek.