Összesen: 0.00 Ft


Európai unióban készült luxus matrac
Felső oldal keménységi szintje:

Cipzáras huzat
Jól szellőző szövet
Nedvesség szabályzó
Antiallergén szövet
CFC mentes
HR hideghab
Terhelhetőség 130 kg
Memory foam
Magasság 25 cm
Garancia
Fóliázott csomagolás
Akció: -25 %
nap
óra
perc
s
Euroban történő fizetés esetén ingyenes szállítást biztosítunk Magyarország egész területére.

Választható standard és egyedi méretek *Az ár a kiválasztott méretre értendő: 238,363 Ft 317,818 Ft

Áraink 27% áfát tartalmaznak, az árváltozás jogát fenntartjuk!

Amennyiben a terméken akciós engedmény van feltüntetve, ebben az esetben az árlistában szereplő árak is tartalmazzák már a mindenkori akció mértékét.

Fontos tudnivaló Az árlistában található árak, mindig alapárat tartalmaznak. Amennyiben bármelyik termékünknél bármilyen választási lehetőséget kínálunk pluszban, ( Pl: matrac huzatok, szövet színek, magasságok, fejvég típusok, pácszínek …. stb ) ott felárat számolunk az alapárra. A módisításra kattintva a kiválasztott méret ára az aktuális felárral változik!


Plusz információ ehhez a termékhez


Országos szállítás + minden matrachoz ajándék párna ! Külön díj ellenében emeletre történő felvitel !

Elérhetőség: Rendelhető

Származási hely: EU

Kizárólagos forgalmazó: MatracOrszág Kft

Minőségi megbízható termék

Egészségpénzárra nem elszámolható!

Description

 A Curem luxus matracok saját gyártású lusta nagy sűrűségű memory habból, a Curefoam TM-ből készülnek amelynek nagy a légáteresztő képessége, magas szintű a rugalmassága és tökéletes a tartása illetve az alátámasztása.

A fizikai súlytalanság mentális érzése, valamint a fáradt test stresszének és terhelésének enyhítése a háromrétegű anyagszerkezetnek köszönhetően szinte tökéletes, azaz. 2 memória hab és 1 rugalmas hideghab hab egyidejű használata Curemfoam TM :

SUPER SOFT VISCO (50)

  • A Curemfoam TM szuperfinom memóriahabréteg (50 kg / m3) kényelmet biztosít, enyhíti a testi fáradságot és az ellazítja az izmokat.

SUPER VOLUME VISCO (85)

  • A Curemfoam TM nagy sűrűségű (85 kg / m3) memóriahab réteg enyhíti és támogatja a „súlytalanság” érzését.

BASE MASTER

  • A 7 zónás ortopédiai hideghab magrész tökéletes rugalmasságot, légáteresztést és kitűnő merevséget illetve alátámasztást biztosít. A Curem-Core intelligens profilozása kedvezően optimalizálja a test tökéletes tartását, merevségét a terhelés alatt.

OPTIMÁLIS MŰKÖDÉS 

A CuremfoamTM memóriahab intelligens IQcomfort technológiájának és a memorya anyag extra sűrűségének köszönhetően, megfelelően optimalizálja az emberi test tartását és milliméter pontosan követi azt.

CUREM MATRACHUZAT

A Criss-Cross funkcionális külső matrachuzat, pontosan igazodik a matrac alakjához és a különböző testformákhoz. Természetes szálakból, Lyocellből (természetes lágyság, lágyság és lélegzőképesség), elasztánból (tökéletes rugalmasság és alak stabilitás) és poliészterből (könnyű mosás, szilárdság, tartósság) készül. A matrac alsó részén cipzárral van ellátva - könnyen levehető, mosható (60 ° C) vagy tisztítható. Ezen felül a matrachuzat  alsó anyaga egy csúszásgátló szövet, amely szintén mosható (40 ° C-) vagy tisztítható- A Curem matracok gyakorlatilag bármilyen ágyhoz használhatók,

Műszaki tartalom: 
ágyrácson használva ajánlott 
maximális terhelhetőség 130 kg-ig 
magassága kb. 25 cm 

Garancia: 270/2020 (VI.12.) Kormány rendelet szerint https://matracorszag.hu/Garanciaismerteto# 

Várható teljesítés kb 25 - 30 nap 

CUREM C 4500 MATRAC ISMERTETŐ VIDEÓhttps://www.youtube.com/watch?v=xxPoIW3FGL8

A Tropico - Curem matracoknál számos kategória közül választhat, beleértve a legújabb anyagokat felhasználásáig. 
Az összes felhasznált anyagot szigorú egészségügyi tesztelésen estek át , ezt az Öko-Tex Standard tanúsítványok igazolják .

A matrac élettartamát gördülő készülékkel teszteltük, és minden matrac több tízezer tesztcikluson ment keresztül . Olyan igazán bevált terméket vásárol, amely hosszú távon szolgálni fog Önnek.