Összesen: 0.00 Ft

SK/Curem 4500 matrac/ortopéd matrac/ luxus matrac - MatracOrszág

Európai unióban készült luxus matrac
Felső oldal keménységi szintje:

Cipzáras huzat
Jól szellőző szövet
Nedvesség szabályzó
Antiallergén szövet
CFC mentes
HR hideghab
Terhelhetőség 130 kg
Memory foam
Magasság 25 cm
Garancia
Fóliázott csomagolás
200 cm feletti méretek teljesítése akár 10 - 15 nappal is hosszabb lehet a normál méretek teljesítéséhez képest.
Akció: -27 %
nap
óra
perc
s
Euroban történő fizetés esetén ingyenes szállítást biztosítunk Magyarország egész területére.

Választható standard és egyedi méretek *Az ár a kiválasztott méretre értendő: 232,007 Ft 317,818 Ft

Áraink 27% áfát tartalmaznak, az árváltozás jogát fenntartjuk!

Amennyiben a terméken akciós engedmény van feltüntetve, ebben az esetben az árlistában szereplő árak is tartalmazzák már a mindenkori akció mértékét.

Fontos tudnivaló Az árlistában található árak, mindig alapárat tartalmaznak. Amennyiben bármelyik termékünknél bármilyen választási lehetőséget kínálunk pluszban, ( Pl: matrac huzatok, szövet színek, magasságok, fejvég típusok, pácszínek …. stb ) ott felárat számolunk az alapárra. A módisításra kattintva a kiválasztott méret ára az aktuális felárral változik!


Plusz információ ehhez a termékhez


Országos szállítás féláron! Az emeleti szállításhoz amennyiben a lift igénybe vehető, ebben az esetben nincs külön emeleti díj, a lépcsőn keresztüli szállításnál emeleti díjat számol fel a szállító.

Elérhetőség: Rendelhető

Származási hely: EU

Kizárólagos forgalmazó: MatracOrszág Kft

Minőségi megbízható termék

Egészségpénzárra nem elszámolható!

Description

 A Curem luxus matracok saját gyártású lusta nagy sűrűségű memory habból, a Curefoam TM-ből készülnek amelynek nagy a légáteresztő képessége, magas szintű a rugalmassága és tökéletes a tartása illetve az alátámasztása.

A fizikai súlytalanság mentális érzése, valamint a fáradt test stresszének és terhelésének enyhítése a háromrétegű anyagszerkezetnek köszönhetően szinte tökéletes, azaz. 2 memória hab és 1 rugalmas hideghab hab egyidejű használata Curemfoam TM :

SUPER SOFT VISCO (50)

  • A Curemfoam TM szuperfinom memóriahabréteg (50 kg / m3) kényelmet biztosít, enyhíti a testi fáradságot és az ellazítja az izmokat.

SUPER VOLUME VISCO (85)

  • A Curemfoam TM nagy sűrűségű (85 kg / m3) memóriahab réteg enyhíti és támogatja a „súlytalanság” érzését.

BASE MASTER

  • A 7 zónás ortopédiai hideghab magrész tökéletes rugalmasságot, légáteresztést és kitűnő merevséget illetve alátámasztást biztosít. A Curem-Core intelligens profilozása kedvezően optimalizálja a test tökéletes tartását, merevségét a terhelés alatt.

OPTIMÁLIS MŰKÖDÉS 

A CuremfoamTM memóriahab intelligens IQcomfort technológiájának és a memorya anyag extra sűrűségének köszönhetően, megfelelően optimalizálja az emberi test tartását és milliméter pontosan követi azt.

CUREM MATRACHUZAT

A Criss-Cross funkcionális külső matrachuzat, pontosan igazodik a matrac alakjához és a különböző testformákhoz. Természetes szálakból, Lyocellből (természetes lágyság, lágyság és lélegzőképesség), elasztánból (tökéletes rugalmasság és alak stabilitás) és poliészterből (könnyű mosás, szilárdság, tartósság) készül. A matrac alsó részén cipzárral van ellátva - könnyen levehető, mosható (60 ° C) vagy tisztítható. Ezen felül a matrachuzat  alsó anyaga egy csúszásgátló szövet, amely szintén mosható (40 ° C-) vagy tisztítható- A Curem matracok gyakorlatilag bármilyen ágyhoz használhatók,

Műszaki tartalom: 
ágyrácson használva ajánlott 
maximális terhelhetőség 130 kg-ig 
magassága kb. 25 cm 

Garancia: 270/2020 (VI.12.) Kormány rendelet szerint https://matracorszag.hu/Garanciaismerteto# 

Várható teljesítés kb 25 - 30 nap 

CUREM C 4500 MATRAC ISMERTETŐ VIDEÓhttps://www.youtube.com/watch?v=xxPoIW3FGL8

A Tropico - Curem matracoknál számos kategória közül választhat, beleértve a legújabb anyagokat felhasználásáig. 
Az összes felhasznált anyagot szigorú egészségügyi tesztelésen estek át , ezt az Öko-Tex Standard tanúsítványok igazolják .

A matrac élettartamát gördülő készülékkel teszteltük, és minden matrac több tízezer tesztcikluson ment keresztül . Olyan igazán bevált terméket vásárol, amely hosszú távon szolgálni fog Önnek.