Összesen: 0.00 Ft

Guard Antibakteriális hideghab matrac Guard Antibakteriális hideghab matrac Guard Antibakteriális hideghab matrac Guard Antibakteriális hideghab matrac Guard Antibakteriális hideghab matrac Guard Antibakteriális hideghab matrac

Európai unióban készült hideghab matrac
Felső oldal keménységi szintje:

Alsó oldal keménységi szintje:

Cipzáras huzat
Jól szellőző szövet
Nedvesség szabályzó
Antiallergén szövet
CFC mentes
HR hideghab
Hard hideghab
Terhelhetőség 130 kg
Magasság 20 cm
Garancia
Országos szállítás
Fóliázott csomagolás
200 cm feletti méretek teljesítése akár 10 - 15 nappal is hosszabb lehet a normál méretek teljesítéséhez képest.
Akció: -27 %
nap
óra
perc
s
Euroban történő fizetés esetén ingyenes szállítást biztosítunk Magyarország egész területére.

Választható standard és egyedi méretek *Az ár a kiválasztott méretre értendő: 108,793 Ft 149,032 Ft

Áraink 27% áfát tartalmaznak, az árváltozás jogát fenntartjuk!

Amennyiben a terméken akciós engedmény van feltüntetve, ebben az esetben az árlistában szereplő árak is tartalmazzák már a mindenkori akció mértékét.

Fontos tudnivaló Az árlistában található árak, mindig alapárat tartalmaznak. Amennyiben bármelyik termékünknél bármilyen választási lehetőséget kínálunk pluszban, ( Pl: matrac huzatok, szövet színek, magasságok, fejvég típusok, pácszínek …. stb ) ott felárat számolunk az alapárra. A módisításra kattintva a kiválasztott méret ára az aktuális felárral változik!


Plusz információ ehhez a termékhez

Szállítás

Országos szállítás! Az emeleti szállításhoz amennyiben a lift igénybe vehető, ebben az esetben nincs külön emeleti díj, a lépcsőn keresztüli szállításnál emeleti díjat számol fel a szállító.

Elérhetőség: Rendelhető

Származási hely: EU

Kizárólagos forgalmazó: MatracOrszág Kft

Minőségi megbízható termék

Egészségpénzárra nem elszámolható!

Description

A Tropico matracok teljes tartószerkezetét az Ergo Check elemző eszköz segítségével megvizsgáltuk.
Minden általunk kínált Tropico matrac hosszú távú fejlesztésen ment keresztül a megfelelő anyagkombinációk kiválasztásában. Minden úgy van optimalizálva, hogy megfeleljen a legigényesebb követelményeknek. 

  • A CubeCare kényelmes profilozása. A matrac hibrid oldala CubeCare profilokkal van ellátva 3D kockák formájában. Ezt a felület kialakítást gyógyászati matracokhoz fejlesztették ki. A testnyomást egyenletesen elosztja a matracmagban annak érdekében, hogy az ellennyomást az egyes zónákban kiegyenlítse. Ennek eredményeként elősegíti a test tökéletes alátámasztását és megfelelő tartását. 

  • A formára vágott mag a maximálisan szellőzik, megakadályozva az esetleges beleizzadást. A két különböző anyagból párosítót felületek profilozásának köszönhetően a matrac tökéletesen masszív. 

  • A matrac merevebb oldala. A Flexifoam® HR-XF hideg hab (eXtra-Flex = fokozott rugalmasság) jól szellőző. Rugalmasságának köszönhetően jól alkalmazkodik a különböző alvási pozíciókhoz és ezáltal a nyugodt és zavartalan alvást segíti elő.

  • A matrac rugalmasabb oldala nagy sűrűségű hibrid hab. A hibrid hab főbb jellemzői: a tartósság, levegőképesség, hőszabályozás, rugalmasság és alkalmazkodóképesség. Ezt az anyagot hibridnek hívják mivel az összes ismert hab és latex előnyeit egyesíti. A SpineProtector derékzóna jól tartja védi a gerinc helyzetét azáltal, hogy hatékonyan elosztja a nyomást, differenciálva a zónák nyomáspontjai szerint.

  • Matrachuzat. Tencel® Lyocell® természetes szálakból, 4 oldalra bontható cipzárral, 3D „CLIMA” szellőzővel készül, 60 ° C-on mosható. Az üreges szálaknak köszönhetően megfelelő könnyen szellőzik így megakadályozza az izzadást. 

Műszaki tartalom: 
normál és egyedi méret 
ágyrácson használva ajánlott 
maximális terhelhetőség 130 kg-ig 
magassága kb. 20 cm 

Garancia: 270/2020 (VI.12.) Kormány rendelet szerint https://matracorszag.hu/Garanciaismerteto# 

Várható teljesítés kb 25 - 30 nap

A Tropico matracoknál számos kategória közül választhat, beleértve a legújabb anyagokat felhasználásáig. 
Az összes felhasznált anyagot szigorú egészségügyi tesztelésen estek át , ezt az Öko-Tex Standard tanúsítványok igazolják .

A matrac élettartamát gördülő készülékkel teszteltük, és minden matrac több tízezer tesztcikluson ment keresztül . Olyan igazán bevált terméket vásárol, amely hosszú távon szolgálni fog Önnek.