Összesen: 0.00 Ft

Tropico - Guard Antibakteriális hideghab matrac Tropico - Guard Antibakteriális hideghab matrac Tropico - Guard Antibakteriális hideghab matrac Tropico - Guard Antibakteriális hideghab matrac Tropico - Guard Antibakteriális hideghab matrac Tropico - Guard Antibakteriális hideghab matrac

Európai unióban készült hideghab matrac
Felső oldal keménységi szintje:

Alsó oldal keménységi szintje:

Cipzáras huzat
Jól szellőző szövet
Nedvesség szabályzó
Antiallergén szövet
CFC mentes
HR hideghab
Hard hideghab
Terhelhetőség 130 kg
Magasság 20 cm
Garancia
Országos szállítás
Fóliázott csomagolás

Elérhetőség: Rendelhető

Származási hely: EU

Kizárólagos forgalmazó: MatracOrszág Kft

Minőségi megbízható termék

Egészségpénzárra nem elszámolható!

Az egyedi méretek illetve 200 cm feletti méretek teljesítése akár 10 - 20 nappal is hosszabb lehet a normál méretek teljesítéséhez képest.
Akció: - %
A megrendelt termékek tárolását maximum 1 hétig vállaljuk ingyenesen, ezt követően tárolási díjat számolunk fel !

Választható standard és egyedi méretek *Az ár a kiválasztott méretre értendő: 149,032 Ft

Áraink 27% áfát tartalmaznak, az árváltozás jogát fenntartjuk!

Amennyiben a terméken akciós engedmény van feltüntetve, ebben az esetben az árlistában szereplő árak is tartalmazzák már a mindenkori akció mértékét.

Fontos tudnivaló Az árlistában található árak, mindig alapárat tartalmaznak. Amennyiben bármelyik termékünknél bármilyen választási lehetőséget kínálunk pluszban, ( Pl: matrac huzatok, szövet színek, magasságok, fejvég típusok, pácszínek …. stb ) ott felárat számolunk az alapárra. A módisításra kattintva a kiválasztott méret ára az aktuális felárral változik!


Plusz információ ehhez a termékhez

Szállítás

Országos szállítás! Az emeleti szállításhoz amennyiben a lift igénybe vehető, ebben az esetben nincs külön emeleti díj, a lépcsőn keresztüli szállításnál emeleti díjat számol fel a szállító.

Description

A Tropico matracok teljes tartószerkezetét az Ergo Check elemző eszköz segítségével megvizsgáltuk.
Minden általunk kínált Tropico matrac hosszú távú fejlesztésen ment keresztül a megfelelő anyagkombinációk kiválasztásában. Minden úgy van optimalizálva, hogy megfeleljen a legigényesebb követelményeknek. 

  • A CubeCare kényelmes profilozása. A matrac hibrid oldala CubeCare profilokkal van ellátva 3D kockák formájában. Ezt a felület kialakítást gyógyászati matracokhoz fejlesztették ki. A testnyomást egyenletesen elosztja a matracmagban annak érdekében, hogy az ellennyomást az egyes zónákban kiegyenlítse. Ennek eredményeként elősegíti a test tökéletes alátámasztását és megfelelő tartását. 

  • A formára vágott mag a maximálisan szellőzik, megakadályozva az esetleges beleizzadást. A két különböző anyagból párosítót felületek profilozásának köszönhetően a matrac tökéletesen masszív. 

  • A matrac merevebb oldala. A Flexifoam® HR-XF hideg hab (eXtra-Flex = fokozott rugalmasság) jól szellőző. Rugalmasságának köszönhetően jól alkalmazkodik a különböző alvási pozíciókhoz és ezáltal a nyugodt és zavartalan alvást segíti elő.

  • A matrac rugalmasabb oldala nagy sűrűségű hibrid hab. A hibrid hab főbb jellemzői: a tartósság, levegőképesség, hőszabályozás, rugalmasság és alkalmazkodóképesség. Ezt az anyagot hibridnek hívják mivel az összes ismert hab és latex előnyeit egyesíti. A SpineProtector derékzóna jól tartja védi a gerinc helyzetét azáltal, hogy hatékonyan elosztja a nyomást, differenciálva a zónák nyomáspontjai szerint.

  • Matrachuzat. Tencel® Lyocell® természetes szálakból, 4 oldalra bontható cipzárral, 3D „CLIMA” szellőzővel készül, 60 ° C-on mosható. Az üreges szálaknak köszönhetően megfelelő könnyen szellőzik így megakadályozza az izzadást. 

Műszaki tartalom: 
normál és egyedi méret 
ágyrácson használva ajánlott 
maximális terhelhetőség 130 kg-ig 
magassága kb. 20 cm 

Garancia: 270/2020 (VI.12.) Kormány rendelet szerint https://matracorszag.hu/Garanciaismerteto# 

Várható teljesítés kb 25 - 30 nap

A Tropico matracoknál számos kategória közül választhat, beleértve a legújabb anyagokat felhasználásáig. 
Az összes felhasznált anyagot szigorú egészségügyi tesztelésen estek át , ezt az Öko-Tex Standard tanúsítványok igazolják .

A matrac élettartamát gördülő készülékkel teszteltük, és minden matrac több tízezer tesztcikluson ment keresztül . Olyan igazán bevált terméket vásárol, amely hosszú távon szolgálni fog Önnek.