Összesen: 0.00 Ft

Tropico - Guard Medical hideghab matrac Tropico - Guard Medical hideghab matrac Tropico - Guard Medical hideghab matrac Tropico - Guard Medical hideghab matrac Tropico - Guard Medical hideghab matrac Tropico - Guard Medical hideghab matrac

Európai unióban készült hideghab matrac
Felső oldal keménységi szintje:

Alsó oldal keménységi szintje:

Cipzáras huzat
Jól szellőző szövet
Nedvesség szabályzó
Antiallergén szövet
CFC mentes
HR hideghab
Hard hideghab
Magasság 24 cm
Terhelhetőség 130 kg
Garancia
Országos szállítás
Fóliázott csomagolás

Elérhetőség: Rendelhető

Származási hely: EU

Kizárólagos forgalmazó: MatracOrszág Kft

Minőségi megbízható termék

Egészségpénzárra nem elszámolható!

Az egyedi méretek illetve 200 cm feletti méretek teljesítése akár 10 - 20 nappal is hosszabb lehet a normál méretek teljesítéséhez képest.
Akció: - %
A megrendelt termékek tárolását maximum 1 hétig vállaljuk ingyenesen, ezt követően tárolási díjat számolunk fel !

Választható standard és egyedi méretek *Az ár a kiválasztott méretre értendő: 171,328 Ft

Áraink 27% áfát tartalmaznak, az árváltozás jogát fenntartjuk!

Amennyiben a terméken akciós engedmény van feltüntetve, ebben az esetben az árlistában szereplő árak is tartalmazzák már a mindenkori akció mértékét.

Fontos tudnivaló Az árlistában található árak, mindig alapárat tartalmaznak. Amennyiben bármelyik termékünknél bármilyen választási lehetőséget kínálunk pluszban, ( Pl: matrac huzatok, szövet színek, magasságok, fejvég típusok, pácszínek …. stb ) ott felárat számolunk az alapárra. A módisításra kattintva a kiválasztott méret ára az aktuális felárral változik!


Plusz információ ehhez a termékhez

Szállítás

Országos szállítás! Az emeleti szállításhoz amennyiben a lift igénybe vehető, ebben az esetben nincs külön emeleti díj, a lépcsőn keresztüli szállításnál emeleti díjat számol fel a szállító.

Description

A Tropico matracok teljes tartószerkezetét az Ergo Check elemző eszköz segítségével megvizsgáltuk.
Minden általunk kínált Tropico matrac hosszú távú fejlesztésen ment keresztül a megfelelő anyagkombinációk kiválasztásában. Minden úgy van optimalizálva, hogy megfeleljen a legigényesebb követelményeknek. 

 • A CubeCare kényelmes profilozása. Az úgynevezett egészségügyi vagy gyógymatracok mindkét oldalán négyzet alakú profilok vannak kialakítva. A CubeCare vágási forma hozzájárul a nyomáseloszlás optimalizálásához és egyenletesen tarja a gerincoszlopot a matrac keményebb oldalán is.
 • A formára vágott mag a maximálisan szellőzik, megakadályozva az esetleges beleizzadást. A két különböző anyagból párosítót felületek profilozásának köszönhetően a matrac tökéletesen masszív. 
 • A matrac merevebb oldala. A Flexifoam® HR-XF hideg hab (eXtra-Flex = fokozott rugalmasság) jól szellőző. Rugalmasságának köszönhetően jól alkalmazkodik a különböző alvási pozíciókhoz és ezáltal a nyugodt és zavartalan alvást segíti elő.
 • A matrac rugalmasabb oldala. Nagyobb sűrűségű Flexifoam® HR-XF hideghab. A hibrid hab főbb jellemzői: a tartósság, levegőképesség, hőszabályozás, rugalmasság és alkalmazkodóképesség. Ezt az anyagot hibridnek hívják mivel az összes ismert hab és latex előnyeit egyesíti. A SpineProtector derékzóna jól tartja védi a gerinc helyzetét azáltal, hogy hatékonyan elosztja a nyomást, differenciálva a zónák nyomáspontjai szerint.
 • Matrachuzat. VISCO-CLIMA. Tencel® Lyocell® természetes rostból készült szálak.

  Kétrészes felépítés:
  - Az alsó oldal memóriahabbal steppelt 30 ° C-on mosható
  - A felső oldal steppelt matrachuzat 60 ° C-on mosható.
  - 4 oldalra bontható cipzárral, 3D „CLIMA” szellőzővel készül.
 • Az üreges szálaknak köszönhetően megfelelő könnyen szellőzik így megakadályozza az izzadást. 

Műszaki tartalom: 
normál és egyedi méret
ágyrácson használva ajánlott
maximális terhelhetőség 140 kg-ig
magassága kb. 24 cm

Garancia: 270/2020 (VI.12.) Kormány rendelet szerint https://matracorszag.hu/Garanciaismerteto#

Várható teljesítés kb 25 - 30 nap

A Tropico matracoknál számos kategória közül választhat, beleértve a legújabb anyagokat felhasználásáig. 
Az összes felhasznált anyagot szigorú egészségügyi tesztelésen estek át , ezt az Öko-Tex Standard tanúsítványok igazolják .

A matrac élettartamát gördülő készülékkel teszteltük, és minden matrac több tízezer tesztcikluson ment keresztül . Olyan igazán bevált terméket vásárol, amely hosszú távon szolgálni fog Önnek.