Logo

Összesen: 0.00 Ft


Európai unióban készült biomatrac matrac
Felső oldal keménységi szintje:

Alsó oldal keménységi szintje:

Fontos információ: Rendelje meg ma ezt a terméket, hogy még 2020-ban teljesíteni tudjuk! Az ágyak teljesítéséről mindenképpen egyeztetni szükséges!
Akció: -35 %
nap
óra
perc
s
Euroban történő fizetés esetén folyamatosan ingyenes szállítást biztosítunk az ország egész területére.

Választható standard és egyedi méretek *Az ár a kiválasztott méretre értendő: 154,936 Ft 238,363 Ft

Áraink 27% áfát tartalmaznak, az árváltozás jogát fenntartjuk!

Amennyiben a terméken akciós engedmény van feltüntetve, ebben az esetben az árlistában szereplő árak is tartalmazzák már a mindenkori akció mértékét.

Fontos tudnivaló Az árlistában található árak, mindig alapárat tartalmaznak. Amennyiben bármelyik termékünknél bármilyen választási lehetőséget kínálunk pluszban, ( Pl: matrac huzatok, szövet színek, magasságok, fejvég típusok, pácszínek …. stb ) ott felárat számolunk az alapárra. A módisításra kattintva a kiválasztott méret ára az aktuális felárral változik!

Cipzáras huzat
Jól szellőző szövet
Nedvesség szabályzó
Antiallergén szövet
CFC származék mentes
HR hideghab
NaturLatex
Garancia 5 év
Magasság 22
Terhelhetőség 130
Memory foam

Plusz információ ehhez a termékhez

ajándék

Országos szállítás + minden matrachoz ajándék párna ! Külön díj ellenében emeletre történő felvitel !

Elérhetőség: Rendelhető

Származási hely: EU

Kizárólagos forgalmazó: MatracOrszág Kft

Minőségi megbízható termék

Egészségpénzárra nem elszámolható!

Description

A Slumberland matracok teljes tartószerkezetét az Ergo Check elemző eszköz segítségével megvizsgáltuk.
Minden általunk kínált Tropico matrac hosszú távú fejlesztésen ment keresztül a megfelelő anyagkombinációk kiválasztásában. Minden úgy van optimalizálva, hogy megfeleljen a legigényesebb követelményeknek. 

A Latex Mila matrac ötvözi a matracszerkesztésben használt legjobb és alaposan tesztelt anyagokat . Például példátlan kényelmet és hőszabályozást biztosít (termikus kényelem és az izzadság csökkentése).

A matracot ortopéd sebészekkel együttműködve tervezték.

LATEX - Szilárd latex réteg, 5 zónával és perforációval van ellátva kiváló szellőzés érdekében. A latex anyag sűrűsége 60 kg / m 3 amely hosszú élettartamra van tervezve. Tökéletesen igazodik a testformához és minden alváspozícióhoz használható.

XDURA - A minden idők legtartósabb légáteresztő habja, ami egyben kényelmes, rugalmas és szerkezetének köszönhetően könnyű, de kiváló tartása van. A nyitott cellák biztosítják a természetes szellőzést és csökkentik az esetleges izzadást. a légáteresztő hab sűrűsége 58 kg / m 3

A HY Blue - hibrid hab tökéletesen követi a testformát, optimálisan rugalmas a megfelelő tartás érdekében. Szintén használható bármilyen alváspozíciókra. 

VISCO - memóriahab egy testhőre lágyuló anyag, ami milliméter pontosan követ mindent.

A nagy mennyiségű természetes szálakkal rendelkező Thermo matrachuzat könnyen kiengedi magából a párát, és alvás közben segít fenntartani a megfelelő testhőmérsékletet. A matrachuzat, steppelt, 4 oldra bonható cipzárral, 3D szellőzővel rendelkezik és 60 ° C-on mosható.

A Thermo & Air Control technológia egy szellőző burkolatrendszer, amely nagyszerűen működik a matracmaggal. Tökéletes Hőszabályozást és alvás klímát biztosít túlmelegedés ellen. Segíti a matrac száraz és higiénikusan tiszta állapotában megtartásában.  

Műszaki tartalom: 
normál és egyedi méret 
ágyrácson használva ajánlott 
maximális terhelhetőség 130 kg-ig 
magassága kb. 22 cm 
garancia. 5 év (azaz 1 év teljes körű jótállás + 4 év szavatosság a huzat alatti anyagokra) 

Várható teljesítés kb 25 - 30 nap

A Slumberland matracoknál számos kategória közül választhat, beleértve a legújabb anyagokat felhasználásáig. 
Az összes felhasznált anyagot szigorú egészségügyi tesztelésen estek át , ezt az Öko-Tex Standard tanúsítványok igazolják .

A matrac élettartamát gördülő készülékkel teszteltük, és minden matrac több tízezer tesztcikluson ment keresztül . Olyan igazán bevált terméket vásárol, amely hosszú távon szolgálni fog Önnek.