Összesen: 0.00 Ft

SK/Slumberland / Latex Mila matrac - Slumberland ortopéd matrac - MatracOrszág SK/Slumberland / Latex Mila matrac - Slumberland ortopéd matrac - MatracOrszág SK/Slumberland / Latex Mila matrac - Slumberland ortopéd matrac - MatracOrszág SK/Slumberland / Latex Mila matrac - Slumberland ortopéd matrac - MatracOrszág

Európai unióban készült biomatrac matrac
Felső oldal keménységi szintje:

Alsó oldal keménységi szintje:

Cipzáras huzat
Jól szellőző szövet
Nedvesség szabályzó
Antiallergén szövet
CFC mentes
HR hideghab
NaturLatex
Magasság 22 cm
Terhelhetőség 130 kg
Memory foam
Garancia
Országos szállítás
Fóliázott csomagolás
200 cm feletti méretek teljesítése akár 10 - 15 nappal is hosszabb lehet a normál méretek teljesítéséhez képest.
Akció: -27 %
nap
óra
perc
s
Euroban történő fizetés esetén ingyenes szállítást biztosítunk Magyarország egész területére.

Választható standard és egyedi méretek *Az ár a kiválasztott méretre értendő: 174,005 Ft 238,363 Ft

Áraink 27% áfát tartalmaznak, az árváltozás jogát fenntartjuk!

Amennyiben a terméken akciós engedmény van feltüntetve, ebben az esetben az árlistában szereplő árak is tartalmazzák már a mindenkori akció mértékét.

Fontos tudnivaló Az árlistában található árak, mindig alapárat tartalmaznak. Amennyiben bármelyik termékünknél bármilyen választási lehetőséget kínálunk pluszban, ( Pl: matrac huzatok, szövet színek, magasságok, fejvég típusok, pácszínek …. stb ) ott felárat számolunk az alapárra. A módisításra kattintva a kiválasztott méret ára az aktuális felárral változik!


Plusz információ ehhez a termékhez

ajándék

Országos szállítás féláron! Az emeleti szállításhoz amennyiben a lift igénybe vehető, ebben az esetben nincs külön emeleti díj, a lépcsőn keresztüli szállításnál emeleti díjat számol fel a szállító.

Elérhetőség: Rendelhető

Származási hely: EU

Kizárólagos forgalmazó: MatracOrszág Kft

Minőségi megbízható termék

Egészségpénzárra nem elszámolható!

Description

A Slumberland matracok teljes tartószerkezetét az Ergo Check elemző eszköz segítségével megvizsgáltuk.
Minden általunk kínált Tropico matrac hosszú távú fejlesztésen ment keresztül a megfelelő anyagkombinációk kiválasztásában. Minden úgy van optimalizálva, hogy megfeleljen a legigényesebb követelményeknek. 

A Latex Mila matrac ötvözi a matracszerkesztésben használt legjobb és alaposan tesztelt anyagokat . Például példátlan kényelmet és hőszabályozást biztosít (termikus kényelem és az izzadság csökkentése).

A matracot ortopéd sebészekkel együttműködve tervezték.

LATEX - Szilárd latex réteg, 5 zónával és perforációval van ellátva kiváló szellőzés érdekében. A latex anyag sűrűsége 60 kg / m 3 amely hosszú élettartamra van tervezve. Tökéletesen igazodik a testformához és minden alváspozícióhoz használható.

XDURA - A minden idők legtartósabb légáteresztő habja, ami egyben kényelmes, rugalmas és szerkezetének köszönhetően könnyű, de kiváló tartása van. A nyitott cellák biztosítják a természetes szellőzést és csökkentik az esetleges izzadást. a légáteresztő hab sűrűsége 58 kg / m 3

A HY Blue - hibrid hab tökéletesen követi a testformát, optimálisan rugalmas a megfelelő tartás érdekében. Szintén használható bármilyen alváspozíciókra. 

VISCO - memóriahab egy testhőre lágyuló anyag, ami milliméter pontosan követ mindent.

A nagy mennyiségű természetes szálakkal rendelkező Thermo matrachuzat könnyen kiengedi magából a párát, és alvás közben segít fenntartani a megfelelő testhőmérsékletet. A matrachuzat, steppelt, 4 oldra bonható cipzárral, 3D szellőzővel rendelkezik és 60 ° C-on mosható.

A Thermo & Air Control technológia egy szellőző burkolatrendszer, amely nagyszerűen működik a matracmaggal. Tökéletes Hőszabályozást és alvás klímát biztosít túlmelegedés ellen. Segíti a matrac száraz és higiénikusan tiszta állapotában megtartásában.  

Műszaki tartalom: 
normál és egyedi méret 
ágyrácson használva ajánlott 
maximális terhelhetőség 130 kg-ig 
magassága kb. 22 cm 

Garancia: 270/2020 (VI.12.) Kormány rendelet szerint https://matracorszag.hu/Garanciaismerteto#

Várható teljesítés kb 25 - 30 nap

A Slumberland matracoknál számos kategória közül választhat, beleértve a legújabb anyagokat felhasználásáig. 
Az összes felhasznált anyagot szigorú egészségügyi tesztelésen estek át , ezt az Öko-Tex Standard tanúsítványok igazolják .

A matrac élettartamát gördülő készülékkel teszteltük, és minden matrac több tízezer tesztcikluson ment keresztül . Olyan igazán bevált terméket vásárol, amely hosszú távon szolgálni fog Önnek.