Összesen: 0.00 Ft

SK/Slumberland / Bristol Boxspring ágy - Kárpitos Boxspring ágy - MatracOrszág SK/Slumberland / Bristol Boxspring ágy - Kárpitos Boxspring ágy - MatracOrszág SK/Slumberland / Bristol Boxspring ágy - Kárpitos Boxspring ágy - MatracOrszág SK/Slumberland / Bristol Boxspring ágy - Kárpitos Boxspring ágy - MatracOrszág SK/Slumberland / Bristol Boxspring ágy - Kárpitos Boxspring ágy - MatracOrszág SK/Slumberland / Bristol Boxspring ágy - Kárpitos Boxspring ágy - MatracOrszág

Jól szellőző szövet
Választható szövetek
Választható lábak
Garancia
Országos szállítás
Fóliázott csomagolás
200 cm feletti méretek teljesítése akár 10 - 15 nappal is hosszabb lehet a normál méretek teljesítéséhez képest.
Akció: - %
Euroban történő fizetés esetén ingyenes szállítást biztosítunk Magyarország egész területére.

Választható standard és egyedi méretek *Az ár a kiválasztott méretre értendő: 402,161 Ft

Válasszon ágylábat *


Válasszon szövetet *


Áraink 27% áfát tartalmaznak, az árváltozás jogát fenntartjuk!

Amennyiben a terméken akciós engedmény van feltüntetve, ebben az esetben az árlistában szereplő árak is tartalmazzák már a mindenkori akció mértékét.

Fontos tudnivaló Az árlistában található árak, mindig alapárat tartalmaznak. Amennyiben bármelyik termékünknél bármilyen választási lehetőséget kínálunk pluszban, ( Pl: matrac huzatok, szövet színek, magasságok, fejvég típusok, pácszínek …. stb ) ott felárat számolunk az alapárra. A módisításra kattintva a kiválasztott méret ára az aktuális felárral változik!


Plusz információ ehhez a termékhez


Országosan ingyenes szállítás

Elérhetőség: Rendelhető

Származási hely: EU

Kizárólagos forgalmazó: MatracOrszág Kft

Minőségi megbízható termék

Egészségpénzárra nem elszámolható!

Description

Robosztus felépítés állítható magasságú fekvőfelülettel (Vario-Fix szerelvények). A jellegzetes, kifinomult megjelenés új színt visz a hálószobába. A különböző válaszható szövettel együtt egyedivé varázsolhatja hálószobáját egy szép kárpitos ággyal. A Bristol ágyat bármilyen jellegű ágyrács használathoz tervezték (beleértve a normál, különböző emelhető és motoros ágyrácsot). Az árlistában szereplő árak az ágyrácsot tartalmazzák, de a matrac árait nem. A matrac szabadon, igény szerint külön választhatók, illetve rendelhetők. A Slumberland ágyak különböző színű és anyagú kárpitszövettel rendelhetők. Az ágylábak tartozéka az ágynak, egyedi formája, magassága és színe választható. A Belfast ágyak lapra szerelve vannak csomagolva és szállítva, szerelésük nagyon egyszerű, rövid időt igényel. A Belfast ágy rendelhető ágyneműtartós kivitelben is, ebben az esetben nincsenek lábak és az ágy oldala a parkettáig ér. 

Az ágyak fekvőfelülete függ a matrac vastagságától, az ágy lábának magasságától, lásd az ágy képekhez feltöltött műszaki rajz szerint. stb. Pl: az ágyneműtartó nélküli ágy 15 cm ágylábbal, az ágyrács legfelső magasságának beállításával, 20 cm vastag matraccal kb 60 cm, az ágyneműtartós ágynál ugyan ezzel a matrac magassággal kb 55 cm.

Amennyiben vastagabb matracot szeretne az ágyra tenni, ebben az esetben  magasabb is lehet a fekvőfelület vagy ha nem szeretne magasabb fekvőfelületet ebben az esetben az ágyrács magasságát kell beállítását a legkisebb  magasságra, így a matrac jobban beilleszkedik az ágykeretbe. Kisebb méretű hálószobákba az ágyneműtartós ágy hasznos lehet a pakolás szempontjából. Az ágy maximum 220 cm hosszúságig is rendelhető. 

Garancia: 270/2020 (VI.12.) Kormány rendelet szerint https://matracorszag.hu/Garanciaismerteto# 

terhelhetősége mindig a választott matrac terhelhetőségétől függ
várható teljesítés kb 6 hét