Logo

Összesen: 0.00 Ft


Magyarországon készült minőségi matrac !
Felső oldal keménységi szintje:

Alsó oldal keménységi szintje:

Fontos információ: Rendelje meg még ma ezt a terméket, hogy 2020-ban teljesíteni tudjuk! Az ágyak teljesítéséről mindenképpen egyeztetni szükséges !
Akció: - %
Euroban történő fizetés esetén folyamatosan ingyenes szállítást biztosítunk az ország egész területére.

Választható standard és egyedi méretek *Az ár a kiválasztott méretre értendő: 34,290 Ft

Válasszon matrac huzatot *


Válasszon matrac vastagságot *


Válasszon bonellrugót *


Áraink 27% áfát tartalmaznak, az árváltozás jogát fenntartjuk!

Amennyiben a terméken akciós engedmény van feltüntetve, ebben az esetben az árlistában szereplő árak is tartalmazzák már a mindenkori akció mértékét.

Fontos tudnivaló Az árlistában található árak, mindig alapárat tartalmaznak. Amennyiben bármelyik termékünknél bármilyen választási lehetőséget kínálunk pluszban, ( Pl: matrac huzatok, szövet színek, magasságok, fejvég típusok, pácszínek …. stb ) ott felárat számolunk az alapárra. A módisításra kattintva a kiválasztott méret ára az aktuális felárral változik !

Magasság 21
Terhelhetőség 110
Zónás fekvőfelület
Ortocel hideghab
Fix matrachuzat
Jól szellőző szövet
Nedvesség szabályzó
Antiallergén szövet
CFC származék mentes
Erősített Bonellrugó
Égés késleltetett szövet
Garancia 1 év

Plusz információ ehhez a termékhez


Hotel matrac - Szállodai matrac / matracok / a legjobb áron! Országos szállítás külön díj ellenében ! Minimális rendelési mennyiség !

Elérhetőség: Rendelhető

Származási hely: Magyarország

Kizárólagos forgalmazó: MatracOrszág Kft

Minőségi megbízható termék

Egészségpénzárra nem elszámolható!

Description

RelaxDream - Hotel klassikus 3 zónás bonellrugós matrac nagyon közkedveltek típus a Hotelok, Szállodák és Panziók körében mert nagyon rugalmas és ezáltal kényelmes és pihentető alvást biztosít a Bonellrugós Hotel matrac. A magasan edzett acélrugó váz gondoskodik a dinamikus alátámasztásról , még a derék zónába beépített hideghab tömbök biztosítják a megfelelően határozott alátámasztást. 

Gerinckímélő  Hotel matrac - Szállodai matrac - Bonellrugós matrac  

Hotel Bonellrugós matrac összetétele:
- lángálló-antibakteriális steppelt, szegett fix kivitelű hotelszövet
- 2 cm illetve 4 cm pontrugalmas ortopédikus ortocel hideghab 30 kg/m3 
- tűzött nemez 
- 11 cm magas bonellrugó 2,2 mm-es acél huzalból (rugóátmérője 9 cm - rugómennyiség 128 db rugó/m2), igény szerint 2.4 mm rugóvastagsággal is rendelhető 
- derékrész erősítés 
- tűzött nemez 
- 2 cm illetve 4 cm pontrugalmas ortopédikus ortocel hideghab 30 kg/m3  
- garancia. 1 év (azaz 1 év teljes körű jótállás ) 
- kész magasság huzattal együtt: 17 cm illetve 21 cm 
- maximális terhelhetőség: 90 kg illetve 120 kg/fő 
- ajánlott alváspozíció: hason alvóknak, oldalt alvóknak, háton alvóknak 
- két azonos oldallal készült matrac 
- közepesen kemény fekvőfelület 
- teljesítési idő: gyártás a rendeléstől számított kb 25-30 nap + szállítási idő, kivétel képez az anyaghiány, nyári szabadságok, leállások, karácsonyi, év végi időszakok amikor az említett időpontok változhatnak 

Fontos információk a matracok használatához:
Minden hotel matracot hetente minimum egy alkalommal vagy minden vendég után ajánlott megfordítani körbe-körbe, 180 fokban, Amennyiben a matrac mindkét oldala használható, azoknál a matracoknál a forgatást mindkét oldalon ajánlott a fent említett időszakonként megtenni. Amelyik matrac csak egyoldalas azokat viszont NEM szabad fejtetőre fordítani. A nem forgatásból észlelhető gödrösödés, nem számít garancia hibának.

Fontos információk a matracok alátámasztásáról:
Bonellrugós, táskarugós, zsákrugós matracokhoz a legtökéletesebb alátámasztást a merev ágyborda, vagy tömör ágyalj biztosítja, (a tömör ágyaljat a használat előtt sok helyen ki kell fúrni, hogy könnyen tudjon szellőzni a matrac alsó része is). A rugós matracokhoz tökéletes alátámasztásnak ajánlott meg a Bonell Boxspring ágytest, illetve a Merev Boxspring ágytest vagy matractartó.

A MatracOrszág Webáruház kínálatából a RelaxDream hotel rugós matracokat azoknak ajánljuk akiknek nincsenek speciális igényeik, szeretik az egyszerűbb felépítésű matracokat. A  bonellrugós matrac  99%-ban minden korosztálynak, akár magasabb súllyal rendelkezőknek is megfelelő lehet. A magrészében edzett acélrugó van 2.2 mm illetve 2.4 mm vastagságban. Ezek a rugók biztosítja a nagyfokú rugalmasságot és a hosszú élettartamot.

Hotel bonellrugós matracokat minden kényelmet és minőséget kedvelő Hoteleknek, Szállodáknak és privát vásárlónak ajánljuk