Összesen: 0.00 Ft

Relaxing Dream - WarioMega Strong Luxury 37 cm egyoldalas hideghab táskarugós zónás kemény luxus zsákrugós matrac Relaxing Dream - WarioMega Strong Luxury 37 cm egyoldalas hideghab táskarugós zónás kemény luxus zsákrugós matrac Relaxing Dream - WarioMega Strong Luxury 37 cm egyoldalas hideghab táskarugós zónás kemény luxus zsákrugós matrac Relaxing Dream - WarioMega Strong Luxury 37 cm egyoldalas hideghab táskarugós zónás kemény luxus zsákrugós matrac

A Relaxing Dream zsákrugós/táskarugós luxus matracok alapanyagainak színmódosítási jogát fenntartjuk!
Felső oldal keménységi szintje:

Antiallergén szövet
CFC mentes
HR hideghab
Terhelhetőség 150 kg
Garancia
Egyedi méret
Országos szállítás
Fóliázott csomagolás
Magasság 40 cm
Dupla 7 zónás táskarugó 12.5 cm
Oldalanként fogófül
Dupla 3D oldalszellőző
Cserélhető matrachuzat
2.5 cm lágyhabbal steppelt szövet
Kemény tűzött nemez

Elérhetőség: Rendelhető

Származási hely: Magyarország

Kizárólagos forgalmazó: MatracOrszág Kft

Minőségi megbízható termék

Egészségpénzárra nem elszámolható!

Az egyedi méretek illetve 200 cm feletti méretek teljesítése akár 10 - 20 nappal is hosszabb lehet a normál méretek teljesítéséhez képest, illetve a 210 cm hosszúság ára ugyan annyi mint a 220 cm méret ár. Ebben az esetben a megjegyzésbe kell írni a rendelni kívánt pontos méretet
pl: ( 160x210 cm méretet kérek )
Akció: -35 %
nap
óra
perc
s
Hotel termékeink árai irány árak, ezért mindig érdemes pontosítani a rendelés leadása előtt ! Nagyobb mennyiség rendelése esetén egyedileg árat adunk !

Választható standard és egyedi méretek *Az ár a kiválasztott méretre értendő: 207,617 Ft 319,411 Ft

Válasszon matrac szövetet *


Áraink 27% áfát tartalmaznak, az árváltozás jogát fenntartjuk!

Amennyiben a terméken akciós engedmény van feltüntetve, ebben az esetben az árlistában szereplő árak is tartalmazzák már a mindenkori akció mértékét.

Fontos tudnivaló Az árlistában található árak, mindig alapárat tartalmaznak. Amennyiben bármelyik termékünknél bármilyen választási lehetőséget kínálunk pluszban, ( Pl: matrac huzatok, szövet színek, magasságok, fejvég típusok, pácszínek …. stb ) ott felárat számolunk az alapárra. A módisításra kattintva a kiválasztott méret ára az aktuális felárral változik!


Plusz információ ehhez a termékhez

Szállítás

Országos szállítás, minden esetben fizetős amennyiben ággyal együtt történik a rendelés ! Az emeleti szállításhoz amennyiben a lift igénybe vehető, ebben az esetben nincs külön emeleti díj, a lépcsőn keresztüli szállításnál emeleti díjat számol fel a szállító.

Description

Relaxing Dream rugós matrac - WarioMega Strong zónás táskarugós ortopéd matrac illetve zsákrugós matrac egy igazán speciális, egyedülálló minőségű, összeállítású és vastagságú egyedüli kényelmet nyújtó masszív luxus ágymatrac 40 cm vastagságban. A WarioMega Strong duplarugós zsákrugós matrac egyik különlegessége, hogy a kényelmi réteget egy nagyrugalmasságú HR hideghab alkotja, amely a rugalmasságának köszönhetően nagy pontossággal követi az emberi testformát, de egyben jó alátámasztást is nyújt a gerincnek. A WarioMega Strong zsákrugós matrac másik egyedisége, hogy dupla táskarugózattal készül. A teherviselő rétegében kialakítású matracmagnak az óriási rugómennyiségnek  és a rétegek között alkalmazott extrakemény tűzött nemeznek köszönhetően nagy teherbírásra is alkalmas. Ezen felül a magas kényelmi színvonalat a duplán használt 7 zónás táskarugózat nyújtja. A minőségi anyagok nagyon masszívvá és igazi luxuskategóriává varázsolják ezt a matracot. Az ízületek védelmét az anatómiai zónák, az alváskomfortot pedig a 2.5 cm vastagon lágyhabbal bélelt erős, steppelt matrachuzat biztosítja. A WarioMega Strong matrac a nagyon kényelmes, enyhén kemény fekvőhelyet, minőségi anyagokat tartalmazó masszív és extra vastag táskarugós matracot kedvelőknek, de akár szállodáknak is ajánlott    

Garancia: 270/2020 (VI.12.) Kormány rendelet szerint https://matracorszag.hu/garancia_es_szavatossag_ismerteto 

Gerinckímélő Superior Táskarugós matrac - Zsákrugós matrac - rugós matrac

WarioMega Strong ( hideghab ) superior táskarugós matrac összetétele:
- felül szegett, 2.5 cm lágyhabbal steppelt, erős tisztítható, alul U alakú cipzáras levehető, cserélhető antiallergén matracszövet, dupla soros 3D szellőzővel, 4 db oldalfüllel.
- 4 cm nagyrugalmasságú ortopédikus HR hideghab  43 kg/m3
- 2 cm kemény támasztó hideghab 27 kg/m3
- kemény tűzött nemez 800 g/m2
- 12 cm magas, 7 zónás táskarugó 1.6 mm illetve 1.9 mm vastag, rugó mennyiség 250 db / m2
- kemény tűzött nemez 800 g/m2 
- 2 cm kemény támasztó hideghab 27 kg/m3
- tűzött nemez 800 g/m2 
- 12 cm magas, 7 zónás táskarugó 1.6 mm illetve 1.9 mm vastag, rugó mennyiség 250 db / m2
- kemény tűzött nemez 800 g/m2 
- 2 cm kemény támasztó hideghab 27 kg/m3
- alul gumírozott bordázatú, jó tapadású antislip csúszásgátló matracszövet.
- kész magasság huzattal együtt: 37 cm ( +, - 1 cm ) 
- maximális terhelhetőség: 150 kg/fő 
- ajánlott alváspozíció: hason alvóknak, háton alvóknak, oldalt alvóknak
- egy oldalon használható matrac 
- keményebb fekvőfelület 
- teljesítési idő: gyártás a rendeléstől számított kb 5 - 10 nap + szállítási idő, kivétel képez az anyaghiány, nyári szabadságok, leállások, karácsonyi, év végi időszakok amikor az említett időpontok változhatnak.

Figyelem: a matrac 40 cm vastagsága végett a 180/200x200/220 cm méreteket a matrac mérete és súlya végett érdemes átgondolni, hogy a lakásba bevitel, a matrac forgatása, stb nem okoz-e problémát ha egy nagy méretben készül a matrac. 

Fontos információk a matracok használatához:
Minden matracot havonta minimum egy alkalommal ajánlott megfordítani körbe-körbe, 180 fokban, Amennyiben a matrac mindkét oldala használható, azoknál a matracoknál a forgatást mindkét oldalon ajánlott megtenni. Amelyik matrac csak egyoldalas azokat viszont NEM szabad fejtetőre fordítani. A nem forgatásból észlelhető gödrösödés, nem számít garancia hibának.

Fontos információk a matracok alátámasztásáról:
Bonellrugós, táskarugós, zsákrugós matracokhoz a legtökéletesebb alátámasztást a merev ágyborda, vagy tömör ágyalj biztosítja, (a tömör ágyaljat a használat előtt sok helyen ki kell fúrni, hogy könnyen tudjon szellőzni a matrac alsó része is). A rugós matracokhoz tökéletes alátámasztásnak ajánlott még a Bonell Boxspring ágytest, illetve a Merev Boxspring ágytest vagy matractartó. 

A MatracOrszág Webáruház kínálatából a RelaxDream WarioMega táskarugós matracokat azoknak ajánljuk akiknek fontos a kényelmes pihentető alvás és akik megbízható felsőkategóriás rugós matracot keresnek. A táskarugós matrac vagy más néven zsákrugós matrac a hagyományos bonellrugós matrac továbbfejlesztett változata. Jobban követik a test vonalait, hiszen itt a belső részben dupla mennyiségű rugótest van négyzetméterenként. A táskarugók kisebbek ezért hatékonyabban osztják el a súlyt, minden rugótest egy különálló zsákba van bevarrva. Így egymástól függetlenül is mozoghatnak, gondoskodva az optimális alátámasztásról. Ennek az úgynevezett pontrugalmasságnak köszönhetően a fekvőfelület nem tud áthullámozni a dupla méretű matracon sem. 

WarioMega matrac főképpen a kényelmes fekhelyet kedvelőknek akár szállodáknak is ajánlott ágymatrac, egyedi méretben is rendelhető és minden egészségpénztárnál elszámolható, kivétel az MKB egészségpénztár ! 

Matrachuzat ismertető:
- matrachuzat:- kimagaslóan jó antibakteriális hatása védelmet nyújt az allergénekkel szemben. A rendkívül finom tapintású, kiváló minőségű, jó hő és nedvesség elvezető tulajdonságokkal bíró matrachuzatot.

 

    Amennyiben más matracot, illetve fedőmatracot vagy épp gyapjú takarót, altakarót - derékaljat,
    párnát vagy garnitúrát keres, ebben az esetben kérem látogasson el a másik áruházunkba
    a Matracok-Boltja Webáruházba és nézze meg egyedi kínálatunkat.
    Tovább a webshopra!
    Logo