Összesen: 0.00 Ft

WarioMega Strong Luxury egyoldalas hideghab táskarugós zónás kemény luxus rugós hotel matrac WarioMega Strong Luxury egyoldalas hideghab táskarugós zónás kemény luxus rugós hotel matrac WarioMega Strong Luxury egyoldalas hideghab táskarugós zónás kemény luxus rugós hotel matrac WarioMega Strong Luxury egyoldalas hideghab táskarugós zónás kemény luxus rugós hotel matrac

Magyarországon készült minőségi matrac !
Felső oldal keménységi szintje:

Antiallergén szövet
CFC mentes
HR hideghab
Terhelhetőség 150 kg
Garancia
Egyedi méret
Országos szállítás
Fóliázott csomagolás
Magasság 40 cm
Dupla 3D oldalszellőző
Oldalanként fogófül
Cserélhető matrachuzat
2.5 cm lágyhabbal steppelt szövet
Kemény tűzött nemez
Dupla 7 zónás táskarugó 12.5 cm
Több méret rendelése esetén külön - külön kell a kosárba tenni minden rendelni kívánt méretet és mennyiséggel.
Akció: -10 %
nap
óra
perc
s
Euroban történő fizetés esetén ingyenes szállítást biztosítunk Magyarország egész területére.

Választható standard és egyedi méretek *Az ár a kiválasztott méretre értendő: 152,762 Ft 169,736 Ft

Válasszon matrac szövetet *


Áraink 27% áfát tartalmaznak, az árváltozás jogát fenntartjuk!

Amennyiben a terméken akciós engedmény van feltüntetve, ebben az esetben az árlistában szereplő árak is tartalmazzák már a mindenkori akció mértékét.

Fontos tudnivaló Az árlistában található árak, mindig alapárat tartalmaznak. Amennyiben bármelyik termékünknél bármilyen választási lehetőséget kínálunk pluszban, ( Pl: matrac huzatok, szövet színek, magasságok, fejvég típusok, pácszínek …. stb ) ott felárat számolunk az alapárra. A módisításra kattintva a kiválasztott méret ára az aktuális felárral változik!


Plusz információ ehhez a termékhez

Szállítás

A hotel termékek ára nem tartalmazza a szállítást, de igény szerint országos kiszállítást is biztosítunk ! A szállítás díjáról minden esetben előre pontosítani kell, de nagyobb mennyiség esetén akár ingyenes is lehet.

Elérhetőség: Rendelhető

Származási hely: Magyarország

Kizárólagos forgalmazó: MatracOrszág Kft

Minőségi megbízható termék

Egészségpénzárra nem elszámolható!

Description

Relaxing Dream rugós matrac - WarioMega Strong zónás táskarugós ortopéd matrac illetve zsákrugós matrac egy igazán speciális, egyedülálló minőségű, összeállítású és vastagságú egyedüli kényelmet nyújtó masszív luxus ágymatrac 40 cm vastagságban. A WarioMega Strong duplarugós zsákrugós matrac egyik különlegessége, hogy a kényelmi réteget egy nagyrugalmasságú HR hideghab alkotja, amely a rugalmasságának köszönhetően nagy pontossággal követi az emberi testformát, de egyben jó alátámasztást is nyújt a gerincnek. A WarioMega Strong zsákrugós matrac másik egyedisége, hogy dupla táskarugózattal készül. A teherviselő rétegében kialakítású matracmagnak az óriási rugómennyiségnek  és a rétegek között alkalmazott extrakemény tűzött nemeznek köszönhetően nagy teherbírásra is alkalmas. Ezen felül a magas kényelmi színvonalat a duplán használt 7 zónás táskarugózat nyújtja. A minőségi anyagok nagyon masszívvá és igazi luxuskategóriává varázsolják ezt a matracot. Az ízületek védelmét az anatómiai zónák, az alváskomfortot pedig a 2.5 cm vastagon lágyhabbal bélelt erős, steppelt matrachuzat biztosítja. A WarioMega Strong matrac a nagyon kényelmes, enyhén kemény fekvőhelyet, minőségi anyagokat tartalmazó masszív és extra vastag táskarugós matracot kedvelőknek, de akár szállodáknak is ajánlott    

Garancia: 270/2020 (VI.12.) Kormány rendelet szerint https://matracorszag.hu/Garanciaismerteto# 

Gerinckímélő Superior Táskarugós matrac - Zsákrugós matrac - rugós matrac

WarioMega Strong ( hideghab ) superior táskarugós matrac összetétele:
- felül szegett, 2.5 cm lágyhabbal steppelt, erős tisztítható, alul U alakú cipzáras levehető, cserélhető antiallergén matracszövet, dupla soros 3D szellőzővel, 4 db oldalfüllel.
- 4 cm nagyrugalmasságú ortopédikus HR hideghab  43 kg/m3
- 2 cm kemény támasztó hideghab 27 kg/m3
- kemény tűzött nemez 800 g/m2
- 12.5 cm magas, 7 zónás táskarugó 1.6 mm illetve 1.9 mm vastag, rugó mennyiség 250 db / m2
- kemény tűzött nemez 800 g/m2 
- 2 cm kemény támasztó hideghab 27 kg/m3
- tűzött nemez 800 g/m2 
- 12.5 cm magas, 7 zónás táskarugó 1.6 mm illetve 1.9 mm vastag, rugó mennyiség 250 db / m2
- kemény tűzött nemez 800 g/m2 
- 2 cm kemény támasztó hideghab 27 kg/m3
- alul gumírozott bordázatú, jó tapadású antislip csúszásgátló matracszövet.
- kész magasság huzattal együtt: 40 cm ( +, - 0.5 cm ) 
- maximális terhelhetőség: 150 kg/fő 
- ajánlott alváspozíció: hason alvóknak, háton alvóknak, oldalt alvóknak
- egy oldalon használható matrac 
- keményebb fekvőfelület 
- teljesítési idő: gyártás a rendeléstől számított kb 15 - 20 nap + szállítási idő, kivétel képez az anyaghiány, nyári szabadságok, leállások, karácsonyi, év végi időszakok amikor az említett időpontok változhatnak.

Figyelem: a matrac 40 cm vastagsága végett a 180/200x200/220 cm méreteket a matrac mérete és súlya végett érdemes átgondolni, hogy a lakásba bevitel, a matrac forgatása, stb nem okoz-e problémát ha egy nagy méretben készül a matrac. 

Fontos információk a matracok használatához:
Minden matracot havonta minimum egy alkalommal ajánlott megfordítani körbe-körbe, 180 fokban, Amennyiben a matrac mindkét oldala használható, azoknál a matracoknál a forgatást mindkét oldalon ajánlott megtenni. Amelyik matrac csak egyoldalas azokat viszont NEM szabad fejtetőre fordítani. A nem forgatásból észlelhető gödrösödés, nem számít garancia hibának.

Fontos információk a matracok alátámasztásáról:
Bonellrugós, táskarugós, zsákrugós matracokhoz a legtökéletesebb alátámasztást a merev ágyborda, vagy tömör ágyalj biztosítja, (a tömör ágyaljat a használat előtt sok helyen ki kell fúrni, hogy könnyen tudjon szellőzni a matrac alsó része is). A rugós matracokhoz tökéletes alátámasztásnak ajánlott még a Bonell Boxspring ágytest, illetve a Merev Boxspring ágytest vagy matractartó. 

A MatracOrszág Webáruház kínálatából a RelaxDream WarioMega táskarugós matracokat azoknak ajánljuk akiknek fontos a kényelmes pihentető alvás és akik megbízható felsőkategóriás rugós matracot keresnek. A táskarugós matrac vagy más néven zsákrugós matrac a hagyományos bonellrugós matrac továbbfejlesztett változata. Jobban követik a test vonalait, hiszen itt a belső részben dupla mennyiségű rugótest van négyzetméterenként. A táskarugók kisebbek ezért hatékonyabban osztják el a súlyt, minden rugótest egy különálló zsákba van bevarrva. Így egymástól függetlenül is mozoghatnak, gondoskodva az optimális alátámasztásról. Ennek az úgynevezett pontrugalmasságnak köszönhetően a fekvőfelület nem tud áthullámozni a dupla méretű matracon sem. 

WarioMega matrac főképpen a kényelmes fekhelyet kedvelőknek akár szállodáknak is ajánlott ágymatrac, egyedi méretben is rendelhető és minden egészségpénztárnál elszámolható, kivétel az MKB egészségpénztár ! 

Matrachuzat ismertető:
- matrachuzat:- kimagaslóan jó antibakteriális hatása védelmet nyújt az allergénekkel szemben. A rendkívül finom tapintású, kiváló minőségű, jó hő és nedvesség elvezető tulajdonságokkal bíró matrachuzatot.