Összesen: 0.00 Ft

TSR 18-21 hideghab táskarugós hotel matrac - szállodai matrac (R)

Magyarországon készült minőségi matrac !
Felső oldal keménységi szintje:

Alsó oldal keménységi szintje:

Magasság 22 cm
Terhelhetőség 120 kg
Ortocel hideghab
Jól szellőző szövet
Nedvesség szabályzó
Antiallergén szövet
CFC mentes
zónás táskarugó
FR hotelszövet
Garancia
Egyedi méret
Országos szállítás
Magasság választás
Fóliázott csomagolás
Fix matrachuzat

Elérhetőség: Rendelhető

Származási hely: Magyarország

Kizárólagos forgalmazó: MatracOrszág Kft

Minőségi megbízható termék

Egészségpénzárra nem elszámolható!

A minimális rendelési mennyiség elérése akár több méretből és lehetséges, ezért külön - külön kell a kosárba tenni minden rendelni kívánt méretet és mennyiséggel.
Akció: -10 %
nap
óra
perc
s
Hotel termékeink árai irány árak, ezért mindig érdemes pontosítani a rendelés leadása előtt ! Nagyobb mennyiség rendelése esetén egyedileg árat adunk !

Választható standard és egyedi méretek *Az ár a kiválasztott méretre értendő: 70,409 Ft 78,232 Ft

Válasszon matrac huzatot *


Válasszon matrac vastagságot *


Válasszon rugórögzítést *


Áraink 27% áfát tartalmaznak, az árváltozás jogát fenntartjuk!

Amennyiben a terméken akciós engedmény van feltüntetve, ebben az esetben az árlistában szereplő árak is tartalmazzák már a mindenkori akció mértékét.

Fontos tudnivaló Az árlistában található árak, mindig alapárat tartalmaznak. Amennyiben bármelyik termékünknél bármilyen választási lehetőséget kínálunk pluszban, ( Pl: matrac huzatok, szövet színek, magasságok, fejvég típusok, pácszínek …. stb ) ott felárat számolunk az alapárra. A módisításra kattintva a kiválasztott méret ára az aktuális felárral változik!


Plusz információ ehhez a termékhez

Szállítás

Az árak bruttó árak melyek a szállítást nem tartalmazzák, de igény szerint országos kiszállítást is biztosítunk ! A megrendelt termékek ingyenes tárolását 1 hétig vállaljuk, ezt követően 1000-ft +áfa nap/csomag tárolási díjat számolunk fel !

Description

Relaxing Dream rugós matrac - Hotel klassikus 7 zónás táskarugós matrac nagyon közkedveltek típus a Hotelok, Szállodák és Panziók körében mert nagyon ponrugalmas és ezáltal egy felemelőbb kényelmet és egy igazán pihentető alvást biztosít a TS22 táskarugós Hotel matrac. A rugós matracok között a táskarugós vagy zsákrugós matracok egy színvonalasabb kategóriát képviselnek. A különálló acélrugók pontrugalmas alátámasztást biztosítanak , ugyan is a bonellrugóval ellentétben a zsákokba varrt rugók önálló mozgásra képesek, így jobban tudják követni az emberi test vonalát.

Garancia: 270/2020 (VI.12.) Kormány rendelet szerint https://matracorszag.hu/garancia_es_szavatossag_ismerteto

Gerinckímélő  Hotel matrac - Szállodai matrac -Táskarugós matrac - Zsákrugós matrac - rugós matrac

Hotel táskarugós matrac összetétele:
- választható antibakteriális steppelt, szegett, cipzáras kivitelű hotelszövet
- 2 cm - 3 cm pontrugalmas ortopédikus ortocel hideghab 30 kg/m3 
- tűzött nemez 
- 12 cm magas 7 zónás táskarugó magrész (rugóátmérője 5 cm - rugóvastagság 1.6 mm és 1.8 mm - rugómennyiség 256 db rugó/m2)
- tűzött nemez 
- 2 cm - 3 cm pontrugalmas ortopédikus ortocel hideghab 30 kg/m3  
- kész magassága huzattal együtt és magrész vastagságtól függően 17/18 cm illetve 21/22 cm 
- maximális terhelhetőség: 18 cm vastagsággal 115 kg/fő, 22 cm vastagsággal 125 kg/fő 
- ajánlott alváspozíció: hason alvóknak, oldalt alvóknak, háton alvóknak 
- két azonos keménységű oldallal készült matrac
- enyhén kemény fekvőfelület
- teljesítési idő: gyártás a rendeléstől számított kb 25-30 nap + szállítási idő, kivétel képez az anyaghiány, nyári szabadságok, leállások, karácsonyi, év végi időszakok amikor az említett időpontok változhatnak  

Fontos információk a matracok használatához:
Minden hotel matracot hetente minimum egy alkalommal vagy minden vendég után ajánlott megfordítani körbe-körbe, 180 fokban, Amennyiben a matrac mindkét oldala használható, azoknál a matracoknál a forgatást mindkét oldalon ajánlott a fent említett időszakonként megtenni. Amelyik matrac csak egyoldalas azokat viszont NEM szabad fejtetőre fordítani. A nem forgatásból észlelhető gödrösödés, nem számít garancia hibának.

Fontos információk a matracok alátámasztásáról:
Bonellrugós, táskarugós, zsákrugós matracokhoz a legtökéletesebb alátámasztást a merev ágyborda, vagy tömör ágyalj biztosítja, (a tömör ágyaljat a használat előtt sok helyen ki kell fúrni, hogy könnyen tudjon szellőzni a matrac alsó része is). A rugós matracokhoz tökéletes alátámasztásnak ajánlott még a Bonell Boxspring ágytest, illetve a Merev Boxspring ágytest vagy matractartó.

A MatracOrszág Webáruház kínálatából a RelaxDream  hotel táskarugós matracokat azoknak ajánljuk akiknek fontos a kényelmes pihentető alvás és akik megbízható felsőkategóriás rugós matracot keresnek. A táskarugós matrac vagy más néven zsákrugós matrac a hagyományos bonellrugós matrac továbbfejlesztett változata. Jobban követik a test vonalait, hiszen itt a belső részben dupla mennyiségű rugótest van négyzetméterenként. A táskarugók kisebbek ezért hatékonyabban osztják el a súlyt, minden rugótest egy különálló zsákba van bevarrva. Így egymástól függetlenül is mozoghatnak, gondoskodva az optimális alátámasztásról. Ennek az úgynevezett pontrugalmasságnak köszönhetően a fekvőfelület nem tud áthullámozni a dupla méretű matracon sem. 

Hotel táskarugós matracokat minden kényelmet és minőséget kedvelő Hoteleknek, Szállodáknak és privát vásárlónak ajánljuk  


 

    Amennyiben más matracot, illetve fedőmatracot vagy épp gyapjú takarót, altakarót - derékaljat,
    párnát vagy garnitúrát keres, ebben az esetben kérem látogasson el a másik áruházunkba
    a Matracok-Boltja Webáruházba és nézze meg egyedi kínálatunkat.
    Tovább a webshopra!
    Logo