Logo

Összesen: 0.00 Ft

Felső oldal keménységi szintje:

Alsó oldal keménységi szintje:


Akció: - %
Megnézem másik pénznemben:   » EUR

Választható standard és egyedi méretek *Az ár a kiválasztott méretre értendő: 45,339 Ft

Válasszon matrac huzatot *


Válasszon matrac vastagságot *


Áraink 27% áfát tartalmaznak, az árváltozás jogát fenntartjuk!

Amennyiben a terméken akciós engedmény van feltüntetve, ebben az esetben az árlistában szereplő árak is tartalmazzák már a mindenkori akció mértékét.

Fontos tudnivaló Az árlistában található árak, mindig alapárat tartalmaznak. Amennyiben bármelyik termékünknél bármilyen választási lehetőséget kínálunk pluszban, ( Pl: matrac huzatok, szövet színek, magasságok, fejvég típusok, pácszínek …. stb ) ott felárat számolunk az alapárra. A módisításra kattintva a kiválasztott méret ára az aktuális felárral változik !

Magasság 22
Terhelhetőség 120
Garancia 5 év
Zónás fekvőfelület
Ortocel hideghab
Fix matrachuzat
Jól szellőző szövet
Nedvesség szabályzó
Antiallergén szövet
CFC származék mentes
7 zónás Táskarugó
Égés késleltetett szövet

Plusz információ ehhez a termékhez


Hotel matrac - Szállodai matrac / matracok / a legjobb áron! Országos szállítás külön díj ellenében ! Minimális rendelési mennyiség !

Elérhetőség: Rendelhető

Származási hely: Magyarország

Kizárólagos forgalmazó: MatracOrszág Kft

Minőségi megbízható termék

Egészségpénzárra nem elszámolható!

Description

RelaxDream - Hotel klassikus 7 zónás táskarugós matrac nagyon közkedveltek típus a Hotelok, Szállodák és Panziók körében mert nagyon ponrugalmas és ezáltal egy felemelőbb kényelmet és egy igazán pihentető alvást biztosít a TS22 táskarugós Hotel matrac. A rugós matracok között a táskarugós vagy zsákrugós matracok egy színvonalasabb kategóriát képviselnek. A különálló acélrugók pontrugalmas alátámasztást biztosítanak , ugyan is a bonellrugóval ellentétben a zsákokba varrt rugók önálló mozgásra képesek, így jobban tudják követni az emberi test vonalát.

Gerinckímélő  Hotel matrac - Szállodai matrac -Táskarugós matrac - Zsákrugós matrac   

Hotel táskarugós matrac összetétele:
- választható antibakteriális steppelt, szegett, cipzáras kivitelű hotelszövet
- 4 cm pontrugalmas ortopédikus ortocel hideghab 30 kg/m3 
- tűzött nemez 
- 12 cm magas 7 zónás táskarugó magrész (rugóátmérője 5 cm - rugóvastagság 1.6 mm és 1.8 mm - rugómennyiség 256 db rugó/m2)
- tűzött nemez 
- 4 cm pontrugalmas ortopédikus ortocel hideghab 30 kg/m3  
- garancia.  5 év (azaz 2 év teljes körű jótállás + 3 év szavatosság a huzat alatti anyagokra) 
- kész magassága huzattal együtt és magrész vastagságtól függően 16 - 30 cm 
- maximális terhelhetőség: 120 kg/fő
- ajánlott alváspozíció: hason alvóknak, oldalt alvóknak, háton alvóknak 
- két azonos keménységű oldallal készült matrac
- enyhén kemény fekvőfelület
- teljesítési idő: gyártás a rendeléstől számított 12 - 15 nap + szállítási idő, kivétel a nyári szabadságok,leállások és a karácsonyi, év végi időszakok amikor az említett időpontok változhatnak  

A MatracOrszág Webáruház kínálatából a RelaxDream  hotel táskarugós matracokat azoknak ajánljuk akiknek fontos a kényelmes pihentető alvás és akik megbízható felsőkategóriás rugós matracot keresnek. A táskarugós matrac vagy más néven zsákrugós matrac a hagyományos bonellrugós matrac továbbfejlesztett változata. Jobban követik a test vonalait, hiszen itt a belső részben dupla mennyiségű rugótest van négyzetméterenként. A táskarugók kisebbek ezért hatékonyabban osztják el a súlyt, minden rugótest egy különálló zsákba van bevarrva. Így egymástól függetlenül is mozoghatnak, gondoskodva az optimális alátámasztásról. Ennek az úgynevezett pontrugalmasságnak köszönhetően a fekvőfelület nem tud áthullámozni a dupla méretű matracon sem. 

Hotel táskarugós matracokat minden kényelmet és minőséget kedvelő Hoteleknek, Szállodáknak és privát vásárlónak ajánljuk