Összesen: 0.00 Ft

TSR 18-21 hideghab táskarugós hotel matrac szállodai matrac TSR 18-21 hideghab táskarugós hotel matrac szállodai matrac

Magyarországon készült minőségi matrac !
Felső oldal keménységi szintje:

Alsó oldal keménységi szintje:

Magasság 22 cm
Terhelhetőség 120 kg
Ortocel hideghab
Jól szellőző szövet
Nedvesség szabályzó
Antiallergén szövet
CFC mentes
7 zónás táskarugó 12.5 cm
FR hotelszövet
Garancia
Egyedi méret
Országos szállítás
Magasság választás
Fóliázott csomagolás
Fix matrachuzat
Több méret rendelése esetén külön - külön kell a kosárba tenni minden rendelni kívánt méretet és mennyiséggel.
Akció: -10 %
nap
óra
perc
s
Euroban történő fizetés esetén ingyenes szállítást biztosítunk Magyarország egész területére.

Választható standard és egyedi méretek *Az ár a kiválasztott méretre értendő: 56,327 Ft 62,586 Ft

Válasszon matrac huzatot *


Válasszon matrac vastagságot *


Válasszon rugórögzítést *


Áraink 27% áfát tartalmaznak, az árváltozás jogát fenntartjuk!

Amennyiben a terméken akciós engedmény van feltüntetve, ebben az esetben az árlistában szereplő árak is tartalmazzák már a mindenkori akció mértékét.

Fontos tudnivaló Az árlistában található árak, mindig alapárat tartalmaznak. Amennyiben bármelyik termékünknél bármilyen választási lehetőséget kínálunk pluszban, ( Pl: matrac huzatok, szövet színek, magasságok, fejvég típusok, pácszínek …. stb ) ott felárat számolunk az alapárra. A módisításra kattintva a kiválasztott méret ára az aktuális felárral változik!


Plusz információ ehhez a termékhez

Szállítás

A hotel termékek ára nem tartalmazza a szállítást, de igény szerint országos kiszállítást is biztosítunk ! A szállítás díjáról minden esetben előre pontosítani kell, de nagyobb mennyiség esetén akár ingyenes is lehet.

Elérhetőség: Rendelhető

Származási hely: Magyarország

Kizárólagos forgalmazó: MatracOrszág Kft

Minőségi megbízható termék

Egészségpénzárra nem elszámolható!

Description

Relaxing Dream rugós matrac - Hotel klassikus 7 zónás táskarugós matrac nagyon közkedveltek típus a Hotelok, Szállodák és Panziók körében mert nagyon ponrugalmas és ezáltal egy felemelőbb kényelmet és egy igazán pihentető alvást biztosít a TS22 táskarugós Hotel matrac. A rugós matracok között a táskarugós vagy zsákrugós matracok egy színvonalasabb kategóriát képviselnek. A különálló acélrugók pontrugalmas alátámasztást biztosítanak , ugyan is a bonellrugóval ellentétben a zsákokba varrt rugók önálló mozgásra képesek, így jobban tudják követni az emberi test vonalát.

Garancia: 270/2020 (VI.12.) Kormány rendelet szerint https://matracorszag.hu/Garanciaismerteto#

Gerinckímélő  Hotel matrac - Szállodai matrac -Táskarugós matrac - Zsákrugós matrac - rugós matrac

Hotel táskarugós matrac összetétele:
- választható antibakteriális steppelt, szegett, cipzáras kivitelű hotelszövet
- 2 cm - 3 cm pontrugalmas ortopédikus ortocel hideghab 30 kg/m3 
- tűzött nemez 
- 12 cm magas 7 zónás táskarugó magrész (rugóátmérője 5 cm - rugóvastagság 1.6 mm és 1.8 mm - rugómennyiség 256 db rugó/m2)
- tűzött nemez 
- 2 cm - 3 cm pontrugalmas ortopédikus ortocel hideghab 30 kg/m3  
- kész magassága huzattal együtt és magrész vastagságtól függően 17/18 cm illetve 21/22 cm 
- maximális terhelhetőség: 18 cm vastagsággal 115 kg/fő, 22 cm vastagsággal 125 kg/fő 
- ajánlott alváspozíció: hason alvóknak, oldalt alvóknak, háton alvóknak 
- két azonos keménységű oldallal készült matrac
- enyhén kemény fekvőfelület
- teljesítési idő: gyártás a rendeléstől számított kb 25-30 nap + szállítási idő, kivétel képez az anyaghiány, nyári szabadságok, leállások, karácsonyi, év végi időszakok amikor az említett időpontok változhatnak  

Fontos információk a matracok használatához:
Minden hotel matracot hetente minimum egy alkalommal vagy minden vendég után ajánlott megfordítani körbe-körbe, 180 fokban, Amennyiben a matrac mindkét oldala használható, azoknál a matracoknál a forgatást mindkét oldalon ajánlott a fent említett időszakonként megtenni. Amelyik matrac csak egyoldalas azokat viszont NEM szabad fejtetőre fordítani. A nem forgatásból észlelhető gödrösödés, nem számít garancia hibának.

Fontos információk a matracok alátámasztásáról:
Bonellrugós, táskarugós, zsákrugós matracokhoz a legtökéletesebb alátámasztást a merev ágyborda, vagy tömör ágyalj biztosítja, (a tömör ágyaljat a használat előtt sok helyen ki kell fúrni, hogy könnyen tudjon szellőzni a matrac alsó része is). A rugós matracokhoz tökéletes alátámasztásnak ajánlott még a Bonell Boxspring ágytest, illetve a Merev Boxspring ágytest vagy matractartó.

A MatracOrszág Webáruház kínálatából a RelaxDream  hotel táskarugós matracokat azoknak ajánljuk akiknek fontos a kényelmes pihentető alvás és akik megbízható felsőkategóriás rugós matracot keresnek. A táskarugós matrac vagy más néven zsákrugós matrac a hagyományos bonellrugós matrac továbbfejlesztett változata. Jobban követik a test vonalait, hiszen itt a belső részben dupla mennyiségű rugótest van négyzetméterenként. A táskarugók kisebbek ezért hatékonyabban osztják el a súlyt, minden rugótest egy különálló zsákba van bevarrva. Így egymástól függetlenül is mozoghatnak, gondoskodva az optimális alátámasztásról. Ennek az úgynevezett pontrugalmasságnak köszönhetően a fekvőfelület nem tud áthullámozni a dupla méretű matracon sem. 

Hotel táskarugós matracokat minden kényelmet és minőséget kedvelő Hoteleknek, Szállodáknak és privát vásárlónak ajánljuk