Összesen: 0.00 Ft

BE-ELECTIC komplett fix boxspring ágy sett BE-ELECTIC komplett fix boxspring ágy sett BE-ELECTIC komplett fix boxspring ágy sett BE-ELECTIC komplett fix boxspring ágy sett

A Revor superior Boxspring ágyak a magasabb minőséget képviselik.
Választható szövetek
Választható lábak
Garancia
Egyedi méret
Országos szállítás
Magasság választás
Fóliázott csomagolás

Elérhetőség: rendelhető

Származási hely: Magyarország

Kizárólagos forgalmazó: Nincs

Minőségi megbízható termék

Egészségpénzárra nem elszámolható!

Az egyedi méretek illetve 200 cm feletti méretek teljesítése akár 10 - 20 nappal is hosszabb lehet a normál méretek teljesítéséhez képest, illetve a 210 cm hosszúság ára ugyan annyi mint a 220 cm méret ár. Ebben az esetben a megjegyzésbe kell írni a rendelni kívánt pontos méretet
pl: ( 160x210 cm méretet kérek )
Akció: -27 %
nap
óra
perc
s
Nagyobb projekt pályázatokra árajánlatot csak árajánlat készítésidíj ellenében tudunk biztosítani. Bővebb információ az oldal alján található Projekt árajánlat menüpontban olvasható.

Az árlistába választható standrad illetve egyedi méret is *Az ár a kiválasztott méretre értendő: 686,870 Ft 940,918 Ft

Válasszon revor kárpitanyagot *


Válasszon összekötő lábat *


Válasszon összerögzítést *


Válasszon revor ágylábat *


Válasszon revor ágyfejvég típust *


Áraink 27% áfát tartalmaznak, az árváltozás jogát fenntartjuk!

Amennyiben a terméken akciós engedmény van feltüntetve, ebben az esetben az árlistában szereplő árak is tartalmazzák már a mindenkori akció mértékét.

Fontos tudnivaló Az árlistában található árak, mindig alapárat tartalmaznak. Amennyiben bármelyik termékünknél bármilyen választási lehetőséget kínálunk pluszban, ( Pl: matrac huzatok, szövet színek, magasságok, fejvég típusok, pácszínek …. stb ) ott felárat számolunk az alapárra. A módisításra kattintva a kiválasztott méret ára az aktuális felárral változik!


Plusz információ ehhez a termékhez

Szállítás

Országos szállítás, minden esetben fizetős ! Kizárólag az ágy gyártója végzi a kiszállítást és a helyszínen történő összeszerelést, ezért a szállítási díjról mindig a rendelés után egyeztetés történik !

Description

A Revor zónás táskarugós superior BE-ELECTIC komplett motoros Boxspring ágy egy magasabb minőséget képvisel a modern kárpitos boxspring ágyak körében, nagyon praktikus, főképpen a magasabb kényelmet kedvelőknek ajánljuk. Az ágyláb színeit több színből választhatók, a lábak formája lehet szögletes, henger, sarok és dőlt. Az ágytestek 5 db lábbal készülnek. 

Garancia: 270/2020 (VI.12.) Kormány rendelet szerint https://matracorszag.hu/garancia_es_szavatossag_ismerteto

Gerinckímélő zónás táskarugós/ zsákrugós superior Boxspring ágy – MatracOrszág 

A Revor BE-ELECTIC Boxspring ágyak szállítási díja a rendelés megérkezése után mindig pontosításra kerül a megrendelő lakcímének távolságától függően. A Revor ágyak szállítását kizárólag a gyártó fogja elvégezni, aki a megadott címre történő szállítást mellet az összeszerelést is elfogja végezni így vállalja a garanciát is.

A komplett superior boxspring ágy ára tartalmaz:

2 db 70/80/90x200 x 24 cm motoros táskarugós ágytestet

1 db 140/160/180 x 100 x 10 cm ágyfejvéget

5 db választható ágylábat

1 db 140/160/180x200 x 24 cm vastag, HR habos táskarugós matracot

Az összekötő lábat akkor érdemes választani, amennyiben a két egymás melletti ágy középső lábait, rejtett lábbal szeretné a megrendelő.  

Igény szerint, felár ellenében a matrachuzat is lehet ugyan az a kárpitanyag amivel az ágy rendelve lett.

Teljesítési idő: gyártás a rendeléstől számított kb 20 - 30 nap + szállítási idő, kivétel képez az anyaghiány, nyári szabadságok, leállások, karácsonyi, év végi időszakok amikor az említett időpontok változhatnak 

Fontos információ: Az  ágyfejvéges ágyak esetében nagyon fontos, hogy az ágy fejvége falhoz legyen közvetlenül nyomva. Az esetleges parkettaszegély végett ha nem lehet a falnak nyomni az ágyfejvéget, ebben az esetben a fejvég és a fal közé ékelő merevítést ajánlott tenni illetve használni vagy a fejvég vasalatát pár centivel feljebb emelni.  Amennyiben nincs visszamerevítve a fejvég vagy térben van elhelyezve és bármilyen jellegű rögzítési probléma adódik ebből kifolyólag ( pl: mozog, kiszakad a vasalat, stb) , erre a problémára ebben az esetben nem vállalunk semmilyen felelősséget és garanciális javítást.

Revor superior Boxspring ágyak moduláris felépítésűek, így Ön kiválaszthatja minden elemből azt, ami Önnek a legjobb komfortot nyújtja és leginkább illeszkedik ízlésvilágához. Kínálatunkban megtalálható többféle alátámasztást biztosító ágy, különböző stílusú és méretű fejvégek, matracok és topperek, mindez többféle színű és minőségű kárpitszövetek. Elegáns formavilágával igazán előkelővé varázsolja hálószobáját. Tartós fa vázszerkezetből és erős rugózatból álló ágy. Rendkívül jó alátámasztást biztosít a matrac számára, növeli annak élettartamát, és jobb alváskomfortot biztosít. Egy rugót körülvevő zajcsökkentő réteg biztosítja a hangtalan rugózást. 

Boxspring ágyak az alváskultúra magas szintjét képviselik. Modern technikával  készülő ágyaink megfelelő komfortot nyújtanak az alváshoz,ezzel javítva életünk minőségét. Nem csak hazákban, de az egész világban kiemelt népszerűségnek örvendenek. A Boxspring ágyak esztétikus kivitelezése miatt kiemelkedő pontjai a hálószobának, ahol a kényelem és a luxus ötvözi egymást és bármilyen fekvő helyzetben hozzájárulnak a pihentető alváshoz.  A Revor Boxspring ágyak nem szólnak másról, mint arról, hogyan lehet az anatómiai kényelmet stílusos formába önteni. Egy olyan ágyrendszert kínálunk, amely test minden porcikája mellett szemet is kényezteti. Mert azt gondoljuk ami kényelmes, az legyen stílusos is !  

A komplett Revor superior Boxspring egészségpénztárra NEM számolható el!

    Amennyiben más matracot, illetve fedőmatracot vagy épp gyapjú takarót, altakarót - derékaljat,
    párnát vagy garnitúrát keres, ebben az esetben kérem látogasson el a másik áruházunkba
    a Matracok-Boltja Webáruházba és nézze meg egyedi kínálatunkat.
    Tovább a webshopra!
    Logo