Összesen: 0.00 Ft

Hydrogel hűsétő hatású memory párna Hydrogel hűsétő hatású memory párna

Magyarországon készült minőségi mamory párna !
Cipzáras huzat
Nedvesség szabályzó
Antiallergén szövet
Garancia
Országos szállítás
magasság 13 cm
Hidrogel memory
Táska csomagolás

Elérhetőség: rendelhető

Származási hely: Magyarország

Kizárólagos forgalmazó: MatracOrszág Kft

Minőségi megbízható termék

Egészségpénzárra nem elszámolható!

Az egyedi méretek illetve 200 cm feletti méretek teljesítése akár 10 - 20 nappal is hosszabb lehet a normál méretek teljesítéséhez képest, illetve a 210 cm hosszúság ára ugyan annyi mint a 220 cm méret ár. Ebben az esetben a megjegyzésbe kell írni a rendelni kívánt pontos méretet
pl: ( 160x210 cm méretet kérek )
Akció: -27 %
nap
óra
perc
s
Nagyobb projekt pályázatokra árajánlatot csak árajánlat készítésidíj ellenében tudunk biztosítani. Bővebb információ az oldal alján található Projekt árajánlat menüpontban olvasható.

Az árlistába választható standrad illetve egyedi méret is *Az ár a kiválasztott méretre értendő: 30,919 Ft 42,355 Ft

Áraink 27% áfát tartalmaznak, az árváltozás jogát fenntartjuk!

Amennyiben a terméken akciós engedmény van feltüntetve, ebben az esetben az árlistában szereplő árak is tartalmazzák már a mindenkori akció mértékét.

Fontos tudnivaló Az árlistában található árak, mindig alapárat tartalmaznak. Amennyiben bármelyik termékünknél bármilyen választási lehetőséget kínálunk pluszban, ( Pl: matrac huzatok, szövet színek, magasságok, fejvég típusok, pácszínek …. stb ) ott felárat számolunk az alapárra. A módisításra kattintva a kiválasztott méret ára az aktuális felárral változik!


Plusz információ ehhez a termékhez

Szállítás

Országos szállítás! Az emeleti szállításhoz amennyiben a lift igénybe vehető, ebben az esetben nincs külön emeleti díj, a lépcsőn keresztüli szállításnál emeleti díjat számol fel a szállító.

Description

A klasszikus formájú HYDROGEL MEMORY® párna a felületi nyomás csökkentése mellett tökéletes, precíziós alakkövetést nyújt, ugyanis a testhőre lágyuló memórihab tökéletesen igazodik a test kontúrjaihoz. Emellett a párna a megfelelő alvásklíma kialakításában és fenntartásában is hatékonyan részt vesz, ugyanis a párna felületén elhelyezett hűsítő gél akár 3-4 Celsius-fokkal képes mérsékelni a párna felületi hőmérsékletét.

 • thermoaktív, kiváló alakkövető tulajdonsággal rendelkező memóriahab oldal, illetve hűsítő gél bevonattal ellátott oldal
 • kiváló hűsítő hatás: 3-4 Celsius-fokkal alacsonyabb fekvőfelületi hőmérséklet
 • bőrrel akár közvetlenül érintkezhető, dermatológiailag tesztelt, bőrbarát anyag
 • Sanitized® antiallergén és antibakteriális huzat

Miért különleges a HYDROGEL MEMORY®?

Mert a párna tökéletes kényelmet kínál a memóriahabokra jellemző meleghatás nélkül! A párna felületét az újgenerációs, Thermix nanotechnológia felhasználásával egy speciális, a felületi hőmérséklet csökkentésére kifejlesztett, hűsítő géllel vonják be. Az anyag különlegessége, hogy a felvitt gél dermatológiailag tesztelt, azaz bőrbarát, így nincs szükség olyan laminátumra, amely a párna felületére felvitt hűsítő gél hatékonyságát lecsökkentené.

Garancia: 270/2020 (VI.12.) Kormány rendelet szerint https://matracorszag.hu/garancia_es_szavatossag_ismerteto

Hidrogel memory párna  
- méret: 73 x 42 x 13 cm

- huzata: levehető, mosható
- teljesítési idő: gyártás a rendeléstől számított 12 - 15 nap + szállítási idő, kivétel a nyári szabadságok,leállások és a karácsonyi, év végi időszakok amikor az említett időpontok változhatnak   

 

 

  Amennyiben más matracot, illetve fedőmatracot vagy épp gyapjú takarót, altakarót - derékaljat,
  párnát vagy garnitúrát keres, ebben az esetben kérem látogasson el a másik áruházunkba
  a Matracok-Boltja Webáruházba és nézze meg egyedi kínálatunkat.
  Tovább a webshopra!
  Logo