Összesen: 0.00 Ft

Ergo FL 26 íves gázrugós felnyílós ágyrács

Fontos, hogy minden matrac mellé megfelelő ágyrácsot válasszon, hiszen egy megfelelő ágyrács sokban hozzájárul az anatómiai szempontok szerinti kényelemhez és növeli a matrac élettartamát, használhatóságát.
Magasság 6 cm
Garancia 1 év
Terhelhetőség 110 kg

Elérhetőség: Rendelhető

Származási hely: Európai Unió

Kizárólagos forgalmazó: MatracOrszág Kft

Minőségi megbízható termék

Egészségpénzárra nem elszámolható!

Az egyedi méretek illetve 200 cm feletti méretek teljesítése akár 10 - 20 nappal is hosszabb lehet a normál méretek teljesítéséhez képest.
Akció: -25 %
nap
óra
perc
s
A megrendelt termékek ingyenes tárolását 1 hétig vállaljuk, ezt követően 1000-ft/nap/csomag tárolási díjat számolunk fel !

Választható standard és egyedi méretek *Az ár a kiválasztott méretre értendő: 90,368 Ft

Áraink 27% áfát tartalmaznak, az árváltozás jogát fenntartjuk!

Amennyiben a terméken akciós engedmény van feltüntetve, ebben az esetben az árlistában szereplő árak is tartalmazzák már a mindenkori akció mértékét.

Fontos tudnivaló Az árlistában található árak, mindig alapárat tartalmaznak. Amennyiben bármelyik termékünknél bármilyen választási lehetőséget kínálunk pluszban, ( Pl: matrac huzatok, szövet színek, magasságok, fejvég típusok, pácszínek …. stb ) ott felárat számolunk az alapárra. A módisításra kattintva a kiválasztott méret ára az aktuális felárral változik!


Plusz információ ehhez a termékhez

Szállítás

Országos szállítás! Az emeleti szállításhoz amennyiben a lift igénybe vehető, ebben az esetben nincs külön emeleti díj, a lépcsőn keresztüli szállításnál emeleti díjat számol fel a szállító.

Description

Ergo fejemelős és lábrésznél felnyílós, gázrugós ágyrács masszív tartókeretbe foglalt rugalmas ágyrács.Az ágyrácsokat rugalmas gumi bakok tartják helyükön. Középen szalaggal megerősített, derékrésznél erősíthető illetve lágyítható szerkezet. Fej illetve lábrésznél külön-külön állítható a magasság. Ezt az ágyrácsot az ágyneműtartós ágyakhoz is tudjuk ajánlani. 

Garancia: 270/2020 (VI.12.) Kormány rendelet szerint https://matracorszag.hu/Garanciaismerteto# 

Gerinckímélő íves ágyrács  

Ergo ágyrács összetétele:
- 28 db 36 mm széles farugó
- kaucsuk alapú rugóvéggel
- állítható fej- és lábrész
- stabilizáló szalag
- magassága 6 cm
- garancia 1 év 
- teljesítési idő: a rendeléstől számított  15 - 30 nap, kivétel a nyári szabadságok,leállások és a karácsonyi, év végi időszakok amikor az említett időpontok változhatnak. 

Az Optimal 5V N ágyrács egyedi méretben NEM rendelhető és egészségpénztárra SEM számolható el ! 


    Amennyiben más matracot, pl: vákum matracot, memory, latex , táskarugós matracot, illetve fedőmatracot vagy épp gyapjú takarót,
    altakarót - derékaljat, párnát vagy garnitúrát keres, ebben az esetben kérem látogasson el a másik áruházunkba
    a Matracok-Boltja Webáruházba és nézze meg egyedi kínálatunkat.
    Tovább a webshopra!
    Logo