Összesen: 0.00 Ft

Perfect Siglo Wools foam 18 cm monozónás hidegab gyapjús vákuummatrac Perfect Siglo Wools foam 18 cm monozónás hidegab gyapjús vákuummatrac Perfect Siglo Wools foam 18 cm monozónás hidegab gyapjús vákuummatrac

Perfect matracok alapanyagainak színmódosítását illetve vágásmintázatának változtatási jogát fenntartjuk!
Felső oldal keménységi szintje:

Alsó oldal keménységi szintje:

CFC mentes
Egyedi méret
Eliocell hideghab
Garancia
Magasság 18 cm
Országos szállítás
Terhelhetőség 125 kg
Vákuum csomagolás

Elérhetőség: Rendelhető

Származási hely: Magyarország

Kizárólagos forgalmazó: MatracOrszág Kft

Minőségi megbízható termék

Egészségpénzárra nem elszámolható!

Az egyedi méretek illetve 200 cm feletti méretek teljesítése akár 10 - 20 nappal is hosszabb lehet a normál méretek teljesítéséhez képest, illetve a 210 cm hosszúság ára ugyan annyi mint a 220 cm méret ár. Ebben az esetben a megjegyzésbe kell írni a rendelni kívánt pontos méretet
pl: ( 160x210 cm méretet kérek )
Akció: -35 %
nap
óra
perc
s
Hotel termékeink árai irány árak, ezért mindig érdemes pontosítani a rendelés leadása előtt ! Nagyobb mennyiség rendelése esetén egyedileg árat adunk !

Választható standard és egyedi méretek *Az ár a kiválasztott méretre értendő: 55,061 Ft 84,709 Ft

Válasszon hab keménységet *


Válasszon külső huzatot *


Válasszon 3D szellőzőt *


Áraink 27% áfát tartalmaznak, az árváltozás jogát fenntartjuk!

Amennyiben a terméken akciós engedmény van feltüntetve, ebben az esetben az árlistában szereplő árak is tartalmazzák már a mindenkori akció mértékét.

Fontos tudnivaló Az árlistában található árak, mindig alapárat tartalmaznak. Amennyiben bármelyik termékünknél bármilyen választási lehetőséget kínálunk pluszban, ( Pl: matrac huzatok, szövet színek, magasságok, fejvég típusok, pácszínek …. stb ) ott felárat számolunk az alapárra. A módisításra kattintva a kiválasztott méret ára az aktuális felárral változik!


Plusz információ ehhez a termékhez

Szállítás

Országos szállítás! Az emeleti szállításhoz amennyiben a lift igénybe vehető, ebben az esetben nincs külön emeleti díj, a lépcsőn keresztüli szállításnál emeleti díjat számol fel a szállító.

Description

Perfect siglo wools ortopéd vákuum matrac egy egyszerű kivitelbe öltöztetett ortopédikus hideghab matrac.  A matrac magrésze 35 légcellás eliocell hab. A Perfect wool vákuum matrac minden alvásszokáshoz az átlagos kemény hideghab matracot kedvelőknek, de akár szállodáknak is ajánlott.  Fontos tudnivaló: a vákuum matracokat maximum 180 x 200 cm méretig csomagoljuk vákuum csomagolásba. Fontos információ: a 200x200/220 cm méreteket kizárólag 2 db 100 cm széles matracban tudjuk teljesíteni !

A matrac vastagsága igény szerint akár egyedi, azaz vékonyabb illetve vastagabb is lehet, de ebben az esetben egyedi árat kell kérni !

Gerinckímélő  vákuum matrac - hideghab matrac - roll matrac  

Wools ( hideghab ) vákuum matrac összetétele:
- Fix, szegett, gyapjúszövettel készült matrachuzat
- 16 cm vastag választható keménységű normál illetve HR hideghab 
- csomagolása vákuum csomagolt, ezért könnyen szállítható
- kész magasság huzattal együtt: 18 cm 
- ajánlott alvás pozíció: hason alvóknak, háton alvóknak, oldalt alvóknak
- két azonos keménységű oldallal készült matrac
- fekvőfelület keménysége mindig a választott hab keménységtől függ
- teljesítési idő: gyártás a rendeléstől számított kb 7-10 nap + szállítási idő, kivétel képez az anyaghiány, nyári szabadságok, leállások, karácsonyi, év végi időszakok amikor az említett időpontok változhatnak

Perfect vákuum matracok akár egyedi méretben is rendelhetők, országos szállítással illetve az Európai unión belül egyedi áras szállítással

Fontos információk a matracok használatához:
Minden matracot havonta minimum egy alkalommal ajánlott megfordítani körbe-körbe, 180 fokban, Amennyiben a matrac mindkét oldala használható, azoknál a matracoknál a forgatást mindkét oldalon ajánlott megtenni. Amelyik matrac csak egyoldalas azokat viszont NEM szabad fejtetőre fordítani. A nem forgatásból észlelhető gödrösödés, nem számít garancia hibának

Fontos információk a matracok alátámasztásáról:
A rugó nélküli matracokhoz az íves ágyrács a legmegfelelőbb, abból is sűrű lamellás és deréktámaszos kivitel mert ez a fajta ágyrács jobban kíméli a matracokat és hosszabb élettartamot biztosít. Az egyenes ágyrácsok azért nem ajánlottak a rugó nélküli matracokhoz, mert a merevségüknek köszönhetően előbb és jobban tömörödik rajtuk a matrac magrésze, és így keményebbnek is érződik a fekvőfelület. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy nem használható a merev ágyrács, de szakmaileg nem ajánlott a rugó nélküli matrachoz.  

A Matracok boltja kínálatából a Perfect wool vákuummatrac azok számára ajánljuk akiknek főképpen a szállítás jelent problémát. A vákuum matracok nagy előnye, hogy  jól szellőznek és kimagaslóan jó az ergonómiai alkalmazkodóképességük. Ezzel biztosítva a kényelmes és frissítő alvást. Ezek többségében habmatracok, vagy habmatrac memóriahabbal kombinálva. A memorya habbal készült matracok teljesen az Ön testéhez idomulnak.  
A vákuum matracok tartósan is hengerbe maradhatnak, mégsem szenved károsodást a szerkezetük, nem törik meg az anyag. Abban a pillanatban, ahogy csökken a nyomás, a vákuummatrac visszanyeri eredeti formáját.

 

    Amennyiben más matracot, illetve fedőmatracot vagy épp gyapjú takarót, altakarót - derékaljat,
    párnát vagy garnitúrát keres, ebben az esetben kérem látogasson el a másik áruházunkba
    a Matracok-Boltja Webáruházba és nézze meg egyedi kínálatunkat.
    Tovább a webshopra!
    Logo