Összesen: 0.00 Ft

Relaxing Dream - BioFull Eco 20 cm eltérő keménységű oldalas latex matrac - komforthab ágymatrac - ágybetét - biomatrac Relaxing Dream - BioFull Eco 20 cm eltérő keménységű oldalas latex matrac - komforthab ágymatrac - ágybetét - biomatrac Relaxing Dream - BioFull Eco 20 cm eltérő keménységű oldalas latex matrac - komforthab ágymatrac - ágybetét - biomatrac

A Relaxing Dream biomatracok alapanyagainak színmódosítási jogát fenntartjuk!
Felső oldal keménységi szintje (H2=3/4, H3=5/6, H4=7/8, H5=9/10)

Alsó oldal keménységi szintje (H2=3/4, H3=5/6, H4=7/8, H5=9/10)

Magasság 20 cm
Terhelhetőség 135 km
BioLatex
Cipzáras huzat
Jól szellőző szövet
Nedvesség szabályzó
Antiallergén szövet
3D oldalszellőző
Választható szövetek
Garancia
Egyedi méret
Országos szállítás
Fóliázott csomagolás
Komforthab

Elérhetőség: rendelhető

Származási hely: Magyarország

Kizárólagos forgalmazó: MatracOrszág Kft

Minőségi megbízható termék

Egészségpénzárra elszámolható!

Az egyedi méretek illetve 200 cm feletti méretek teljesítése akár 10 - 20 nappal is hosszabb lehet a normál méretek teljesítéséhez képest, illetve a 210 cm hosszúság ára ugyan annyi mint a 220 cm méret ár. Ebben az esetben a megjegyzésbe kell írni a rendelni kívánt pontos méretet
pl: ( 160x210 cm méretet kérek )
Akció: -31 %
nap
óra
perc
s
Nagyobb projekt pályázatokra árajánlatot csak árajánlat készítésidíj ellenében tudunk biztosítani. Bővebb információ az oldal alján található Projekt árajánlat menüpontban olvasható.

Az árlistába választható standrad illetve egyedi méret is *Az ár a kiválasztott méretre értendő: 126,976 Ft 184,023 Ft

Válasszon matrac huzatot *


Válasszon 3D szellőzőt *


Áraink 27% áfát tartalmaznak, az árváltozás jogát fenntartjuk!

Amennyiben a terméken akciós engedmény van feltüntetve, ebben az esetben az árlistában szereplő árak is tartalmazzák már a mindenkori akció mértékét.

Fontos tudnivaló Az árlistában található árak, mindig alapárat tartalmaznak. Amennyiben bármelyik termékünknél bármilyen választási lehetőséget kínálunk pluszban, ( Pl: matrac huzatok, szövet színek, magasságok, fejvég típusok, pácszínek …. stb ) ott felárat számolunk az alapárra. A módisításra kattintva a kiválasztott méret ára az aktuális felárral változik!


Plusz információ ehhez a termékhez

Szállítás

A csomagok szállítása minden esetben a megadott címig értendő. A lakásba történő bevitelnek illetve az emeltre történő felvitelnek plusz díja van, ezzel kapcsolatban a megrendelést követően érdemes előre egyeztetni.

Description

Relaxing Dream - BioFull Eco ortopédikus biomatrac, monozózónás ortopédikus latex - komforthab matrac. Két különböző keménységű fekvőfelülettel rendelkező matrac  így oldalanként más-más keménységet kínál. Ez abban az esetben lehet fontos, ha a gerinc pihentetése érdekében  alkalmanként keményebb fekhelyet kell használnia.  A komforthab a megfelelő gerinc alátámasztást míg a latex a felületi puhaságot biztosítja. Természetes latex alapanyagánál fogva kiváló rugalmasság és formatartás jellemzi a BioFull Eco komforthab matracot. Az ízületek védelmét a latex anyag, az alváskomfortot pedig a levehető mosható matrachuzat teszi lehetővé.
A BioFull Eco biomatrac a közepes, illetve kemény, matracot kedvelőknek, de akár szállodáknak is ajánlott. 

Garancia: 270/2020 (VI.12.) Kormány rendelet szerint https://matracorszag.hu/garancia_es_szavatossag_ismerteto 

Gerinckímélő biomatrac - latex matrac- kókuszmatrac - ortopéd matrac    

BioFull ( latex - komfortghab) biomatrac összetétele:
- választható levető, 40°C-on mosható antiallergén steppelt 4 oldalra bontható cipzáras matracszövet 3D szellőzővel 
- 5 cm alakkövető monozónás latex 60 kg/m3
- 4 cm pontrugalmas ortopédikus keméy komforthab 40 kg/m3
- 4 cm pontrugalmas ortopédikus HARD komforthab 35 kg/m3
- 5 cm alakkövető monozónás latex 60 kg/m3 
- kész magasság huzattal együtt: 20 cm 
- maximális terhelhetőség: 135 kg/fő 
- ajánlott alváspozíció: hason alvóknak, háton alvóknak, oldalt alvóknak
- két különböző keménységű oldallal készült matrac
- enyhén kemény fekvőfelület és nagyon kemény fekvőfelület 
- teljesítési idő: gyártás a rendeléstől számított kb 15 nap + szállítási idő, kivétel képez az anyaghiány, nyári szabadságok, leállások, karácsonyi, év végi időszakok amikor az említett időpontok változhatnak

Fontos információk a matracok használatához:
Minden matracot havonta minimum egy alkalommal ajánlott megfordítani körbe-körbe, 180 fokban, Amennyiben a matrac mindkét oldala használható, azoknál a matracoknál a forgatást mindkét oldalon ajánlott megtenni. Amelyik matrac csak egyoldalas azokat viszont NEM szabad fejtetőre fordítani. A nem forgatásból észlelhető gödrösödés, nem számít garancia hibának

Fontos információk a matracok alátámasztásáról:
A rugó nélküli matracokhoz az íves ágyrács a legmegfelelőbb, abból is sűrű lamellás és deréktámaszos kivitel mert ez a fajta ágyrács jobban kíméli a matracokat és hosszabb élettartamot biztosít. Az egyenes ágyrácsok azért nem ajánlottak a rugó nélküli matracokhoz, mert a merevségüknek köszönhetően előbb és jobban tömörödik rajtuk a matrac magrésze, és így keményebbnek is érződik a fekvőfelület. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy nem használható a merev ágyrács, de szakmaileg nem ajánlott a rugó nélküli matrachoz.  

A MatracOrszág Webáruház kínálatából a RelaxDream Bio-matracokat azoknak ajánljuk akiknek fontos, hogy a matrac alapanyaga tartalmazzon természetes összetevőket. Ezeknél a biomatracoknál a természetesség találkozik a minőséggel, tartóssággal és a kényelemmel. A kókuszréteg adja a megfelelő alátámasztást és a matrac keménységét. A latex biztosítja a kényelmet ami egy habosított kaucsuktejből készül, gumiszerű tapintása van, ezért rendelkezik gumi rugalmassággal. Rugalmassága pontelasztikus, vagyis csak ott és akkora mértékben süllyed be, ahol a terhelés éri.

BioFull Eco matrac egyedi méretben is rendelhető és egészségpénztárnál elszámolható,

  

    Amennyiben más matracot, illetve fedőmatracot vagy épp gyapjú takarót, altakarót - derékaljat,
    párnát vagy garnitúrát keres, ebben az esetben kérem látogasson el a másik áruházunkba
    a Matracok-Boltja Webáruházba és nézze meg egyedi kínálatunkat.
    Tovább a webshopra!
    Logo