Felső oldal keménységi szintje:

Alsó oldal keménységi szintje:


Akció: -30 %
nap
óra
perc
s
Megnézem másik pénznemben:   » EUR

Választható standard és egyedi méretek *



Az ár a kiválasztott méretre értendő: 60,208 Ft 86,011 Ft

Válasszon matrac huzatot *


Áraink 27% áfát tartalmaznak, az árváltozás jogát fenntartjuk!

Amennyiben a terméken akciós engedmény van feltüntetve, ebben az esetben az árlistában szereplő árak is tartalmazzák már a mindenkori akció mértékét.

Fontos tudnivaló Az árlistában található árak, mindig alapárat tartalmaznak. Amennyiben bármelyik termékünknél bármilyen választási lehetőséget kínálunk pluszban, ( Pl: matrac huzatok, szövet színek, magasságok, fejvég típusok, pácszínek …. stb ) ott felárat számolunk az alapárra. A módisításra kattintva a kiválasztott méret ára az aktuális felárral változik !

Magasság
Terhelhetőség
Garancia 12 év
Zónás fekvőfelület
Eliocell hideghab
Cipzáras huzat
3D oldalszellőző
Jól szellőző szövet
Nedvesség szabályzó
Antiallergén szövet
CFC származék mentes
Hard hideghab
Vákuum csomagolás

Plusz információ ehhez a termékhez

ingyenes szállítás ajándék

Országos szállítás + minden matrachoz ajándék párna!

Elérhetőség: Rendelhető

Származási hely: Magyarország

Kizárólagos forgalmazó: MatracOrszág Kft

Minőségi megbízható termék

Egészségpénzárra elszámolható!

Description

RelaxDream - Roll Intense Lux ortopéd matrac, vákuum matrac különlegessége, hogy három eltérő keménységű ortopédikus hideghabból készül, így tökéletesen élvezhető a különböző kényelmi oldalak komfortja.  A hideghab és a komforthab olyan anyag  amely segíti  az emberi test tömegének egyenletes eloszlását ezáltal lehetővé teszi az izmok relaxációját. Kiváló alváskomfortot biztosítanak az eltérő sűrűségű pontrugalmas hideghabok és a klímaszálas steppelt matrachuzatok. A Roll Intense Lux vákuummatrac a mérsékelten illetve közepesen kemény hideghab matracot kedvelőknek, de akár szállodáknak is ajánlott.  Fontos tudnivaló: a vákuummatracokat maximum 180 x 200 cm méretig csomagoljuk vákuumcsomagolásba, az ennél nagyobb méreteket már a matrac méretének megfelelően nyitott csomagolásban szállítjuk!  

Gerinckímélő  vákuum matrac - hideghab matrac - roll matrac  

Roll Intense Lux ( hideghab ) vákuum matrac összetétele:
- levehető, 60°C-on mosható antiallergén steppelt 4 oldalra bontható cipzáras SILVER PROTECT matracszövet 3D szellőzővel 
- 7 cm pontrugalmas eliocell zónás ortopédikus hideghab 30 kg/m3
- 4 cm pontrugalmas eliocell ortopédikus hideghab 28 kg/m3
- 6 cm pontrugalmas eliocell ortopédikus HARD hideghab 35 kg/m3. 
- csomagolása vákuum csomagolt, ezért könnyen szállítható
Roll Intense Lux ( hideghab ) vákuum matrac garancia: 12
 év (azaz 2 év teljes körű jótállás + 10 év szavatosság a huzat alatti anyagokra) 
- kész magasság huzattal együtt: 20 cm 
- maximális terhelhetőség: 135 kg/fő 
- ajánlott alváspozíció: hason alvóknak, háton alvóknak, oldalt alvóknak
- két különböző keménységű oldallal készült matrac
- közepesen kemény fekvőfelület és nagyon kemény fekvőfelület 
Roll Intense Lux ( hideghab ) vákuum matrac teljesítési ideje:
- rendeléstől számított 10-20 nap, kivétel a nyári szabadságok,leállások és a karácsonyi, év végi időszakok amikor az említett időpontok változhatnak  

A MatracOrszág Webáruház kínálatából a RelaxDream Roll vákuummatracokat azoknak ajánljuk akiknek főképpen a szállítás jelent problémát. A vákuummatracok nagy előnye, hogy  jól szellőznek és kimagaslóan jó az ergonómiai alkalmazkodóképességük. Ezzel biztosítva a kényelmes és frissítő alvást. Ezek többségében habmatracok, vagy habmatrac memóriahabbal kombinálva. A memorya habbal készült matracok teljesen az Ön testéhez idomulnak.  
A vákuummatracokat tartósan is hengerbe maradhatnak, mégsem szenved károsodást a szerkezetük, nem törik meg az anyag. Abban a pillanatban, ahogy csökken a nyomás, a vákuummatrac visszanyeri eredeti formáját.

Roll Intense Lux matrac egyedi méretben is rendelhető és minden egészségpénztárnál elszámolható, kivétel az MKB egészségpénztár 

Matrachuzat ismertető:
- Silver Protect matrachuzat: A kimagaslóan jó antibakteriális hatása miatt előszeretettel alkalmazott silver protect huzat védelmet nyújt az allergénekkel szemben. A rendkívül finom tapintású, kiváló minőségű, jó hő és nedvesség elvezető tulajdonságokkal bíró matrachuzatot.