Szűrés
Ár
Jellemzők
Alvás oldala
Kinek ajánlott
Keménység fent
Keménység lent

Women

10
per page
Megnevezés
 1. -30 % Kiemelt
  64,565 Ft -tól 92,236 Ft
  nap
  óra
  perc

  RelaxDream - BonellSolid Combi 5 zónás bonellrugós ortopéd matrac, zónás párnázó rétege még pontosabb testvonal követést tesz lehetővé és a nagyon vastag komforthab magrésznek köszönhetően még keményebb, de egyben kényelmesebb fekhelyet is biztosít.

 2. -30 %
  50,823 Ft -tól 72,604 Ft
  nap
  óra
  perc

  RelaxDream - BonellSolid 3 zónás bonellrugós ortopéd memory matrac kombinált heterogén memory rétege kellemes fekvőérzetet biztosít és milliméter pontosan követi a testformát. A rugós matracoknál egyedülálló, hogy egy tömör de egyben teljesen testkövető heterogén HARD memory kényelmi réteget alkalmazunk.

 3. -30 %
  79,111 Ft -tól 113,015 Ft
  nap
  óra
  perc

  RelaxDream - BonellSolid Special bonellrugós 5 zónás ortopéd matrac párnázó rétege nagyon pontos testvonal követést tesz lehetővé, az erősített hideghab és a kókuszréteg magrésznek köszönhetően egyszerre kényelmes de egyben keményebb fekhelyet is biztosít.

 4. -30 % Kiemelt
  106,481 Ft -tól 152,116 Ft
  nap
  óra
  perc

  RelaxDream - WarioPerfect Luxury 7 zónás bonellrugós és táskarugós ortopéd matrac illetve zsákrugós ortopédikus matrac saját igények alapján variálható kényelmet nyújtó ágybetét. A matrac különlegessége, hogy egyik oldalt a testkövető zónás latex kényelmi réteg alatt egy 7 zónás mini táskarugó rendszer található, majd a másik oldalt szintén zónás kialakítású nagy rugalmasságú masszírozós komforthab ad igazán pihentető kényelmet, amely alatt egy extra derékzónával kombinált bonellrugózat egy tökéletes rugózást tesz lehetővé

1 to 20 Összesen: 4 Termék

oldal: