Szűrés
Ár
Jellemzők
Alvás oldala
Kinek ajánlott
Keménység fent
Keménység lent

Women

10
per page
Megnevezés
 1. -30 % Kiemelt
  103,920 Ft -tól 148,457 Ft
  nap
  óra
  perc

  RelaxDream - WarioElastic Luxury 7 zónás táskarugós ortopéd matrac vagy más néven zsákrugós ortopédikus matrac egy igazán „ Királyi „ kényelmet nyújtó ágybetét. A vastag latex rétegnek köszönhetően nagyon masszívvá és kényelmessé teszi a matrac fekvőérzetét és komfortját

 2. -30 % Kiemelt
  124,429 Ft -tól 177,756 Ft
  nap
  óra
  perc

  RelaxDream - WarioKing Luxury 7 zónás táskarugós ortopéd matrac vagy zsákrugós matrac egy igazán „ Speciális, egyedülálló minőségű, összeállítású és vastagságú matrac „ egyedüli kényelmet nyújtó masszív ágybetét. A matrac egyik különlegessége, hogy a kényelmi réteget egy növényi olajjal átitatott BioFoam anyag alkotja, amely a speciálisan kialakított formájának köszönhetően milliméter pontossággal követi az emberi testformát.

 3. -30 % Kiemelt
  88,782 Ft -tól 126,832 Ft
  nap
  óra
  perc

  RelaxDream - WarioMemo Luxury 7 zónás táskarugós ortopéd matrac illetve zsákrugós ortopédikus matrac egy maximális kényelmet nyújtó ágybetét. A matrac különlegessége, hogy egy modern technológiával előállított testkövető, rugalmas heterogén HARD memory alkotja a matrac kényelmes fekvőfelületet.

 4. -30 % Kiemelt
  106,481 Ft -tól 152,116 Ft
  nap
  óra
  perc

  RelaxDream - WarioPerfect Luxury 7 zónás bonellrugós és táskarugós ortopéd matrac illetve zsákrugós ortopédikus matrac saját igények alapján variálható kényelmet nyújtó ágybetét. A matrac különlegessége, hogy egyik oldalt a testkövető zónás latex kényelmi réteg alatt egy 7 zónás mini táskarugó rendszer található, majd a másik oldalt szintén zónás kialakítású nagy rugalmasságú masszírozós komforthab ad igazán pihentető kényelmet, amely alatt egy extra derékzónával kombinált bonellrugózat egy tökéletes rugózást tesz lehetővé

 5. -30 %
  100,652 Ft -tól 143,788 Ft
  nap
  óra
  perc

  RelaxDream - WarioTop Luxury 7 zónás táskarugós ortopéd matrac vagy zsákrugós matrac egy igazán „ Egyedi „ kényelmet nyújtó masszív ágybetét. A matrachuzatába steppelt 2 cm memory réteg nagyon szép formát ad már a matrac tetejének. A matrac különlegessége, hogy a kényelmi rétegen belül egyszerre van jelen a testet milliméter pontossággal követő memory réteg és rugalmas latex réteg.

1 to 20 Összesen: 5 Termék

oldal: