Szűrés
Ár
Jellemzők
Alvás oldala
Kinek ajánlott
Keménység fent
Keménység lent

Women

10
per page
Megnevezés
 1. -25 %
  49,406 Ft -tól 65,875 Ft

  A termék árlistájában külön outletes ár is található!
  nap
  óra
  perc

  A RelaxDream – Roll Intense vákuummatrac valójában egy egyszerű kivitelbe öltöztetett ortopédikus hideghab matrac. A vákuummatrac magrésze légcellás eliocell és ortocell hideghab ami jól szellőzik, könnyedén átjárja a levegő. A Roll Intense vákuummatrac 12 év garanciával és 135 kg/fő terhelhetőséggel készül. A Roll Intense vákuummatrac többféle antellergén, 60C fokban mosható matrachuzattal, igény szerint egyedi méretben is rendelhető, hengeres csomagolásának köszönhetően könnyen szállítható.

 2. -25 %
  62,708 Ft -tól 83,610 Ft

  A termék árlistájában külön outletes ár is található!
  nap
  óra
  perc

  A RelaxDream – Roll Intense Lux vákuummatrac valójában egy egyszerű kivitelbe öltöztetett ortopédikus hideghab matrac. A vákuummatrac magrésze légcellás eliocell és ortocell hideghab ami jól szellőzik, könnyedén átjárja a levegő. A Roll Intense Lux vákuummatrac 12 év garanciával és 135 kg/fő terhelhetőséggel készül. A Roll Intense Lux vákuummatrac többféle antellergén, 60C fokban mosható matrachuzattal, igény szerint egyedi méretben is rendelhető, hengeres csomagolásának köszönhetően könnyen szállítható.

 3. -25 %
  47,506 Ft -tól 63,341 Ft

  A termék árlistájában külön outletes ár is található!
  nap
  óra
  perc

  A RelaxDream – Roll Intense vario vákuummatrac valójában egy egyszerű kivitelbe öltöztetett ortopédikus hideghab matrac. A vákuummatrac magrésze légcellás eliocell és ortocell hideghab ami jól szellőzik, könnyedén átjárja a levegő. A Roll Intense vario vákuummatrac 12 év garanciával és 130 kg/fő terhelhetőséggel készül. A Roll Intense vario vákuummatrac többféle antellergén, 60C fokban mosható matrachuzattal, igény szerint egyedi méretben is rendelhető, hengeres csomagolásának köszönhetően könnyen szállítható.

 4. -25 %
  64,608 Ft -tól 86,144 Ft

  A termék árlistájában külön outletes ár is található!
  nap
  óra
  perc

  A RelaxDream – Roll Intense zone vákuummatrac valójában egy egyszerű kivitelbe öltöztetett ortopédikus hideghab matrac. A vákuummatrac magrésze légcellás eliocell és ortocell hideghab ami jól szellőzik, könnyedén átjárja a levegő. A Roll Intense zone vákuummatrac 12 év garanciával és 130 kg/fő terhelhetőséggel készül. A Roll Intense zone vákuummatrac többféle antellergén, 60C fokban mosható matrachuzattal, igény szerint egyedi méretben is rendelhető, hengeres csomagolásának köszönhetően könnyen szállítható.

 5. -25 %
  76,010 Ft -tól 101,346 Ft

  A termék árlistájában külön outletes ár is található!
  nap
  óra
  perc

  A RelaxDream – Roll MemoryBingo vákuummatrac valójában egy egyszerű kivitelbe öltöztetett ortopédikus hideghab matrac. A vákuummatrac magrésze légcellás memory és hideghab ami jól szellőzik, könnyedén átjárja a levegő. A Roll MemoryBingo vákuummatrac 12 év garanciával és 140 kg/fő terhelhetőséggel készül. A Roll MemoryBingo vákuummatrac többféle antellergén, 60C fokban mosható matrachuzattal, igény szerint egyedi méretben is rendelhető, hengeres csomagolásának köszönhetően könnyen szállítható.

 6. -25 %
  81,710 Ft -tól 108,947 Ft

  A termék árlistájában külön outletes ár is található!
  nap
  óra
  perc

  A RelaxDream – Roll MemorySignal vákuummatrac valójában egy egyszerű kivitelbe öltöztetett ortopédikus hideghab matrac. A vákuummatrac magrésze légcellás memory és hideghab ami jól szellőzik, könnyedén átjárja a levegő. A Roll MemorySignal vákuummatrac 12 év garanciával és 130 kg/fő terhelhetőséggel készül. A Roll MemorySignal vákuummatrac többféle antellergén, 60C fokban mosható matrachuzattal, igény szerint egyedi méretben is rendelhető, hengeres csomagolásának köszönhetően könnyen szállítható.

1 to 20 Összesen: 6 Termék

oldal: