Összesen: 0.00 Ft

Márki András:
2021-07-26

Minden nagyon profin ment! Nagyon kedves és segítőkész mindenki! A termék még tesztelés alatt, de nagyon szép! Ajánlom mindenkinek az árúházat!


Béres András:
2021-07-10

Első matrac vásárlása után ismételten a Matracországra esett a választás, már a felmenők is élvezhetik a matrac kényelmét! Minden a megbeszéltek alapján történt (emailben minden információ és értesítés pontosan megérkezett), a tervezetthez képest volt egy kicsi csúszás. Ilyen termék esetén a vásárlás előre betervezett, így részemről ez nem okozott problémát! :) A szállító cég pár nappal a szállítás előtt, majd a szállítás napján a futár 1 órával az érkezés előtt is telefonon értesített! Az autóban rend van, minden terméknek megvan a maga helye, azok rögzítve vannak!


Riczler Tamás:
2021-07-02

Bár a szállítással akadt egy kis gikszer, ami nem Önökön múlt, ennek ellenére is tökéletesen elégedett vagyok a matracukkal. Prémium minőség. Nem vagyok egy dicsérő típus, de ez most tényleg nagyon jó.


Herczeg Gábor :
2021-06-19

Minden rendben volt, szakszerű, udvarias eladás, a termék pár napos használat után nagyon jónak tűnik. Köszönöm !


Horváth Gyuláné:
2021-06-17

Megrendelést előtt telefonon kértem segítséget. Nagyon segítő készek voltak. Megrendelés is könnyen zökenő mentesen ment. A matrac minősége kíváló! Megbízhatóak, precízek. Csak ajánlani tudom.


Alasztics Péter:
2021-06-13

A matracok jónak tűnnek , a szállítók segítőkészek.


Szamalovits Alexandra:
2021-06-11

A honlapon egyszerűen el lehet igazodni. Nagyon szimpatikus volt ahogy a megrendelésemről, illetve egyéb termékekről tájékoztattak. A termékek nagyon jó minőségűek, máskor is szívesen rendelek majd tőlük.


Maczák Áron:
2021-06-10

Korábban már vásároltam a Matracországtól, meg voltam elégedve ezért, választottam újra ezt a céget. Ahogy a múltkor, úgy most is korrekt, és gyors volt az ügyintézés. A termékkel minden rendben, a megbeszéltek szerint és a hirdetett minőségben érkezett. A kommunikáció és kedvesség csillagos ötös.


Szűcs Enikő:
2021-05-19

Korrekt, gyors ügyintézés, határidőre történő teljesítés. Kifogástalan minőség.


Varga Beáta :
2021-05-16

Teljesen meg vagyunk elégedve a vásárolt termékkel! A kisfiamnak vásárolt matrac minősége kiváló, rendkívül kényelmes, továbbá nagyon tetszett nekünk az egyedi méret megvalósításának lehetősége. A segítségnyújtás, az ügyintézés, valamint a szállítás kivitelezése terén is nagyon pozitív volt a vásárlás! Csak ajánlani tudom mindenkinek!


Tőkés Henrietta:
2021-05-15

Kiváló a matrac


Barabás Peter:
2021-05-15

A megrendelt termék nem volt raktáron, de egyből értesitettek majd mindent megbeszéltünknés kb. 3-4 hét elteltével megkaptam a matracot. Korekt ugyintézés


Laczkó-Budavári Edit:
2021-05-09

Azt kaptuk, amit vártunk. Tökéletes a matrac!


Bene Ferencné:
2021-05-09

Az ügyintézés nagyon gyors és korrekt volt, az árú is megérkezett az ígért határidő előtt.


Pártos Adrienn:
2021-05-07

Mindenkinek csak ajánlani tudom.


Szűcs Enikő:
2021-05-05

Gyors, pontos, korrekt teljesítés. Szakértő ügyintézés.


Kardos László Jánosné:
2021-04-29

Gyors korrekt ügyintézés. Segítőkész hozzáállás, az áruházzal elégedett vagyok. A matracokat 2 hete használjuk, ez alapján jó.


Tankó Márta:
2021-04-28

Szuper volt minden!


Tündik Sándor:
2021-04-25

Igényeimnek megfelel.


Rózsahegyi Csaba:
2021-04-23

Minden rendben volt a megrendeléssel és szállítással. Időben érkezett. Kislányunk jól aludt rajta, nagyon tetszik neki. Igényes kivitelű matrac.


Iritz Ede:
2021-04-19

A termék kiválasztásához pontos szakszerű segítséget adtak. Pontosan tájékoztattak a az áru elkészültéről és a szállítás időpontjáról. Az áru jó minőségű és kivitelű . Mindenkinek ajánlani tudom a vállalkozást.


Neumann-né Janzsó Ildikó:
2021-04-14

A megrendelt termék az adott határidőben megérkezett. Kifogástalan állapotban, jó minőségben. A vásárlói tájékoztatás, ügyintézés kiváló. Ajánlom mindenkinek, aki a MatracOrszág szolgáltatásai iránt érdeklődik.


Maczák Áron:
2021-04-06

Kedves Matracország! Nagyon köszönöm az egész adás-vételi folyamat alatt tapasztalt kedvességüket. Először is nagyon szimpatikus volt, hogy egy kellemes hangú és stílusú úriember felhívott és megköszönve a rendelést, tájékoztatott, hogy milyen események várhatóak amíg eljut hozzám a megrendelt termék. Természetesen az utalás után, minden a megbeszéltek szerint zajlott. Gyakorlatilag az összes eseményről kaptam emailben értesítést, így tudtam, hogy megérkezett a pénz valamint azt is, hogy mikor adták fel a terméket. A matrac fantasztikus, teljes mértékben hozza az elvártakat és külön köszönöm a két párnát. Rendkívül korrekt és kulturált a vevőkkel való kommunikáció, mintha egy kedves barátomtól vettem volna a matracot. Még egyszer köszönök mindent és csak így tovább.


Hérics Annamária:
2021-03-30

Kedves, rugalmas, gyors, vásárló barát. Köszönöm a segítséget!


Zelena Judit:
2021-03-27

Nagyon örülök, hogy sok keresgélés után megtaláltam ezt a céget. Nagyon kedves, családias és rugalmas kiszolgálásban volt részem. A matracalap az ígért határidőre elkészült és biztosan jobb minőségű, mint a nagy áruházakban kapható hasonló termékek. Az extra kívánság teljesítése sem jelentett gondot. Csak ajánlani tudom mindenkinek.


Békési Adél:
2021-02-28

Nagyon segítőkész csapat, minden kérdésre és kéréssel a segítségemre voltak, folyamatosan tartották velem a kapcsolatot, mind vásárlás előtt és után. A matraccal is nagyon elégedett vagyok. Ajánlom mindenkinek.


Matelic Biserka:
2021-02-25

Nagyon jó a tapasztalatom a Matracországgal kapcsolatban. A vállalat kommunikációja kiváló, a személyzet barátságos, készen áll az ügyfelek igényeinek megoldására, és rendkívül reagálóak is. Termékük csúcsminőségű. Javaslom a Matracországban történő vásárlást mindazoknak, akik igényesek és szoktak hozzá a kiválósághoz. A kevésbé igényes ügyfelek el lesznek ragadtatva. Kérem - Matracország (magyar nyelvre történő fordításhoz, véleményem közzétételéhez (angol és magyar nyelven), mivel nem magyar vagyok és következésképpen nem beszélek magyarul. Biserka Matelič, Szlovénia My experience with Matracország is very good. The communication of the company is excellent, the staff is friendly and ready to solve the customer's requirements and they are also extremely responsive. Their product is top notch. I recommend buying at Matracország to all those of you who are demanding and used to excellence. Less demanding customers will be thrilled. Please - Matracország (for translation into Hungarian to publish my opinion (in English and Hungarian), as I am not from Hungary and consequently do not speak Hungarian. Biserka Matelič, from Slovenia


Visky Károlyné:
2021-02-24

Nagyon elégedett vagyok,a megrendelést könnyen elintéztem,az értesítések is az én tájékoztatásomat szolgálták, a szállítás is időben érkezett. 10 pontból 10-et adok. Üdvözlettel : Visky Károlyné.


Dr. Szalai Gézáné:
2021-02-09

Nagyon korrekt munka, korrekt , udvarias kiszállítás. Elégedett vagyok.


Katona Petra:
2021-01-31

A megrendelt matrac gyorsan megérkezett. A termékmintákat rugalmasan, gyors határidővel meg lehetett tekinteni. Minden lépésről kaptam értesítést, ami pozitív volt. Elégedett vagyok mind a megrendelés menetével, mind a termékkel.


Müllerné Pekarek Anita:
2020-12-20

Az egész család matracait a MatracOrszágtól szereztük be! Kiváló minőség, kiváló kommunikáció, kiváló szállítás! Köszönjük!


Várnay Ferenc:
2020-12-20

Mint a korábbi alkalmakkor is, minden flottul ment, a megadott időben megérkezett az áru. Köszönöm. Ferenc


Izményi Éva:
2020-12-19

A vásárlás során telefonon és e-mailben is gyors válaszokat és tanácsot kaptam. A szállító cég is értesített a pontos érkezésről. Mindez nagyon jó tapasztalat. Köszönöm az ügyfélkezelést. Az ágykeret csomagolását azonban nem tartom elegendőnek, mindössze átlátszó fólia van rajta. A sarkokon látszik a többszöri pakolás, csúsztatás. Még nem csomagoltam ki, mert várom a szakembert, aki beépíti. Nagyon remélem, hogy maga a keret nem sérült a csomagolóanyag mögött. Ha igen, akkor feltétlenül jelzek róla és fotót készítek. Üdvözlettel: Izményi Éva


PALKO ROBERT:
2020-12-09

Kedvesek és segítőkészek voltak, e-mailben es telefonon keresztül (Romániából rendeltünk de Magyarországi címre kértük) folyamatosan tájékoztattak a rendelésemről. Gondosan, duplán csomagolt toppermatrac, aminek szuper a keménységi szintje (hard memory). Teljes mértékben elégedett vagyok! Köszönjük!


Varga Dávid :
2020-12-08

Kapcsolatfelvétel: egyszerű, segítőkész ,rugalmas és ez mellé határozott segítséget is kaphatunk a megfelelő döntés meghozatalában . Megrendelést követően gyors teljesítés ha esetleg nincs raktáron, minőségi munka. Az eltöltött éjszaka mindezt alá támasztotta, nagyon komfortos , stabil érzést ad rendkívül kellemes alvást biztosított már az első napon ! Köszönjük a lehetősége , csak ajánlani tudom , ahogy fogom is az ismerősi körömben ha bárki is matracot szeretne vásárolni !!!


Tóthné Hacsi Alíz:
2020-12-03

Nagyon meg voltam elégedve, a szállítás gyorsasága kifejezetten meglepett. A termék is nagyon jónak tűnik.


Kiss Antal Gábor:
2020-11-20

Már másodszor vásároltam Önöktől. Mindkét alkalommal kifogástalan terméket kaptam, a kapcsolattartás könnyű volt, az áru átvétele szintén. Nagyon örülök, hogy Önöknél van lehetőség egyedi méretben is matracot rendelni, ez egyáltalán nem jellemző. A teljesítési idő is korrekt. Amennyiben új matracra lesz szükségem biztos, hogy Önöknél fogok először körülnézni! Munkájukhoz sok sikert és jó egészséget kívánok!


Pethő Anita:
2020-11-19

Megvagyok elégedve a termékkel, pont olyan mind amit megrendeltem. Továbbá a rendelés menete is teljesen korrekt módon megfelelő információkkal ellátva, segítőkészek voltak. A fizetési akadályokat teljesen korrekt módon intézhettük, ami külön köszönet érte. A szállítás is rendben zajlott. Bátran ajánlanám nekem csak pozitív tapasztalatom volt velük. Ha úgy adódik és matracot szeretnék venni, biztos itt fogok körülnézni. Köszönöm


Szalainé Dr Pogány Viktória:
2020-11-11

Köszönöm a gördülékeny ügyintézést a matraccserével kapcsolatban. Az új matrac sokkal puhább, mint az eredeti, jobban alszunk rajta. Üdvözlettel, Szalainé Dr Pogány Viktória


Dr. Dávid Gyula:
2020-11-06

Tisztelt Cég! Nagyra értékelem odaadó és alapos tevékenységüket! Köszönöm!


Ádám-Meck Krisztina:
2020-10-26

Ritkán van részem ilyen kedves, figyelmes kiszolgálásban, Pontos kiszállítás. Szívből ajánlom mindenkinek.


Sipos Andrásné:
2020-10-25

BIO matracot rendeltem Önöknél. A telefonon történt megkeresésem első percétől a kiszállításig a lehető legjobb véleményt tudom mondani. Az előzetes felvilágosítás, a termékről szóló adekvát tájékoztatás, a készséges ,udvarias kapcsolattartás, mind kiváló. Természetesen a termékkel is nagyon megvagyok elégedve. További sikeres munkát kívánok a Kft. összes dolgozójának!


Balassa Ferenc:
2020-10-15

Gyorsan reagálnak a rendelésre, a megígért időpontra megérkezik a rendet termékem, teljesen megvagyok elégedve a szolgáltatásukkal. Köszönöm.


Pap Erika:
2020-10-13

A vásárol termék jó minőségű, időben, megérkezett. Sőt, még javítottak is a visszaigazolt dátumhoz képest. Ajánlom mindenkinek a webáruházat!


Fátrai Imréné:
2020-10-13

Max. elégedett vagyok a matraccal. Valóban az, amit hirdetnek. Kényelmes pihenést, alvást biztosít. Időben, részletes tájékoztatnak, mind a szállításról, mind az ügymenettel kapcsolatban. Végtelenül korrekt szállítókkal dolgoznak, külön köszönet illeti őket. A családomban már többször rendeltünk Önöknél. Minden esetben a fenti pozitív dolgokat tapasztaltuk. Csak ajánlani tudom minden vásárlónak. Köszönöm a munkájukat!


Pistyur Gabriella:
2020-10-12

A megrendelt matracot az előre történt tájékoztatás szerint, pontosan kaptam meg. Az ügyintézéssel elégedett voltam. A szállítok is, a telefonon történt előre megbeszélt időpontban, percre pontosan szállították ki a matracot, ezt is nagyon pozitívra értékelem. A matrac gyönyörű, kényelmes, minden igényünket kielégítő minőségű. Nagyon örülünk neki.


Mikóczi Jánosné:
2020-10-12

Maximálisan elégedett vagyok az ügyintézéssel, kommunikációval és természetesen a termékkel is!!! Köszönöm!!!


Áts-Leskó Zsuzsanna:
2020-10-12

Az ügyintézéssel, tájékoztatással teljes mértékben meg voltam elégedve telefonon is illetve emailen kersztül is nagyon kedves és segítőkész csapat dolgzik! A termék tökéletes és akkor érkezett amikor megbeszéltük, rugalmas fizetési lehetőségek közül lehet választani, egyedi gyártású matracunk pont akkora és olyan amilyet szerettünk volna. Csak ajánlani tudom a Matracország-ot !


Thimár Attila:
2020-10-12

Nagyon jó matracot vásároltam és a kiszolgálás is példaértékű volt. Többször és részletesen tájékoztattak telefonon a rendelés, szállítás folyamatáról.


Szabó Endre:
2020-09-21

Jó volt a folyamatos visszajelzés a megrendelés állásáról. A rendelt áru időben megérkezett. Jó lenne, ha mást is lehetne választani, nem csak házhoz szálltást (átvételi pontra szálltás), mert egy dolgozó ember nehezen tudja megoldani, hogy otthon legyen napközben, pláne, ha pontosan nem is tudja legalább napokkal előre, mikor érkezik a küldemény. Szabó Endre


Selymesné Forró Ildikó:
2020-09-18

A fedőmatrac nagyon kényelmes, már korábban másik ágyra is ilyet rendeltünk. Egyedi mérete ellenére gyorsan elkészült.


Szép Judit :
2020-09-17

Köszönjük a preciz hozzáállásukat. A matrac kiválló. A szállítás 100 százalékos volt. Pontos. A szállító inteligens. Mindennel megvagyunk nagyon elégedve. Köszönjük. További jó munkát kivánunk! Ajánlani fogjuk Önöket. Szép Judit Szombathekyről.


Nagy Piroska:
2020-09-13

Tökéletes kiszolgálás. Jó minőségű termék. Ajánlani fogom.


Apollonia Csiszar:
2020-09-02

Remek volt önökkel dolgozni, nagyon meg vagyunk elégedve, úgy a kapcsolattartással mint a matracokkal!


Popovics Borbála:
2020-08-27

Gyors ügyintézés, segítőkészség. Évek óta itt vásárolok hotelünk részére. Vendégeink maximálisan elégedettek matracaink minőségével. Forest Hills Hotel****&Golf


Lovas Bettina:
2020-08-26

Minden jó volt. Kicsit nehézkes lett az átvétel, mert nem lehetett kártyával fizetni. Nagyon örült a gyerkőc az ajándék párnának. Nem tudtuk, hogy kapunk, így igazi ajándék volt. Köszönjük.


Kozma Gertrúd:
2020-08-25

Tökéletesen meg vagyok elégedve mind a termékkel, az ügyintézéssel és a kiszállítással is. A céget csak ajánlani tudom és meg is teszem ismerősök körében. Köszönöm szépen!


Baranics András:
2020-08-25

Elégedett vagyok a vásárlással. Minden úgy történt ahogy azt nekem a elmondták. Részletes mindenre kiterjedő felvilágosítást kaptam. Minden annak megfelelően történt. Pontos és szakszerű volt az egész tranzakció. Köszönöm


Szalavári Erika:
2020-08-24

Azt kaptam, amit vártam, így elégedett vagyok.


Horváth Péter:
2020-08-15

Minden rendben volt, értesítettek a kiszállítás időpontjáról előzetesen, a szállítók korrektek voltak.


Bádonyi Réka:
2020-08-14

A megrendelés pillanatától folyamatos tájékoztatást kaptam az ügyem alakulásáról. Minden a tájékoztatások szerint történt és végül megkaptam az új matracomat, ami olyan kényelmes, hogy reggel nem is akarok felkelni. :) Nagyon elégedett vagyok és örülök, hogy egy hazai céget támogathattam a vásárlásommal.


Mészáros László:
2020-08-11

Beváltotta az elvárásokat, tökéletes választás volt, megérte az árát.


Szitás Mártonné:
2020-08-02

A Matracország minden tevékenységére csillagos ötöst adok, maximális megelégedéssel. Tegnap este megkaptam a megrendelt árut hiány nélkül, valamint az ajándékot is. Ismételten köszönöm azt a ,rugalmasságot, hogy kérésemet teljesítve időben megkaptam mindent. Üdvözlettel: Szitás Mártonné


Koltay Eszter:
2020-07-31

Másodszorra vásárolok itt matracot, kedves és alapos kiszolgálást kaptam, csupa jó tanácsot, könnyű és érthető volt a rendelés menete, minden időben meg is valósult, precíz, pontos volt a kiszállítás. A matracot kipróbálva pedig ismét így kiáltottam fel: ez fantasztikus, többet nem kelek ki az ágyból )


Makai Katalin:
2020-07-26

Teljes mértékben elégedett vagyok! A megrendelt termék hibátlan és gyönyörű, az ügyfélszolgálat szupergyors és profi, és meglepetésemre a kiszállítás is előbb történt, mint vártam. Köszönöm!


Ferge Anna:
2020-07-26

Nagyon elégedett vagyok a szolgáltatással, különösen mivel egy munkatársuk a rendelésem megérkezése után azonnal felhívott és átbeszélhettük kérésemet, ami nagyon megnyugtató volt. Üdv: Ferge Anna


Selymesné Forró Ildikó:
2020-07-17

Hideghabos fedőmatracot vásároltam a kemény heverő felületének puhítására. A fedőmatrac nagyon jó, sokkal kényelmesebb lett a fekvés. Jó szívvel ajánlom.


Bokros Gergő:
2020-07-09

Segítőkész tájékoztatás, gyors szállítás, jó minőségű és kényelmes matrac. Teljesen elégedettek vagyunk a szolgáltatással és a termékkel is, köszönjük.


Bőle Jánosné:
2020-07-08

Mindig pontos tájékoztatást kaptam a rendelésem alakulásáról. A kiszállítás telefonos egyeztetés alapján történt. A termék jó minőségű, a kommunikáció tökéletes, nagyon kedves volt az ügyintéző, igazi kereskedő típus. Nagyon szimpatikus volt hogy nem akarta minden áron eladni a terméket, hanem beszélt róla, bemutatta! A matrac próba alatt van, de első vélemény, hogy borítása nagyon finom, puha, ez mellett jó magas. Tartása jónak tűnik, de természetesen ezt az idő dönti majd el, reméljük így is marad.


Próli Jánosné:
2020-07-08

Speciális igénnyel fordultam MatracOrszág szakemberéhez, aki 2 percen belül megoldotta a problémámat. Megrendelésemhez kaptam 2 db párnát ajándékba, a megígért határidő előtt átvehettem házhoz szállítással! Köszönöm szépen MatracOrszág! Próli Jánosné


Soloy Nikoletta:
2020-07-07

Nagyon tetszett, hogy mindenről kaptam emailben értesítést és mindig tudtam, hogy mikor mire számíthatok. Egy észrevételt szeretnék jelezni: az általam megadott adatok az első számla kiállításakor elírásra kerültek, ami gyorsan javítva lett, viszont a futár is jelezte, hogy rossz címet adtam meg ( én jól adtam meg) és így a 40 fokban 2 épülettel arrébb cipelte a matracot, mert D helyett B lett megadva nekik. Ettől függetlenül nagyon elégedett vagyok mind a szolgáltatással, mind magával a termékkel is! Köszönöm!


Szabó Zsoltné:
2020-06-26

Tökéletes, nagyon szuper matracot kaptunk, a kommunikáció is nagyon jó volt, a megbeszélteknek zajlott minden, ajánlom mindenkinek az üzletet, nagyon korrektek voltak:)


Bartha Béla:
2020-06-25

Nagyon korrekt volt az egész ügymenet! Segítőkészek és rugalmasak voltak a szállítással és a későbbi személyes átvételle kapcsoltosan is. Mindenkinek szívből ajánlom!


Lévai István Zoltán:
2020-06-22

Maximálisan elégedett vagyok a szolgáltatással


Koch Krisztina:
2020-06-15

Többször is vásároltam a cégtől, legutóbb fedőmatracot vettem. A tájékoztatás teljes értékű volt, mindig az ügyvezetővel tudtam beszélni, és azt kaptam amit megbeszéltünk, NEM csalódtam a termékben! A szállítás is rendben zajlott, én 5*-al jutalmazom! Üdv, Krisztina


Módos Bálint:
2020-06-11

Korrekt bolt, jó és kedves kiszolgálás, látszik, hogy itt fontos az ügyfél. A választék széles, az árak is rendben vannak. A megrendelt termék időben, jó minőségben megérkezett.


GYÖRGY KRISZTINA:
2020-06-11

Tökéletes a termék és az ügyintézés is teljesen rendben volt :)


Csonka Attiláné Judit:
2020-06-07

Nagyon jó és kényelmes a matrac !!! Mindenkinek tudom ajánlani :) !


Harangozó Aranka:
2020-06-06

Mindennel elégedett vagyok!


Sárközi Gabriella:
2020-06-02

Egyszerűen fantasztikus volt! Mindenről emailt kaptam, mindenről tájékoztattak, gyorsak, precízek, gondosak. Köszönöm!


Magyar Tibor:
2020-05-19

Minden rendben ment, pontos megbízható cég, csak ajánlani tudom.


Fazakas Andras:
2020-05-10

Nagyon segítőkész hozzáállás a vásárlás elott, gyors gyártás es precíz kiszállítás.


Udvarev Krisztina:
2020-05-04

Nagyon segítőkész és korrekt tájékoztatás mindennel kapcsolatban. Az ágyak és matracok tökéletesek. Csak ajánlani tudom mindenkinek.


Bors Lívia:
2020-05-01

Precíz széleskörű tájékoztatás és ügyintézés ! Elégedett vagyok.


Vaskóné Bodnár Anikó:
2020-05-01

Mindig pontos tájékoztatást kaptam a rendelésem alakulásáról. A kiszállítás előtt telefonon egyeztettek. Hamarabb megérkezett a termék, mint ahogy vártuk. A matrac próba alatt van, de első vélemény, hogy borítása nagyon finom, puha. Tényleg jó magas. Tartása jónak tűnik, de természetesen ezt az idő dönti majd el. Összességében elégedett vagyok!


Szentesiné Blaskó Judit:
2020-04-28

Kedves Matracorszsg Kft ! A megfelelő részletes tájékoztatást megkaptuk egy nagyon kedves embertől ! Segített a választásban 2 db 90 cm-és matracot rendeltünk, ami nagyon kényelmes szuper jókat alszunk rajta ! A termék és a kiszolgálás minőségi az ágybetétvédő is gyönyörű ! Mindent köszönünk szépen!


Koppány Csabáné:
2020-04-23

Ha véleményem egy 10 es skálán kéne értékelni, úgy a termékre, és az ügyintézésre 10 pontot adnék.


Őry Zsolt:
2020-03-24

Gyors, pontos, minőségi! Mi kell még?!


Kiss Andrea:
2020-03-23

Köszönöm a gyors, pontos és informatív ügyintézest. A kialakult helyzet ellenére, minden a megbeszéltek szerint zajlott.


Schunder Lászlóné:
2020-03-20

Pontosan, a megbeszélt határidőre érkezett a termék. Elégedett vagyok.


Nagy Zsuzsanna:
2020-03-04

Elégedett vagyok a termékkel. Korrekt, pontos gyártás és szállítás . Részletes információt kaptam szóban is. Ha legközelebb ilyen termékre lesz szükségem, újra megkeresem Önöket. Ismerőseimnek is fogom ajánlani a termékeiket. Köszönettel: Nagy Zsuzsanna


Mészáros Zsolt:
2020-02-24

Korrekt ügyintézés, pontos szállítás, jó minőség.


Soósné Borsodi Szabina:
2020-02-18

Ismét nem csalódtunk. A megrendelt matracok gyorsan és persze kiváló minőségben megérkeztek! Köszönjük!!!


CSIKÁSZ CSABA:
2020-01-24

Korrekt cég! Gyors ügyintézés!


Zana Ákos :
2020-01-23

Maximálisan megvagyok elégedve. Az ügyintézéshez való hozzáállás, segítő készség, gyorsaság mind kiváló. Ajánlani tudom mindenkinek.


Zsebedits Attila:
2020-01-21

Korrekt kiszolgálás, korrekt ár. Néhány napos tapasztalat alapján a vásárolt termék kiváló.


Bata János:
2020-01-11

Nagyon korrekt és megbízhatónak tartom a csapatot, csak jót tudok mondani Róluk.


Szakál Zoltán:
2019-12-27

Minden tökéletesen rendben volt


Novothnyné Wágner Katalin:
2019-12-19

Már 2 terméket is rendeltem a cégtől. A termékeket rövid idő alatt elkészítették, a szállítással is elégedett vagyok. Csak néhány hónapja használjuk a matracokat, de nagyon kényelmessé teszik az alvást. Remélem ez a helyzet sokáig fennmarad.


Géczy László:
2019-12-18

Nagyon kényelmes, jól lehet rajta pihenni.


Göndör Norbert:
2019-12-17

Mindennel teljesen elégedett vagyok!


Vildné Forintos Gabriella:
2019-12-11

Mindennel meg voltunk elégedve. Cégüket ajánlani fogom mindenkinek. A szállítás is rendben volt. A matrac nagyon kényelmes. Kellemes ünnepeket az egész csapatnak. Köszönjük. Vildné Gabi


Melkvi Zoltán:
2019-12-10

Az audis kedvezmény miatt jutottam el erre az oldalra. A termék jó minőségű, a kommunikáció tökéletes, nagyon kedves volt az ügyintéző. Az ajándék párnákat sajnos nem kaptam meg, de ígéretet kaptam, hogy januárban pótolják. Remélem, ez is rendben lesz. Mindenkinek ajánlani fogom ezt az áruházat.


Varga Gyula:
2019-12-09

Az ágykeret stabil, masszív! A matrac kényelmes! A megrendelt párna szuper! Elégedett vagyok!


Laman Szabolcsné:
2019-12-03

Meg voltam elégedve a rendelt termékkel és a kiszállítással is


Szigetvári Krisztián János e.v.:
2019-11-23

Az eladók abszolúdt gyorsak, korrektek, pozitív eladói magatartást tanusítóak voltak. Minden felmerült kérdésre gyorsan, pontosan, korrekten válaszoltak. A megrendelt termék nagyon szép, minőségi áru. Az elvárásaim felett 200%-osan teljesítettek. Köszönjük szépen, mindenkinek jó szívvel ajánlom az üzletet.


Borsodi Szabina:
2019-11-23

Mindenkinek ajánlani tudom csak! A kiválasztásnál szakszerű segítséget kaptunk. A megrendelésnél, a teljesen egyedi méret miatt is nagyon barátságosak , segítőkészek voltak. A matracok rendben megérkeztek és kiváló minőségűek! Köszönjük!!!!


Malasits Edit:
2019-11-21

Nagyon figyelmes , korrekt , kedves munkatársak. A matrac határidőre elkészült, és időre házhoz szállították. maximálisan elégedett vagyok a munkájukkal. Malasits Edit


Fátyol Ágnes:
2019-11-21

Teljesen elégedett vagyok a matraccal!


Jicsinszky Andrea:
2019-11-20

Nagyon gyorsan és pontosan készítették el a terméket. Nagyon igényes, szép árut szállítottak ki. Gyors, pontos szállítás és információ adás.


Eperjes Attila:
2019-11-18

Nagyon korrekt volt a megrendelés lebonyolítása, a szállítás. Udvariasak és segítőkészek voltak. Mindenkinek melegszívvel ajánlani tudom. Eperjes Attila


Mogor Csaba:
2019-10-20

Köszönjük szépen. Rendben volt minden.


Sólymos László:
2019-10-16

A rendelés, visszaigazolás folyamata részletes, jól követhető. A szállítás időben is pontos. Az árú kiváló.


Ruttner András:
2019-10-10

Minden rendben volt.


dr. Jakab Sára:
2019-10-09

Mindennel elégedett vagyok !


Őszné Szathmáry Orsolya:
2019-10-04

Remek kommunikáció, minőségi termék.


Novothnyné Wágner Katalin:
2019-10-04

Nagyon elégedett vagyok a termékkel. Tetszett a gyors és pontos kiszolgálás. köszönöm, Novothnyné


Tóth Sándorné Zsuzsanna:
2019-09-11

A bolt nagyon korrekt a rendelésnél és a kiszállításnál is, a megrendeléstől kezdve mindenről tájékoztatnak e-mailben és telefonon is. Az árut órára pontosan akkorra hozták amikorra ígérték. A szállítók segítőkészek és udvariasak voltak. Ez kellemes csalódás volt mert a kiszállítókra általában nem ez a jellemző. A vásárolt matracot még csak 1 hete használom de az első benyomás az nagyon jó nagyon kényelmes.


Juhász-Orbán Lívia:
2019-09-07

Profi cég, profi termék!


Szathmáry Zsuzsa:
2019-08-29

A matracok kényelmesek nagyon. Egy észrevétel, franciaágynál zavaró lehet az oldalra varrott fül forgatásnál,ezenkívül akadályozza a gumi lepedő feszesre húzását. Le kellett vágnom a fület, mert pl matracfordításnál ha középre kerül a fül, nem fér az ágykeretbe be,


Bognár Károly:
2019-08-12

Meg voltam elégedve.


Vörös Milán:
2019-08-11

Minden pontosan a megbeszéltek szerint történt , beleértve a pontos kiszállítást is! Korrekt cég! Ajánlani Tudom! Köszönöm


Diószegi Attila:
2019-08-11

A termék kiváló,az ügyintézés pontos és megbízható. Halasztott szállítást kértem minden jól működött,a szállítok is rendesen végezték a dolgukat. Köszönöm MatracOrszág !!!


Kovácsné Hamar Éva:
2019-08-10

Még csomagolva van, nyaralónkba kértük a szállítást,de még nem volt lehetőségünk odamenni.Szeptemberben tudom értékelni..


Gereby Gyorgy :
2019-07-30

Minden símán zajlott. Megbízható társaság. Kiemelném a nagyon korrekt, pontos kapcsolattartást. Csak ajánlani tudom.


Márki Mária:
2019-07-22

Eddig három ágyat rendeltem a MatracOrszág Kft-től. Gyorsan és pontosan megérkezett . A szállító fiúk is segítőkészek, gyorsak voltak. Azt kaptam, amit vártam. Szép, kényelmes, minőségi terméket. Köszönöm , további sok sikert! Márki Mária Hévíz


Kinda Adalbert:
2019-07-19

A megrendelés utáni telefonhívás, már jelezte, hogy itt (mármint a MatracOrszágnál) foglalkoznak az ügyféllel. A beszélgetés alatt körültekintő előzékenységgel és kompetenciával adtak tanácsokat a legjobb választáshoz. Egy nappal a már első beszélgetéskor megadott határidő előtt szállítottak! A matrac persze az elvárt minőségben meg is érkezett! További sok sikert! :)


Tóth Anett:
2019-07-10

Mindennel meg voltam elégedve.Gyors pontos ügyintézés. A matracot igaz még nem próbáltam ki mert még nem voltam otthon de biztosan az is szuper.


Pócsi György:
2019-06-24

A rendelt termékek a jelzett időpontban pontosan megérkeztek, a szállítás díjtalan volt. Minőségük - az eddigi tapasztalatok alapján - kiváló. Az ügyintézés udvarias volt, a megrendelés állapotairól folyamatosan érkeztek az információk. Mindehhez még akció és hasznos ajándék is járult. Mintaszerű webshop, mindenkinek ajánlom.


Izsó György:
2019-06-20

Profi szakember tanácsadását vehettük igénybe, döntésünkben nem befolyásolt, mégis igényeinkre szabott lehetőségeket kínált, választás lehetőségét biztosítva. Korrekt ügyfélkezelés, példás ügyintézés, mintaszerű kiszolgálás. Gyorsan, pontosan kaptuk meg a terméket, ami csúcs színvonalú egyben. Már a következő reggeli ébredés is biztosított minket arról, hogy jól döntöttünk, jót vásároltunk. Azóta kisfiam nyúz, hogy neki is kell egy ilyen (bár az Ő matraca még nincs 2 éves, lehet, hogy hamarosan azt is cseréljük!!! Csak ajánlani tudom a céget, örülünk, hogy megtaláltuk Őket!!!


Reifmesser Ferenc:
2019-06-09

Minden rendben zajlott a leírtak alapján. Köszönöm.


Szabó Ádám Imre:
2019-06-08

Precíz, pontos, professzionális tájékoztatás, 10/10!


Bencze Zsolt:
2019-05-20

Gyors, pontos volt a kiszolgálás. Azt kaptam, amit vártam. A matrac "próbája" folyamatban. A kivitelezés szép,


Pásztor Annamária:
2019-05-15

Megérkezett a várva várt nyeremény matracunk


Dr. Lehoczki Anna Barbara:
2019-05-15

Másodszor rendeltem matracot a webáruházból, továbbra sem csalódtam, exkluzív minőség, segítőkész csapat, remek termék és szolgáltatás.


Márki Mária:
2019-05-14

Nagyon örülök a szuper Boxspring ágyunknak és az ajándék párnáknak . Kellemes meglepetéskén ért, hogy két héttel előbb kész lett. Nyár folyamán még lesz egy rendelésem, remélem megtartják e szokásukat. ! Szívem szerint a legvastagabb ,40 cm -es matracot kértem volna, de arra sajnos lehetetlen elfogadható áron lepedőt találni. A 33 cm-es vastagságra is határeset... Javasolnám, a kiegészítők sorát vastag matracra való lepedővel bővíteni. A szállító srácok is percre pontosan jöttek, és nagyon korrektek voltak. Elégedett vagyok, másoknak is jó szívvel ajánlom az önök termékeit.: köszönettel Márki Mária ,Hévíz


Oszkó József:
2019-05-02

Minden rendben volt korrekt partner


Tímár Barbara:
2019-04-30

A matrac amit rendeltünk tökéletes!!! Mikor meg tettem a rendelést, felhívtak, hogy egyeztessünk mire is van szükségünk valóban. Előtte két matrac vásárláson voltunk túl, és kénytelenek voltunk vissza küldeni, mert hiába írta, hogy extra kemény, két-három éjszaka után, úgy keltünk, hogy leszakad a derekunk, hátunk fájt, meg a vállam :( Az úriember aki visszahívott megkérdezte mi az elképzelés, mind kettőnk súlya, és az eddigi matrac mi volt amit használtunk. Ezek után döntés született a tökéletes matracot megrendeltük. És valóban Tökéletes lett!!! Köszönjük a segítséget, a tanácsokat!!


Németh Péter:
2019-04-29

Gyors visszajelzés a megrendelt termékkel kapcsolatban. Kedves, udvarias ügyintézés.


TAKÁCS Gábor:
2019-04-19

Minden rendben volt


Vámos György:
2019-04-12

Minden irányban elégedett voltam az ágyam vásárlásával és kiszállításával. Köszönettel Vámos György


Keszler Terézia Hajnalka:
2019-03-22

Elégedett vagyok a minőséggel és az ügyintézés gyorsaságával


Vereczkei Csaba:
2019-03-15

Minden pompásan ment, a termék kiváló.


László Katalin:
2019-03-02

100% meg vagyok elégedve, mind a rendelés menetével mint a folyamatos tájékoztatással. Azt kaptam és akkor amikor jelezték. Fantasztikus a matrac, olyan amire vágytam. A szállító a szobámba is bevitte, nagyon kedvesek voltak. Maximálisan meg vagyok elégedve. Mindig innen fogok rendelni matracot és ajánlom másoknak is. A matrac nagyon kényelmes. Első osztályú minden a rendelés menetétől a kiszállításig. A webshop is könnyen kezelhető és minden értelemszerű. Nagyon szépen köszönöm, hálás vagyok a gyorsaság miatt is. László Kata voltam.


Kiss István:
2019-02-12

Már másodszor rendeltem a MatracOrszág /Ikrény/- től matracot. Először négy éve, és természetesen megvoltam elégedve akkor is, hiszen azért választottam most is őket. Tapasztalataim szerint az ügyintézés, a kommunikáció kifogástalan, a megrendelt áru a leírásoknak és a megbeszélteknek tökéletesen megfelel, kiváló minőségű. A szállítás a megadott időn belül pontos. Bátran ajánlom őket a leendő vevőknek. Kiss István Szolnok


Haris Gergely:
2019-02-03

Minden a legnagyobb rendben volt.


Zsuzsa Krasznay:
2019-02-02

A vásárlás kezdetétől az áru átadásáig csak jó véleménnyel, tapasztalattal rendelkezem. Maximális segítséget, tájékoztatást kaptam a megfelelő áru kiválasztásához. Pontos, korrekt tájékoztatás volt a szállítással kapcsolatban is, időben megtörtént az egyeztetés, a kérésemet figyelembe vették. A kiszállítás a megadott időben történt. Az összeszerelést végző szakemberek pontos munkát végeztek, kedvesek, udvariasnak voltak. A vásárolt termék az elvárásainknak teljesen mértékben megfelel, azt kaptuk, amit vártunk. Csak ajánlani tudom a boltot!


Koch Krisztina:
2019-02-01

Sokat hezitáltam, hogy milyen fedőmatracot vegyek. Nagyon hálás vagyok, hogy megbízható, korrekt segítséget kaptam, ez sokat segített nekem a választásban. Egy latex matracról van szó, amit egy hete használok, és nem bántam meg !!! Azóta kitudom pihenni magam, ki pihent az arcom,és tényleg nem fáj semmim ! Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a céget, nekem nagyon jó választás volt !!! Köszönöm MatracOrszág Kft ! Üdv. Koch Krisztina


Tihor Károly:
2019-01-26

Szuper bolt. Nagyon gyorsan elkészült a matrac.


Skoperda Józsefné :
2019-01-19

Köszönöm a profi ügyintézést, minden nagyon szuperül müködött


Tanos Adam:
2019-01-19

Köszönjük a matracot. A termék egyelőre kiváló. A vásárlás, a tájékoztatás, a kiszállítás gördülékenyen, korrektül zajlott.


Nagy Orsolya:
2019-01-12

Köszönöm a pontos és korrekt kommunikációt! Nagyon kényelmes volt, hogy napokkal előre tudtuk, mikor érkezik majd a matrac, majd az egy órás időtartamon belül meg is érkezett. Ajánlom másnak is!


Reha Boglárka :
2019-01-10

Nagyon elégedettek vagyunk a termékkel és az ügyintézéssel is. Az ünnepelt örömmel használja az ajándékát!!


Süle Mónika:
2019-01-09

Minden rendben volt. Azt kaptam amit rendeltem. Jó minősèg!!! Megbîzhatóak!!


Csík Teodóra:
2019-01-09

Készséges, kedves ügyintéző, minőségi termék, pontos szállítás. Nagyon elégedett vagyok, köszönöm!


Burján László:
2018-12-09

Tisztelt MatracOrszág. Meg szeretném kérdezni mikor vihetem vissza a Matracot :) . Mert valami "mágnest" benn felejtettetek ami úgy vonzza az embert hogy csak csuda! Nagyon nehéz kiszállni abból a kényelemből amit a matrac nyújt. Tökéleteset alkottak!!! Úgy helyeztük az ágyba ahogy azt ajánlották. A matrac egyszerre puha, kényelmes, de kemény is! Szuper!!! Természetesen az ágy amit szintén önöknél választottunk és vásároltunk nagyon kiemeli szobánk hangulatát , kényelmét! Szívből ajánlom mindenkinek! Köszönet érte......


Nyakacska Gábor:
2018-12-03

Nagyon köszönjük, teljes mértékben elégedettek vagyunk a vásárolt termékeinkkel. Ügyintézés/kommunikáció pontos és segitőkész, precíz megrendeléstől a kiszállításig. Weboldal felhasználóbarát és megbízható. Matrac kényelemből kiváló.


Matula Csaba:
2018-11-17

Nagyon elégedett vagyok, remek a minőség . A legkeményebb matracot rendeltem. Kicsit féltem is tőle , hogy milyen lesz, de pazar lett !!!


Gáti Péter:
2018-11-14

Gyors, rugalmas, informatív vásárlás volt! Ajánlom mindenkinek!


Perecsényi Attila:
2018-11-14

A vásárlás szervezett. Mindenről igazoló emailt kaptam, és még a szállitásban is rugalmas volt a cég. A matrac kényelmes, ilyet vártam. Ajánlom.


Laskai Tamás:
2018-11-08

Köszönjük szépen minden rendben volt..


Lábady Zsolt:
2018-11-05

Kedves Matracország! A szállítás, az üzleti korrektség, a megígért szolgáltatás betartása ismét kifogástalan volt.


Huszár Zsoltné:
2018-11-04

miden korrekt , pontos, a vásárolt ágytakaró gyönyörű.


Dankos Ferenc:
2018-11-03

Korrekt, segítőkész, mindenre kérdésre kiterjedő azonnali válasz! Köszönöm!


FÁTYOL ÁGNES:
2018-10-17

​AZ ÜGYFÉLSZOLGÁLAT SEGÍTŐKÉSZ ÉS UDVARIAS VOLT! MINDEN KORREKTÜL MENT. SŐT A FUTÁRSZOLGALAT ELŐTT IS LE A KALAPPAL!


Oszkó József:
2018-10-14

Megvagyok elégedve a kiszolgálással és a termékekkel, csak a szállítokkal volt egy kis véleménykülömbség .


Szabó Tibor:
2018-10-11

Minden rendben volt a vásárlásnál és a szállításnál. A termékről menet közben derül majd ki, hogy mennyire bírja a strapát!


Bánsági Péter:
2018-10-03

Tisztelt Cég! Mind a készséges telefonos felvilágosítás, mind a megígért dátumok és valós tartalom tekintetében csak megelégedettséggel adózhatok a szolgáltatást illetően. Köszönöm. És nem mellékesen a kiszállítás is pontos,. tiszta és gyors volt, kedves és szolgálatkész.


Katona Józsefné:
2018-10-01

A megrendelt matrac pontosan olyan amit szerettünk volna. Az ügyintézés nagyon korrekt, mindig értesítettek a megrendelés állapotáról. Sőt előbb is teljesítették mint ahogy legelőször ígérték. Rózsi Zalaegerszeg


Bazsányi Béla:
2018-10-01

Kiváló minőség, nagyon korrekt ügyintézés!


Balogh Lajos:
2018-09-30

Mint utólag kiderült feleslegesen vásároltam fedőmatracot és mivel egyéni méretben rendeltem, így nem tudtam elállni a vásárlástól. Ettől függetlenül nagyon bevált a matracuk, úgyhogy a régit lecseréltük rá.


István Ács:
2018-09-27

A termék kiválasztása a weboldal leírása alapján történt. További kérdésekre pontos, kielégítő választ kaptam, így biztosítva a megfelelő matrac vásárlását. Megrendelés után gyors visszaigazolást kaptam, az ebben leírtaknak megfelelően pontosan és probléma mentesen tudtam átvenni a megrendelt terméket. A termékkel maximálisan elégedettek vagyunk. Kedves, udvarias kiszolgálás, ⭐⭐⭐⭐⭐!


Király Ildikó:
2018-09-24

A matrac pontosan az amit rendeltem, ruggalmas, kedves ügyintézés. A szállítok nagyon kedvesek voltak és segitőkészek, időben érkezte.


Málinger Mónika:
2018-09-14

A vásárlás során nagyon korrekt ügyintézéssel találkoztam. Folyamatosan tájékoztattak a rendelés státuszáról, ezzel is éreztetve, hogy nem felejtettek el, készül a megrendelt termék. A szállítás is pontosan a leírtaknak megfelelően zajlott, a szállító kollégák is udvariasak és körültekintőek voltak. A pakolásnál és az ágy összeszerelésénél is kiemelten figyeltek a lakás épségére és tisztaságára. Maga a termék gyönyörű, hibátlan és mindenek felett nagyon kényelmes. Külön kellemes meglepetés volt, hogy a két külön ágy egy tépőzár segítségével franciaággyá alakítható. Remek ötlet. Még egyszer nagyon szépen köszönjük a szép bútort és a kedves és figyelmes kiszolgálást. Üdvözlettel Málinger Mónika


Teknyős Róbert:
2018-09-12

Minden rendben zajlott. A futárszolgálathoz viszont alkalmazkodni kell. Nem tudtam befolyásolni a kiszállítás időpontját.


Szabó Judit:
2018-09-06

Rugalmasan, gyorsan kaptuk meg a tökéletes minőségű párnáinkat. Köszönjük! :)


Nédóné Nagy Ildikó:
2018-09-05

A terméket még most bontottam ki, szép. A próba még hátra van. Minden pontosan a megbeszéltek szerint történt. Tartották a kapcsolatot, javaslatokat tettek a vásárolt termékkel kapcsolatban. Pontos időben szállították az árut.


Viszló Melinda:
2018-08-30

5* Lányomnak lett véve,nagyon meg van vele elégedve Segítőkész kiszolgálás,gyors ügyintézés ! Csak ajánlani tudom! Köszönöm


Molnár István:
2018-08-30

Jó minőségű bükk ágykeret. Precíz kivitelezés. A családban ez a 2. darab ebből a típusból, ez sok mindent elmond a termékről. Az ügyintés során nem volt semmilyen problémám. Udvarias , gyors, pontos kiszolgálást kaptam. Köszönöm. Molnár


Brauner Margit:
2018-08-27

Elégedett vagyok. A matrac jó minőségű, a kért egyedi méretben legyártott, amire nem kellett felárat fizetni. Udvarias és segítőkész munkatársak. Üdvözlettel: Brauner Margit


vér krisztina:
2018-08-15

Személyesen nem találkoztam MatracOrszág lakóival de üdvözlök mindenkit, köszönjük a gyors munkájukat a rendkívül kényelmes matracokat, amiket folyamatos tájékoztatás után a megígért időpontban meg is kaptunk. Lili Anna és Anyukája Csak ajánlani tudom mindenkinek! *****


Körösi Suzanne:
2018-08-09

Nagyon meg vagyok elégedve a matracok minőségével, a készséges felvilágosítással, a méretre készült matracok legyártásának gyorsaságával és külföldre történő szállítással. Remélem, a matracok sok évig meg fogják őrizni minőségüket.


Dr.Király Margit:
2018-07-23

Köszönöm a gyors és pontos szállítást, a matrac tökéletesen egyezik a megrendelt mérettel. Szívélyes üdvözlettel, Dr. Király Margit


Gyarmati István:
2018-07-22

Nagyon köszönjük a gyorsaságot. A megrendelt áru pontosan és jó minőségben megérkezett. Külön köszönjük a kedvességüket is. Ajánlom mindenkinek!


Baran Ferencné:
2018-07-17

Ergo motoros ágyrácsot vásároltam Önöktől beteg családtagom részére. A termék beváltotta a hozzá fűzött reményeket, meg vagyunk vele elégedve. A MatracOrszág Kft munkatársai - akikkel kapcsolatba kerültem - kivétel nélkül nagyon segítőkészek voltak, készségesen, barátságosan segítettek a vásárlásban. Köszönöm a segítségüket.


Tamás Tiborné:
2018-07-04

Szépen kivitelezett munka. Jó minőség. Megbízható cég. Ajánlom mindenkinek !


Ágics Melinda:
2018-07-03

Nagyon elégedettek vagyunk! Amikor először telefonáltam érdeklődni, a telefon másik végén olyan felvilágosítást és tájékoztatást kaptam, amilyet még soha sehol. Mindenkinek szívből ajánlom!


Donászy Ágnes:
2018-07-02

Gyors ügyintézés, folyamatos tájékoztatás, egyedi igény rugalmas kezelése volt jellemző. Az egyedi méretre készült matrac minősége megfelel a honlapon írt tulajdonságoknak.


Hollandi-Prohászka Márta:
2018-06-26

Köszönjük a matracokat és a kiemelkedően jó tájékoztatást, ügyintézést, kommunikációt. Amúgy szépek, köszi, a magasságuk szuper. Remélem szeretni fogjuk.


Radnai-Molnár Anikó:
2018-06-14

Már több matracot is rendeltem a cégtől, minddel nagyon elégedett vagyok.


Kovács Tamás:
2018-06-08

Nem először vásároltunk már a MatracOrszág webáruháznál. Minden vásárlás alkalmával csak pozítiv tapasztalatokban volt részünk! A megrendelésnél is nagyon segítőkész volt az ügyintéző,majd a későbbiekben is mind a telefonos,mind az email-es kapcsolattartásnál. A szállítás is az előirányzottnál hamarabb idő alatt megtörtént, kislányunk legnagyobb örömére!!! Egyedül a futárszolgálat késő esti (20.30) szállításával nem voltunk megelégedve, ez történhetett volna korábbi időpontban ( a gyerek altatása miatt!!) A megvásárolt matrac kiváló, nagyon szeret rajta aludni a kislányunk!!!! Mindenkinek ajánlani tudjuk az Önök által forgalmazott matracokat! Az egészséges és pihentető alváshoz elengedhetetlen egy igazán jó matrac! Ezt mi Önöknél az egész család számára megtaláltuk!!! Köszönjük!


dr. Spanyiel Ágnes:
2018-06-01

Ha nem írom le, hogy korrekt, gyors szolgáltatásban volt részem, és van egy hibátlan, gyönyörű, masszív ágyam, akkor én lennék inkorrekt! Lehet példát venni a cégről! Köszönöm: dr Spanyiel Ágnes


Mirkó Ferencné:
2018-05-19

Az árú kiváló. meg vagyok elégedve.


Juhász Rita:
2018-05-18

Gyors, pontos szálítás az előzetes ígéretnek megfelelően, alapos csomagolás és minőségi termék. Köszönöm!


BARÁTH FERENC:
2018-05-11

Szakszerű tanácsadás a választáshoz, gyors elkészítés, pontos házhoz szállítás.


Szilágyi Attila:
2018-04-16

Hibátlan teljesítés, megfelelő kommunikációval támogatva. Köszönöm .


Kisignácz Barbara:
2018-03-30

Mindennel maximálisan meg vagyunk elégedve, az ágy tökéletes, aggódtunk a szín miatt, még szebb, mint ahogyan vártuk !


Németh Gabriella:
2018-03-17

Felkészült telefonos ügyfélszolgálat! Kiváló minőségű termékek! Bankkártyás fizetést hiányolom, de azt az információt kaptam, hogy bevezetés alatt! Ez is pozitív!


Bárdiné Ádám Erzsébet :
2018-03-01

Kicsit körülményes volt a kiszállítás , a termék minősége jó.


Jószai Teodóra:
2018-03-01

Minden a megbeszéltek szerint zajlott. Köszönöm.


Szabó András:
2018-02-24

Csak jót tudok mondani. A kiválasztásnál jó tanácsokat kaptunk, a megrendelés során minden mozzanatról pontos információt kaptunk. A termék ekkor lett készen és akkor szállították amikorra ígérték, a kiszállításkor figyelembe vették az időpontra vonatkozó kérésünket. Őszintén szólva meglepett az ügyintézés nagyon vevőbarát módja, köszönjük. Ja, és a matrac szuper.


Náhóczki Attila:
2018-02-20

Nagyon elégedettek vagyunk a matraccal, az Ügyintézéssel, a vásárlással kapcsolatos rugalmassággal. Csak ajánlani tudom. Köszönjük.


Urbán Mónika:
2018-02-02

A megrendelt matrac nagyszerű! Amióta ezen alszom, kényelmes és pihentető az alvás, reggel sokkal jobban ébredek,,, A matracvédőt külön köszönöm!!!


Kovács Ágota:
2018-02-01

Megbízható bolt! Pontos teljesítés. Jó mínőség! Köszönöm.


Laman Szabolcs:
2018-01-27

köszönjük.Meg vagyunk elégedve a termék minőségével,szállításával.


Aranyi Ágnes:
2018-01-21

Megrendelésnél minden tökéletes volt a megrendelt termék minősége ár- érték arányba kiváló. A kiszállítással kapcsolatba csak annyi, hogy ne a szállítási nap előtt este legyen felhíva a megrendelő mert nem biztos , hogy a munkája miatt meg tudja oldani az árú átvételét a következő nap. Tisztelettel : Aranyi Ágnes


Takács Adrienn:
2018-01-19

Gyermekeinknek vettünk Memory Fitt kókuszmatracot. Kicsit féltem, hogy keménynek fogják találni a korábbi szivacs matracuk után. Már az első éjszakától kezdve imádják! Ha most cserélnénk a magunkét, mi is ezt választanánk. A hozzá vásárolt matracvédő minőségét is kiválónak találom. Az ügyintézés és kiszolgálás színvonala szintén maximális pontot ér. Köszönjük!


dr. Ónodi Adrienn:
2018-01-17

Mindent nagyon gyorsan intéztek, rögtön kaptam választ, és a fiam nagyon örült az új csodás és kényelmes matracának. Teljesen elégedett vagyok a rendelt termékkel.


Andrássy Gergely:
2018-01-17

Gyors, megbízható ügyintézés, többször vásároltam itt, semmi gond nem volt. A megrendelés után kb 2 hétre érkezik a matrac a gyártás/beszerzés miatt, de mindig előre jelzik, mikorra várható.


Molnár Mária:
2018-01-13

Minden úgy alakult, ahogy számítottam rá, és a matrac is jónak tűnik .


Tóth Gedeonné:
2018-01-09

Precíz és korrekt ügyintézés. Minden a megbeszéltek szerint történt.


Dr. Erdősi László Gábor:
2018-01-09

Minden megfelelő volt. Az összeszerelésnél egyedül az imbuszkulcs volt probléma, mert rossz anyaga miatt (túl puha) hamar megette a csavar, így nem lehetett használni. Egyébként a termék az elvárásaimnak tökéletesen megfelelt. Szerencsére volt nekem hasonló méretű inbuszkulcsom otthon. Boldog új évet és köszönöm.


Takács Adrienn:
2017-12-27

Amit kaptunk: alapos tájékoztatást a döntésünk meghozatalához és segítséget a legkedvezőbb vásárlási lehetőségről. A szállítás rugalmasan, teljesen az igényeink szerint történt, a termékek nagyszerűek. Immár harmadszor vásárolunk, nyugodt szívvel merjük ajánlani!


Bálint István:
2017-12-21

Minden rendben ment! Köszönöm!


Pécsi Anikó:
2017-12-21

Kedves, gyors, rugalmas ügyintézés, már másodjára rendelek, csak ajánlani tudom!


BÁCSI TAMÁS:
2017-12-16

Teljes mértékben elégedett vagyok a megrendelt termékkel. Különösen köszönöm a rugalmas ügyintézést. Bácsi Tamás


Szabóné Szöllősi Erika:
2017-12-14

Köszönöm, elégedett vagyok.


Fekete Tamás:
2017-12-12

A termékkel és a kiszolgálással nagyon elégedettek vagyunk.


Kóczán Attila:
2017-12-11

A rendeléssel minden rendben ment. Hétvégén adtam le a megrendelést, de mellékattintottam és módosítanom kellett. Perceken belül felhívott az eladói oldal és korrigálta a hibámat. A szállítás az előre ígért napon történt. Köszönöm a pozitív hozzáállást.


Nikolausz-Szita Ágnes:
2017-12-09

Minden szuper volt. A kommunikáció, a szállítás. Köszönöm.


Kazancsov Éva:
2017-12-09

Csak pozitívat tudok mondani. Rugalmasak,gyorsak,segítőkészek. Egy héten belül megkaptam a 2db nem standard méretű MEMORY comfort habos matracomat. Köszönöm


Boross Rita:
2017-12-08

Szuper gyors tájékoztatás, kedves kiszolgálás. Köszönjük.


Bujdosó Hajnalka:
2017-12-08

A MatracOrszág Webáruház munkatársai közvetlenek, kedvesek és figyelmesek. Mindenről időben értesítettek, és személyesen is elérhetőek voltak. Becsületes cég. Jó tapasztalat.


Tirhold Kármen:
2017-12-08

Kedves Matracország, köszönöm a gyors, precíz, segítőkész vásárlást!


Haris Éva:
2017-12-08

Hálás köszönet a MatracOrszág Kft minden tagjának, hogy édesanyám időben megkapta a matracát és ágyát, ez sokat segít a gyógyulásában. A figyelmes intézkedés a gyorsaság, az odafigyelés nagyon jól esett. Maradunk törzsvevők! Boldog karácsonyt!


Gudor István:
2017-12-02

A vásárlással teljesen elégedett vagyok. A termék is tökéletesen az amit kinéztem a webáruházból.


Mészáros B. Zoltán:
2017-12-02

A matrac tökéletes, mindennel elégedett vagyok.


Hindulák Diána:
2017-11-28

Nagyon jók a matracok, és az ágyak minőségével is elégedett vagyok. Nagyon jó választás volt, köszönöm.


Kovács Mária:
2017-11-19

köszönöm meg vagyok elégedve, az áru tökéletes


Dr. Belák Máté:
2017-11-16

A megrendelés és az ügyintézés is gördülékenyen működött, a munkatársak segítőkészek voltak.


Csorba Attila:
2017-11-15

Nem igazán értem, hogy az utalásokat hogyan azonosítják a rendelésekkel, így, amíg nem igazolták vissza, addig kicsit aggódtam. Viszont hamar jött a visszaigazolás, így összességében elégedett vagyok.


Szerencsés Csilla:
2017-11-09

A termék az előzetes elvárásoknak megfelelő.


Vécseiné Hermann Noémi:
2017-11-07

A megrendelt termékkel összeszerelt állapotában elégedettek vagyunk, a szállítás időben történt, a kommunikáció teljesen kielégítő volt.


Oroszné Lengyel Katalin:
2017-10-26

A matraccal és az ügyintézéssel egyaránt teljes mértékben elégedett vagyok.


Tasnádi László:
2017-10-24

Gyors, pontos, megbízható cég!


Bálint Zoltán:
2017-10-12

Minden rendben volt. A termékről, kiszállításról, fizetésről megfelelő tájékoztatást kaptam.


Balog Máté:
2017-10-05

⭐⭐⭐⭐⭐ segítőkészség, precizitás, gyorsaság...minden hibátlan


Andrea Csanádi:
2017-10-05

Tőkéletes minőségű matrac jó ár-érték aránya.


Ferenczi Harriett:
2017-10-05

Tisztelt MatracOrszag - én nagyon szépen köszönöm, hogy olyan ,megbízható, hozzáértő, nem rábeszélő partnert találtam az Ön cégében. Hogy tovább már javasoltam a kft-t, az sok minden mond. Egy éjszaka már aludtam az új matracon, és nagyon jól esett. Az is tudok, hogy hívhatom Önöket, ha kérdésem van. Mivel eddig is nagy türelemmel válaszoltak nekem. Az Önök kínálata minden olyan helyen kellene lenni, ahol vannak emberek ortopéd gonddal. - Mivel a legjobb terméknek is kell a reklám. Elnézést a helyesírás miatt, de a szép magyar nyelv nem az anyanyelvem. Üdvözletem Harriett Ferenczi


Dávid Péter:
2017-09-26

Korrekt árak, kényelmes matrac. Segítőkész, pontos kiszolgálás.


Varga Judit:
2017-09-24

Kedves segítőkész kiszolgálás,korrekt ügyintézés!


Jacsó Andrásné:
2017-09-20

Minden tökéletes volt !


Horváth Anita:
2017-09-14

Két boxspring ágyat rendeltünk, amit a tegnapi napon kiszállítottak! Nagyon meg vagyunk elégedve velük, igényes, szépen összeszerelt darabok! A szállítás nagyon rugalmas volt, többször telefonon értesítettek minket! Köszönjük! :)


Hasznosi Gyuláné:
2017-09-13

A vásárolt gyapjú takaró kellemes meleg , jó használni.


Herman Gábor:
2017-09-08

Minden rendben ment, a rendeléstől a kiszállításig. A matrac tökéletes, kényelmes, pont ilyenre vágytunk. Köszönjük.


Nyéki József:
2017-09-08

Minden matracot vásárolni szándékozó személynek tudom ajánlani a MatracOrszág Kft-t, ha korrekt kiszolgálást szeretne!


Jakab Eszter:
2017-09-06

A matrac tökéletes! Pont ilyet szerettem volna a kislányomnak! A megbeszélt napon ki is szállítottak! Nagyon elégedett vagyok :) örülök hogy magukat választottam! Ajánlom mindenkinek !


Molnár Erika:
2017-09-03

Az ügyintézés kifogástalan. Ajánlom mindenkinek !


Tasnádi Zoltán:
2017-09-02

Az úgy volt jó ahogy történt. Minden tökéletes volt.


Horgas Géza:
2017-09-01

A matrac bevált, jó. Az értékesítés kiszállítás, a tájékoztatás jó volt. Minden rendben ! Ajánlom másoknak is !


Pappné Koncz Viktória:
2017-09-01

Minden rendben volt azt kaptuk amit kinéztük.Köszönjük.


Szántói Imre:
2017-09-01

A termékkel elégedett vagyok! Az ügyintézéssel is elégedett vagyok .... méret változtatást kértem telefonon, amit meg is tettek.


Kiss Réka:
2017-09-01

A matracok kényelmesek, a gyerekeink nagyon szeretik. Már 3 matracot vettünk Önöktől, mindegyik bevált. Sokkallom viszont a szállítási díjakat, ismerve a futár díjszabását, és más webshopok szállítási díjtábláját irreálisan magasnak tartom.


Ivány Endre:
2017-09-01

Visszatérő vásárlóként csak jót mondhatok. Ajánlom mindenkinek .


Hegyi-Kovács Katalin:
2017-09-01

Nagyon korrekt tanácsadást kaptam, gyors és megbízhatók, szuper jó matraccal!


Makarész István:
2017-09-01

Minden rendbe volt, és a megbeszéltek szerint történt. A matrac szuper! Nagyon köszönöm, és ajánlani fogom mindenkinek.


Szücs Hajnalka :
2017-09-01

Köszönöm a gyors választ az online megrendelésre! Pontos, korrekt tájékoztatást kaptam, a termék a megbeszélt időpontban rendben megérkezett és kifogástalan minőségű. Biztos, hogy ajánlom másnak is Önöket! Üdvözlettel: Szücs Hajnalka


Ibrányi-Verebes Andrea:
2017-08-24

Nagyon pozitív a véleményem, gyorsan, korrektül tájékoztattak, gyorsan ment a gyártás, szállítás. A matracokat vendégágyba vásároltuk, még nem használtuk. Lehet, hogy a huzat végett, de picit nehezen fért be a 90x190-es helyre. Köszönettel, Ibrányi-Verebes Andrea


Galamb-Kassa Gabriella:
2017-08-24

A matraccal és az ügyintézéssel is teljesen elégedett vagyok.


Izsó Tamás:
2017-08-20

Simán, olajozottan zajlott minden. Folyamatos tájékoztatást kaptam a rendelés állapotáról. A termék kiváló minőségű, intenzív használata a hűvösebb időre halasztva :)


Márton Józsefné:
2017-08-18

Mindennel maximálisan meg vagyok elégedve! Az ügyintéző segítőkész hozzáàllása, és szaktudása nagyban hozzásegített, hogy számomra a legjobb matracot válasszam. Tisztelettel:Márton Józsefné.


Henczy Judit:
2017-08-16

Minden a legnagyobb rendben volt/van! Köszönöm szépen!!


Sándor László:
2017-08-11

Nagyon kedves vásárlói kiszolgálás és telefonos segítség a megfelelő matrac választásához. Tudom ajánlani mindenképpen.


Király Gábor :
2017-07-29

Igazán pontos és megbízható szállításban volt részem. Hosszas és türelmes szakmai tanácsadásra is futotta, a cég kuláns volt és percre megbízható! Köszönettel Dr Király Gábor Budapest


Riczler Tamás:
2017-07-12

Nagyon szépen köszönöm a gyors és pontos munkájukat! Gyönyörű a matrac és a matracvédő is. Látszik rajta, hogy minőségi munka.


Várnay Ferenc:
2017-07-12

Udvarias, gyors, pontos ügyintézés. Ajánlom másoknak is. Várnay Ferenc


Dr. Kósa Levente:
2017-07-07

Minden a legnagyobb rendben, gyorsan és állandó tájékoztatás mellett történt, a legnagyobb megelégedésünkre. Dr. Kósa Levente


Fördős Kornél:
2017-07-07

Minden rendben volt. Kiváló minőségű termék ! Gyors precíz kommunikáció! Csak ajánlani tudom !


Varga Mónika:
2017-07-06

Maximálisan meg vagyok elégedve mind a termékkel, mind az ügyintézéssel. Gyors és teljes körű tájékoztatást kaptam a rendelésem minden mozzanatáról. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Köszönöm


Molnár Csaba:
2017-07-05

Nagyon gyorsan elkészült az egyedi méretű matracom és a kényelem pedig magáért beszél.


Szécsényi Klára:
2017-06-15

Köszönöm, a kislányom imádja,nagyon jó minőség !


Tóth József:
2017-06-15

Rendkívül gyorsan és egyszerűen lezajlott a vásárlás és a kiszállítás! A minőség kifogástalan! Köszönöm Talán a jövőben, ha erre lehetőség lenne, egy direkt bankkártyás fizetési lehetőség kiépítése! Nagyban megkönnyítené a megrendelést! Tisztelettel, Tóth József


Pintér Lajos:
2017-06-15

Köszönöm szépen a gyors ügyintézést, minden a legnagyobb rendeben volt, csak pozitívat tudok írni. Hétvégén, azaz szombaton rendeltem meg a terméket, még aznap visszahívtak telefonon és egyeztettünk, majd megkaptam a különféle tájékoztató anyagokat és végül a számlát. Hétfőn reggel elutaltam a számla ellenértékét és kedden már meg is érkeztek a matracok.


Wágner Zoltán:
2017-06-01

Nagyon meg vagyok elégedve az ügyintézéssel, a részletes segítséggel, a gyorsasággal. Köszönöm!


Angler Éva:
2017-06-01

Tisztelt MatracOrszág Kft! Kedves munkatársai! Köszönöm a pontos, precíz kiszolgálást. Üdvözlettel: Angler Éva


Karaf Pál:
2017-05-30

Az értékesítés nagyon korrekt volt,csak ajánlani tudnám másoknak is Tisztelettel. Karaf Pál


Ocskó Gabriella:
2017-05-25

A reklamációkezeléssel, a rugalmassággal és a reakcióidővel 100%-ig elégedett vagyok.


Kohlné Móker Erika:
2017-05-25

A matraccal teljesen elégedettek vagyunk, minden elvárásunknak megfelel. Üdv: Kohlné Móker Erika


Kálmán Zoltán:
2017-05-22

A vásárlás nagyon gördülékenyen ment, kommunikációból példás. Az egyedi méretű terméket 7 munkanap alatt leszállították. A minősége kiváló, a kislányom jót alszik a matracon. Köszönjük!


Paor David:
2017-05-19

Hibátlan minőségben érkezett a két matrac, 1 napos karrierjük alatt jól teljesítettek :) Az utalás egyszerű, rugalmas. A kiszállítással szintén nem volt probléma: időben szóltak, időben szállítottak, a sofőrrel könnyen lehetett egyeztetni. Csak ajánlani tudom! David


Andrássy Gergely:
2017-05-18

Gyors reakció a rendelésre, és az ígért időpontra meg is érkezett a matrac. Visszatérő vásárlóként 5 matrac használata után is elégedett vagyok a minőséggel és a vásárlás menetével.


NYISZTOR LÁSZLÓNÉ:
2017-05-12

Nagyon meg voltam elégedve azzal a vevői gondoskodással, amit irányomban tanusítottak. Remélem a matrac minősége legalább olyan minőségű lesz, mit amilyen minőségi kiszolgálásban volt részem. Köszönettel: Nyisztor Lászlóné


Vörös Milán:
2017-05-11

Minden rendben ment pontos készítés, határidő tartása kiszállítás gyors még vidékre is, kiszállítók szegítőkészek csak az ajtót kellett nyitni! Matrac két nap után megváltás! Köszönjük


Monika Truaisch:
2017-05-05

Minden rendben volt! Toller Service, freundliche Bedienung,, gute Matratze, sehr empfehlenswertes Geschäft!


Molnár Alexandra:
2017-05-03

A Szolgalto es Gyarto ceg tokeletes szimbiozisban mukodott egyutt (Velunk/Vevovel) a tobb megrendeles soran is az elso es utolso szakaszaban is. Csillagos otos az ertekelesem. Kifogastalan. Csak ajanlani tudom!


Gróf-Mamuzsich Réka:
2017-04-27

Nagyon örülök, hogy az Önök cégét választottam, a matrac minősége ugyanolyan kiváló, mint cégük kommunikációja, külön köszönöm, hogy személyesen is azonnal felvették velem a kapcsolatot, a szállítás a megbeszélt határidőben történt, nagyon örülök, hogy magyarországon készült a termék


Kiss Réka:
2017-04-27

Többszörösen visszatérők vagyunk, elégedettek vagyunk a termékekkel.


Hasznosi Kolos:
2017-04-19

Nagyon elégedettek vagyunk a termékkel és az ügyintézéssel is!


Csaba Pulczer:
2017-04-18

Mindennel meg vagyunk elégedve. Nincs negatívum. Jó a matrac, olyan amilyennek gondoltuk a leírás alapján. Köszönjük!


Dr. Molnár Tibor:
2017-04-12

Öröm volt a MatracOrszág webáruházból rendelni. A megrendelt gyapjú altakaró kiváló minőségű, a kiszállítás gyors, pontos, a teljes eljárás példaértékű. Hasonló megrendelésem is csak cégnél fog történni! Üdvözlettel: Dr. Molnár Tibor


Kollár Mariann:
2017-04-08

Kiváló termék,mi egyedi méretű matracot vásároltunk kifogástalan nagyon szép termék és a mérete is tökéletes. Kért időben megkaptuk.A vevőszolgálat segítökész ,mindig elérhető.


Harmati Gábor:
2017-04-06

Korrekt segítő kész áruház .Én már kétszer is rendeltem tőluk, udvarias, gyors kiszolgálás.


Devecz Ildikó:
2017-04-06

Meg vagyunk elégedve a matraccal. Az ügyintézésnél is minden rendben volt.


dr. Dobra Zita:
2017-04-06

A termék minősége kifogástalan. A kiszolgálás profi volt, gyors és korrekt. Csak ajánlani tudom.


Zémann Éva:
2017-04-06

Egyedi méretű matracra volt szükségünk és itt találtuk meg. A kislányom használja, nagyon szereti. Kényelmes.


Varga Erika:
2017-04-06

Maximálisan elégedett vagyok a termékkel!!!


Reznyákné Viniczai Rita:
2017-04-06

*****


Biszku Dévai Judit:
2017-03-30

2 matracot rendeltem, másnap módosítanom kellett a méreteket. Kedvesek és segítőkészek voltak, e-mailben folyamatosan tájékoztattak a rendelésemről. A vártnál hamarabb kaptam meg a gondosan, duplán csomagolt matracokat, amik szuperek, kényelmesek és még szépek is! Teljes mértékben elégedett vagyok! Köszönjük! :)


Joó Melinda:
2017-03-29

Köszönjük a megadott időpontban,sérülésmentesen megkaptuk.Nagyon kenyelmes.


Vörös Attila:
2017-03-29

Minden tekintetben, korrekt módon (termék, szállítás) azt kaptam, ami a weblapon található tájékoztatókban szerepel. Teljes mértékben elégedett vagyok.


Szabó Edit:
2017-03-27

Az Önök munkájával maximálisan jó tapasztalatom van.segítőkészek, kedvesek és rögtön reagálnak megkeresésre. Üdvözlettel: Szabó Edit


Gubáné Laczik Éva:
2017-03-25

Minden renben és gyorsan zajlott, a termékkel is elégedettek vagyunk.


Urbán Eszter:
2017-03-25

A termékeket drágának találtam, de minőséginek. Kiszállításuk gyors, pontos, segítőkész. A munka lehet 1 gyors 2 precíz pontos 3 olcsó ebből ön kettőt választhat. Ez igaz a Matracországra. Legközelebb is tőlük vásárolok.. csak még gyűjtögetek picit.


Pusztay Valéria:
2017-03-25

Korrekt, megbízható partner. Mindenkinek szívből ajánlom.


Pintér Balázs:
2017-03-25

Kiváló értékesítés, remek termék. Gyors, pontos ügymenet.


Szabó Attila:
2017-03-24

Minden rendben volt, köszönjük. Jó tanácsadás, megfelelő szállítás, klasszul alszunk. Mit is mondhatnék még?


Haris Éva:
2017-03-24

Nagyon korrekt volt az ügyintéző és a szállítás, egyetlen problémám az volt, hogy a honlapon nem szerepelt, hogy csak egy db akciós 90 cm-es matrac van, így felemás matracot kaptam.


Takácsné Oltványi Enikő:
2017-03-24

Teljesen meg vagyok elégedve a vásárolt termék minőségével. Az ügyintézésről is csupa jót tudok írni, nagyon készségesek, kedvesek voltak. A szállítás is a megbeszélt időben, pontosan történt.


Pósa Patrícia:
2017-03-24

Maximálisan elégedettek voltunk a termékkel, az ügyintézéssel, illetve a szállítással is. Mindenki nagyon barátságos és kedves volt. A termék, amelyet választottunk pedig tökéletes. További sok sikert kívánok, természetesen ajánlom Önöket barátaimnak és ismerőseimnek is. Üdvözlettel: Pósa Patrícia


Kola Károly:
2017-03-24

Voltak problémák,de végül minden megoldodott!


Rudi Andrea:
2017-03-24

Nagyon meg vagyok elégedve! köszönöm szépen az ágyat! Finom kidolgozás, igazi minőségi anyagok! Csak ajánlani tudom!


Berényi József:
2017-03-24

Köszönjük, a matrac bevált. Tökéletesen megfelel.


Jancsóné Gordos Magdolna:
2017-03-24

Köszönöm szépen a derékaljat, nagyon meg vagyunk vele elégedve.


Valkai Lajos:
2017-03-24

Minden az előzetes megállapodás szerint történt.(termék, határidők, szállítás, ár)A megérkezés óta megelégedéssel használjuk az új matracunkat. Mindenkinek csak ajánlani tudom,vásároljon önöktől.