MatracOrszág KFT személyes adatok használásával kapcsolatos tájékoztató

1.) 
A MatracOrszág KFT által működtetett MatracOrszág webáruházban kizárólag csak az internetes vásárláshoz szükséges adatokat kérjük el megrendelőinktől. Privát vásárlóinktól számlázási, szállítási adatot telefonszámot, email címet kérünk. Amennyiben kontaktszemélyre is szükség van, ebben az esetben a kontaktszemély nevét, telefonszámát, email címét, esetlegesen szállítási címét kérjük el. Céges vásárlóinktól szintén számlázási, szállítási adatot, telefonszámot, email címet és adószámot kérünk. Itt is fent állhat kontaktszemély bevonása a vásárlásban, így ebben az esetben is elkérjük a kontakt személy nevét, telefonszámát, email címét, szükség esetén szállítási címet.

2) 
A MatracOrszág KFT teljes felelősséggel kijelenti, hogy a MatracOrszág webáruházban tárolt személyes adatokat (név, számlázási cím, szállítási cím, telefonszám, email cím, esetlegesen adószám) kontakt személy adatai (név, telefonszám, email cím, esetlegesen szállítási cím) kizárólag a számlázási és szállítási tevékenységhez használja.

3) 
A MatracOrszág KFT teljes felelősséggel kijelenti, hogy a MatracOrszág webáruházban tárolt megrendelői személyes adatokat a vásárlók kizárólag saját akaratukból adják meg, külső kényszerítő körülmények nélkül, és kizárólag vásárlás céljára. Ezúton a MatracOrszág KFT kijelenti, hogy az általuk tárolt adatokat sem magánszemélyektől, sem adatbázisból nem szerzi be és ilyen jellegű  személyes adatokat nem is tárol.

4.) 
A MatracOrszág webáruházban történő vásárláshoz regisztráció nem kötelező, de megtehető. Regisztráció nélkül is bárki vásárolhat, amennyiben a vásárlási adatlapon kért minimális vásárlói adatokat kitölti és az AFSZ –t elfogadja.

5.) 
A MatracOrszág KFT teljes felelősséggel kijelenti, hogy az általuk elkért vásárlói adatokat harmadik személynek nem adja tovább, kivételt képeznek a MatracOrszág KFT-vel szerződésben lévő szállító, illetve futárcégek, melyeket a rendelés visszaigazolásánál meg is nevezünk. Kivételt képez még az általunk megbízott hivatalos könyvelő személye. A szállítócégektől illetve a MatracOrszág KFT hivatalosan megbízott könyvelőjétől esetlegesen kiszivárogtatott személy adatokért a MatracOrszág KFT felelősséget nem vállal.

6.) 
A MatracOrszág KFT teljes felelősséggel kijelenti, hogy a MatracOrszág webáruházban tárolt megrendelői személyes adatokat az adott személy engedélye nélkül nem használja semmilyen reklámanyag küldésére, kivételt képez a vásárlás teljesítését követően egyszeri alkalommal emailban elküldött vásárlói elégedettséggel kapcsolatos közvélemény kutatás, melynek célja a negatív illetve pozitív információk begyűjtése, ami csak kizárólag a MatracOrszág KFT későbbi minőségi munkáját segítené elő. Természetesen erre az emailra nem kötelező válaszolni, de válasz esetén itt kérjük a nyilvános közzétételhez való hozzájárulást is. Az adatokat a MatracOrszág KFT sem margeting sem egyéb célra nem használja. Amennyiben a vásárló mégis igényt tartana különféle reklámanyagok és hirdetések, akciók tudattatására, ezt az igényt a vásárlás menetében külön kérheti.

7.) 
A MatracOrszág KFT teljes felelősséggel kijelenti, hogy a MatracOrszág webáruházban tárolt megrendelői személyes adatokat a megrendelő külön írásos kérésre bármikor módosítja vagy véglegesen törli, de a végleges törlés esetén a későbbi számlákkal, garanciális ügyintézéssel kapcsolatos mindennemű írásos dokumentáció visszakeresésére nem lesz lehetséges, ebből kifolyólag a MatracOrszág KFT nem javasolja az adatok végleges törlését.

8.) 
A MatracOrszág KFT teljes felelősséggel kijelenti, hogy a MatracOrszág webáruházban tárolt megrendelői személyes adatokat teljes körű biztonsággal kezeli, harmadik személy nem fér az adatokhoz, ennek biztonságát a Webáruház Informatikai fejlesztője garantálja, mivel minden jellegű személyes adat, a MatracOrszág webáruház belső információs zártrendszerű oldalán van elhelyezve.

9.) 
A MatracOrszág KFT teljes felelősséggel kijelenti, hogy a MatracOrszág webáruház oldalán mindenki számára láthatóan és olvashatóan névre szóló vásárlói elégettséget és céges referenciákat tesz közé, de ezt kizárólag csakis az adott személy vagy cég beleegyezésével. Ezenkívül  időnként a MatracOrszág webáruház facebook, instagram, twitte, pinterest, google oldalán is szintén közzé teszi a vásárlói elégedettség és céges referencia információkat, de természetesen ezt is az adott személy, illetve cég beleegyezésével teszi.

10.) 
A MatracOrszág KFT teljes felelősséggel kijelenti, hogy a MatracOrszág webáruházban tárolt megrendelői személyes adatokat addig tárolja, ameddig ezeknek az adatoknak esetleges változtatására vagy végleges törlésére írásbeli felhatalmazást nem kap az adott személytől vagy cégtől. Minden változtatást vagy végleges törlést dokumentál a MatracOrszág webáruház adatkezelői oldalán és ezzel egy időben írásos módon ezeket a változásokat meg is erősíti a kérő személy illetve cég felé.

11) 
A MatracOrszág webáruház az adatkitöltő oldalán a személyes adatok használatával feltüntet néhány információs kérdést, ahol Ön eldöntheti, hogy adatait csak vásárlási ügymenetére vagy pedig egyéb információs célra is használhatjuk.