Logo

A szállításról : 

A MatracOrszág Webáruházban kapható termékeket a 100%-ban előreutalásos fizetési feltétel teljesítésétől függően és minimum vásárlási értékhez kötötten ingyenesen szállíttatjuk Magyarország egész területére, utánvétes fizetésnél viszont csomagküldési díjat számítunk fel. 

Csomagküldési díjaink előreutalásos fizetéstől, utánvétes fizetéstől illetve vásárlási értéktől függően változnak vagy változhatnak !

FONTOS TUDNIVALÓ:  Csomagküldési díjaink és az ingyenes szállítás csak Magyarország területére érvényesek, külföldre történő csomagküldéshez előre kérni kell árajánlatot ! 

FONTOS TUDNIVALÓ: Utánvétes fizetési formát nem minden termékhez és nem minden termék mérethez lehet választani. Webáruházunk előre meghatározottan csak konkrét fizetési lehetőségeket fog felajánlani bizonyos termékek vásárlása esetén ( Pl: egyedi méretű termék, euros fizetés...stb ). Előreutalásos fizetés esetén természetesen a megrendelés visszaigazolásakor egy időben emailban előre küldjük az utaláshoz a számlát vagy az előlegszámlát.

FONTOS TUDNIVALÓ: Az euróban történő fizetés csak előreutalással vagy személyesen készpénzben lehetséges, utánvéttel NEM ! A külföldre történő szállításkor utánvétes fizetés NEM lehetséges, csak előreutalással lehet fizetni a számla összegét ! ( Természetesen a megrendelés megérkezése után emailban előre elküldjük a számlát )

2011 december 1-től plusz 32 országba is tudunk mérettől függően csomagot küldeni !
( ezzel kapcsolatban tájékozódjon a vevőszolgálatunknál )

Termékeink személyesen is átvehetők a raktárunkban de ezt az igényt a rendelésnél a fizetési mód illetve az egyéb megjegyzés rovatban jelezni kell !

A szállítás időtartama standard méretű matrac - ágy matrac - és egyéb termék esetén maximum 10 - 15  nap, de a termék típusától függően ez lehet  rövidebb vagy néhány nappal hosszabb idő is.

Ágyaknál - ágykereteknél mérettől és típustól függően 3 – 5 - 7 hét a szállítási határidő, de ez is attól függ, hogy tömörfa ágy vagy  boxspring ágy és ezenkívül egyedi méretű vagy standard méretű  ágyról beszélünk

Nem standard méretű matracok - ágymatracok esetén – tekintettel az egyedi gyártási folyamatra a szállítást  maximum 10 - 15 nap alatt bonyolítjuk le de természetesen ez esetben is a matrac típusától függően ez az idő lehet akár rövidebb vagy néhány nappal hosszabb is, erről bővebben ügyfélszolgálatunkon érdeklődhet.

A megrendelést követően néhány órán (maximum 24 órán ) belül munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot emailban vagy telefonon és egyeztet a megrendelés és a szállítás részletes adatairól.

Fizetési módok :

100% előreutalás előre küldött számla ellenében

 

100% készpénz személyes átvételkor a MatracOrszág Kft telephelyén

 

100% utánvét a kiszállításkor készpénzben ( maximum 119999-ft számlaösszegig választható ez a fizetési forma)

 

50 % előlegutalás előre küldött számla ellenében / 50% készpénz személyes átvételkor a MatracOrszág Kft telephelyén

 

50 % előlegutalás előre küldött számla ellenében / 50% utánvét a kiszállításkor készpénzben

 

 

Szállítási árak előreutalásos fizetésnél :

Euro

0 - 169 €

0 €

   

Euro

170 - 399 €

0 €

   

Euro

400 € -tól

0 €

   

Forint

0 - 49.999 Ft

0 Ft

   

Forint

50.000 - 99.999 Ft

0 Ft

   

Forint

100.000- Ft -tól

0 Ft

   

 

Szállítási árak utánvétes fizetésnél :

Forint

0 - 49.999 Ft

3499 Ft

   

Forint

50.000 - 99.999 Ft

4499 Ft

   

Forint

100.000-Ft-tól

5499 Ft

   


Szállítási módok : 

Házhozszállítás előreutalásos fizetéssel

 

Házhozszállítás utánvétes fizetéssel

 

Személyes átvétel a MatracOrszág Kft telephelyén

 

A MatracOrszág Webáruházból történő semmilyen képanyag illetve írásos dokumentáció 
letöltéséhez nem járulok hozzá! Ezzel kapcsolatban minden jogot fenntartok! ©