Összesen: 0.00 Ft

MAGYARORSZÁG  EGYIK  LEGNAGYOBB  MATRAC  ÉS  ÁGY  WEBÁRUHÁZA ! 
A MatracOrszág Webáruház üzemeltetője: MatracOrszág Kft. 9141 Ikrény Ibolya utca 15.
( Győrtől 5 km-re az 1-es és a 85 -ös útról könnyen megközelíthető ) Itt van lehetőség a megrendelt termékek személyes átvételére és előre történő időpont egyeztetés után termékeink mintáinak és a készleten lévő termékek megtekintésre !

A megrendelést követően néhány órán (max 24 órán) belül munkatársunk emailban vagy telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot és egyeztet a megrendelés és a szállítás részletes adatairól.
A fenti címen a MatracOrszág Kft székhelye és raktára található. 

A MatracOrszág Ker. és Szolg. Kft  2009 óta működik , extra minőségű, egyedi gyártású matracok és Boxspring ágyak forgalmazásával foglalkozik. Ez idő alatt sikerült több panziót, kollégiumot és idősek otthonát kiszolgálni matracokkal és ágyakkal. Kiskereskedelmi értékesítésünket az interneten keresztül végezzük és az állandó kínálatunkat is ott mutatjuk be érdeklődőink és látogatóink számára. https://matracorszag.hu . Kiváló minőségű saját márkájú RelaxDream matracokat forgalmazunk több kategóriában óriási kínálatban (vákuummatracok, hideghab matracok, memory matracok, kókuszmatracok, latex matracok, rugós matracok, szállodai matracok, gyerekmatracok, fedőmatracok, stb).A matracokat és az ágyakat akár teljesen egyedi méretben , egyedi kivitelben is tudjuk teljesíteni! A MatracOrszág  Webáruházban forgalmazott RelaxDream matracok egészségpénztárra is elszámolhatóak. Extra kivitelezésű modern GoldLine Boxspring ágyak, franciaágyak, Hotel ágyak, bükkfa ágykereteket kínálunk. Igény szerint teljesíteni tudjuk akár szállodák, panziók, kollégiumok, idős otthonok, egészségügyi intézmények egyedi igényeit is.
( ilyen és hasonló intézményeknek egyedi árajánlatot tudunk biztosítani ). Célunk továbbra is az, hogy magas szakmai tudással tudjuk vásárlóinkat kiszolgálni, igényeiket kielégíteni!

Köszönettel vesszük ha bizalmukkal bármely módon megtisztelnek bennünket! https://matracorszag.hu 

Köszönjük a Világjáró Utazási Magazinnak a a MatracOrszág Webáruház bemutatását. https://vjm.hu/ikreny-matracorszag-jo-alvas-a-megfelelo-matracnal-kezdodik-x/

Adószám: 23116216-2-08 
Közösségi adószám: HU23116216
Cégjegyzékszám: 08-09-021162


    Amennyiben más matracot, illetve fedőmatracot vagy épp gyapjú takarót, altakarót - derékaljat,
    párnát vagy garnitúrát keres, ebben az esetben kérem látogasson el a másik áruházunkba
    a Matracok-Boltja Webáruházba és nézze meg egyedi kínálatunkat.
    Tovább a webshopra!
    Logo